• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل در موقیت یابی maps

s_0020

New member
سلام دوستانبنده در شهر رفسنجان به سر می برم.چند روزی میشه که اینترنت ای دی اس ال از شرکت پیشگامان گرفتم. با مودم وایرلس tendaa.از هیچ گونه فیلتر شکنی هم استفاده نمی کنم.اما وقتی با گوشی یا آیپد یا هر چی، وصل میشم location من رو در قزاقستان و در شهر آستانا نشون میده! فکر میکردم مشکل از تنظیمات گوشی هستش، ولی وقتی جای دیگه، مثلا دانشگاه وصل میشم درست نشون میده. خلاصه پدرمو در آورده، کسی می دونه مشکل از چیه؟تو رو خدا کمممممممممممممممممممممممک!
IMG_0026.png

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام دوستانبنده در شهر رفسنجان به سر می برم.چند روزی میشه که اینترنت ای دی اس ال از شرکت پیشگامان گرفتم. با مودم وایرلس tendaa.از هیچ گونه فیلتر شکنی هم استفاده نمی کنم.اما وقتی با گوشی یا آیپد یا هر چی، وصل میشم location من رو در قزاقستان و در شهر آستانا نشون میده! فکر میکردم مشکل از تنظیمات گوشی هستش، ولی وقتی جای دیگه، مثلا دانشگاه وصل میشم درست نشون میده. خلاصه پدرمو در آورده، کسی می دونه مشکل از چیه؟تو رو خدا کمممممممممممممممممممممممک!

با سلام
اینترنتتون رو از کدوم شرکت گرفتید؟

t92

متخصص بخش
سلام
دو تا مورد ممکنه باعث این مسئله بشه
ست بودن یک ****** بر روی گوشی و یا سیستمی که باهاش از طریق مودم به اینترنت وصل میشید.
شناخته نشدن آیپی شما توسط سایت مربوط به نقشه ها
که با توجه به این موضوع که گفتید با گوشی در دانشگاه هیچ مشکلی ندارید بنابرین میتونه مورد دوم یعنی نا شناخته بودن رنج آی پی شما برای سایت موردنظر باشه...
با این حال فکر کنم میتونین در اون سایت که میگید، موقعیت پیشفرض خودتون رو ست کنید...

آخرین ویرایش:

s_0020

New member
مشکل از نقشه یا سایت نیست، با هر گوشی امتحان کردیم همین طور بود.
به پشتیبانی شرکت هم زنگ زدم، اونام نمی دونستن! فقط گفتنن dsn رو تغییر دادم که بازم نشد.
می دونم مشکل از ip هستش، ولی نمی دونم باید چیکار کنم!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مشکل از نقشه یا سایت نیست، با هر گوشی امتحان کردیم همین طور بود.
به پشتیبانی شرکت هم زنگ زدم، اونام نمی دونستن! فقط گفتنن dsn رو تغییر دادم که بازم نشد.
می دونم مشکل از ip هستش، ولی نمی دونم باید چیکار کنم!

فکر نکنم کاری از دست شما بر بیاد، این مربوط به شرکتی هست که ازش اینترنت گرفتید. مگر اینکه شاید با عوض کردن شرکتی که ازش خدمات اینترنتی میگیرید مشکل رفع بشه..

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
خوب برگرد ایران دیگه رفتی قزاقستان چیکار؟
61312_Dr_._marya.gif

حالا که فوتبال ساحلیمون این همه پیشرفت کرده فرار مغز ها کردی؟
59292_(5).gif

آخرین ویرایش:

s_0020

New member
ما ایرانیا دور زدن رو بهتر از مسیر درستش بلدیم،
در همین راستا.... یافتم!!!!!!!!!!!!!! :شاد2::شاد2:
یه نرم افزار روی آیپدم و آیپاد دوستم نصب کردم که هر location که خودت خواستی بش میدی.
اسم نرم افزار locationholic هستش!
مرسی از همگی...

بالا