• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ويکتور والدس: توان هجومي منچستريونايتد بيشتر از ماست

ahmadfononi

معاونت انجمن
ويکتور والدس، دروازه بان بارسلونا، در آستانه ديدار تيمش مقابل منچستريونايتد در فينال ليگ قهرمانان اروپا ادعا کرد که تيم انگليسي از توان هجومي بيشتري برخوردار است.

00026250.jpg

آخرین بار این دو تیم در فینال رم مقابل هم قرار گرفتند که بارسا با گل های مسی و اتوئو به پیروزی رسید و والدس معتقد است هر دو تیم نسبت به آن دیدار پیشرفت زیادی کرده اند.
او در گفتگو با دیلی میرر گفت:" هر دو تیم پیشرفت زیادی داشته اند. ما حالا پخته تر شده ایم.
منچستری های توان هجومی بیشتری از ما دارند و آنها در این دیدار نسبت به فینال رم بیشتر به سمت دروازه ما نزدیک خواهند شد.
یونایتدها پتانسیل بالایی دارند. این چیزی است که ما از آنها در دیدارهای زیادی دیده ایم. من واقعا فکر می کنم فینال دشواری خواهد بود. و البته مطمئنم که دیدار هیجان انگیزی خواهد بود.
فکر می کنم بسیاری از طرفداران رویای چنین فینالی را در سر داشتند. این اتفاق رخ داد و حالا باید ببینیم در فینال چه خواهد شد.
هواداران بارسا از ما می خوان که همیشه به سبک بازی مان وفادار باشیم. اگر بخواهیم پیروز شویم، فکر می کنم باید مانند همیشه بازی کنیم."
او همچنین در مورد شایعه جدایی گواردیولا گفت:" او نباید برود. او باید در بارسا بماند. این برای همه ما مهم است."

بالا