• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل در پر کردن اطلاعات فرم ورود اطلاعات اولیه درگاه بانک در شعب بانک

pcnab

New member
با سلام
من ماژول درگاه پرداخت بانک ملی را به صورت رایگان بود دانلود کردم و رفتم بانک ملی آنها به من یک فرم دادند که در پر کردن آن سوالاتی برایم پیش آمد خواستم مطرح کنم شاید برای کسان دیگری هم این مشکل مطرح شده باشد هر کسی می تواند کمک کند ممنون می شم.
سوال اینه :
1-در قسمتی نوشته شده : URL1 (silent Response) که در توضیحات پاورقی این فرم آمده (آدرس صفحه ای جهت درخواست وضعیت تراکنش می باشد) می خواستم بدانم جلوی این قسمت چه چیزی باید بنویسم به بانک که گفتم گفت باید نصاب سایت بگه ولی آخه پرستا که خودمون نصب می کنیم چی بنویسم؟
2-در قسمت بعدی نوشته شده : Receipt Page که در توضیحات پاورقی فرم آمده ( URL بازگشت به سایت پذیرنده) اینجا چی باید بنویسم؟

3-آیا کسی برای فروشگاهش درگاه اینترنتی فعال کرده و در بانک با همچنین فرمی مواجه شده که بتونه راهنمایی کنه؟
4-ضمناً آیا کسانی که این درگاه را فعال کردن سایتشون به عنوان شرکت ثبت شده بوده چون به صورت شخص حقیقی این درگاه رو فعال نمی کنند.

pcnab

New member
hellooooo!
هیچ کسی نیست؟!
کسی با درگاه اینترنتی بانکها کار نمی کنه ؟
ماشاا... همه وضع خوبن!:تعجب:
همه نقدی و با فیش بانکی کار می کنن
اگه تونستین به من عاجز کمک کنید
مرسی

بالا