• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل عدم نمایش سفارشات در صفحه مدیریت

zooze

New member
سلام
یک مشکلی که در حال حاضر با اون مواجهم اینه که بعد از انجام یک سفارش در پنجره سفارشات (عکس اول) در بخش مدیریت زمانی که روی یک سفارش کلیک می کنیم صفحه لود نمیشه.(فقط منوهای مدیریت هست و اطلاعات سفارش نیست) (عکس دوم)

lg1f9ql5iwppzbtocum.jpg

cxye7fdp3pcmcfo2ga.jpg

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

هر مشکلی که ممکنه باشه یا پلاگینی که مربوط به این بخشه!؟

ممنون

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آیا این مشکل رو از ابتدای نصب داشتید و یا بعد از نصب ماژول ها و یا احتمالا ایجاد تغییراتی در اسکریپت بوجود آمده ؟
آگر بعد از انجام تغییرات و یا نصب ماژولی این مشکل براتون پیش آمده تغییرات رو برگشت بدید به حالت قبل و یا ماژولی رو که بعد از نصبش این مشکل براتون پیش آمده حذف کنید.

zooze

New member
راستش مطمئن نیستم.
ولی یادمه اولین باری که زدم این اتفاق افتاد همون اولا.البته چون با تلفن حرف میزدم اون موقع خیلی بهش توجه نکرده بودم الان دیدم دوباره یادم اومد. احتمالا از اولش بوده.
من تو تغییراتی که مربوط به این صفحه باشه:-؟ اون دکمه حذف سفارش ها که توی آموزش های همین سایت هست رو انجام دادم! به اون مربوطه؟!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
لطفاً لینک آموزش رو قرار بدید تا بررسی بشه.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
میتونید تغییراتی که در این اموزش گفته شده و انجام دادید رو برگشت بدید، ببینید آیا مشکلتون حل میشه و یا نه . در غیر این صورت، تا پایان امشب صبر کنید تا خودم بررسی کنم و نتیجه رو همنیجا اعلام کنم .

zooze

New member
این مشکل حل شد ! دوستان
//مشکل از ماژول دریافت و پرداخت بانک ملی هست که با غیر فعال کردنش مشکل حل شد//

بالا