• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پرسش و پاسخ در مورد کلیه مسائل و مشکلات مربوط به محصولات اپل و سیستم عامل iOS

Alireza

کاربر ويژه

In his Name

تو این تاپیک میتونید سوالات و مشکلاتی که در استفاده با سیستم عامل ios و محصولات شرکت اپل باهاش روبرو میشیم رو بپرسید و در مدت زمان نسبتا کمی پاسختون رو بگیرید

uc5nvc7vourebjt1lidp.png

سوالات میتونه در گستره ی وسیعی باشه و شما میتونید از مشکلاتتون در مورد هنگ بودن و حتی مسائل خیلی کوچیکتر مطرح کنید تا مسائل پیچیده و تخصصی آیفون و آیپد و ... مثل جیلبریک و بریک و آپدیت و ریستور این محصولات ....

همچنین خوشحال میشیم اگر تجربه ی شخصی ای در این موارد دارین و بتونین با بقیه اون رو در میون بگذارید اگر میدونید میتونه مطلب ناب و یا جالبی باشه ...

بنده تا جایی که اطلاعاتم جواب بده در زمانی که در توانم باشه پاسخگو خواهم بود

dx8964k9390y1tbrp6ae.jpg

آخرین ویرایش:

Alireza

کاربر ويژه

طبق روال از خود ios شروع کنیم

این سیستم عامل که ورژن 6.1 که تقریبا 2 هفته پیش ریلیس شد ، آخرین ورژنش هست مبتنی بر فروش برنامه و بازی و نتورک لاکینگ و ... درآمد زایی میکنه که همین موضوع باعث شده خیلی از گروه ها برای شکستن این حصار دست بکار بشن و فعالیتی رو به نام Jailbreak رو آغاز کنند که قابلیتی هست که قفل امنیتی محصولات اپل رو دربرابر برنامه های کرک شده میشکونه و کاربر رو به کاربر حرفه ای تبدیل میکنه و توانایی نصب برنامه و بازی های مختلف رو بهش میده ...

apple fan های سراسر دنیا کمابیش با این لغات آشنا هستن
restore , shsh , recovery mode , redsnow , tinyumbrella , unlockfactory , gevey , jailbreak , itunes , sync , apple id , ...

که کم کم تو دفعات مختلف زمانی توضیحاتی در موردشون میدم که امیدوارم مورد توجه دوستان قرار بگیره ...

Alireza

کاربر ويژه
روز برفی آفتابیتون بخیر ... :دی

cydia.png

خب امروز یکمی درباره جیلبریک میگم ...
Jailbreak واژه ای که برای شکوندن قفل محصولات ios ایی ازش استفاده میکنن ...
همونطور که عده ای از شما میدونید , آیفون بر مبنای فروش برنامه و بازی و غیره بنا شده و ازونجایی که این موضوع یک تحدید کننده داره و اونم برنامه های کرک شده هست شرکت اپل تمام تلاش خودش رو انجام میده که برنامه های غیر free که کدشون شکسته شده رو اجازه نصب نده و به محض نصب و اجرا میپرن بیرون ...
برای مقابله با این موضوع تیمی از هکرا در جایجای دنیا جمع شدند و برای هک این سیستم عامل تلاش کردن و به یک نتیجه رسیدند ... برنامه ی بشدت قدرتمند Cydia ... سیدیا پایگاهی از داده ها نوشته شده بر پایه بوترام ios هست ... که توسط اون همانند root اندروید دسترسی فرای کاربر عادی به کابران و دولاپر ها و سوپریوزر ها میده ... با این توانایی فایل های کرک شده میتونن در آی دیوایس ها بسادگی نصب و همیشگی فعالیت کنند ...

جیلبریک برای هر ios و بیلد اون خاص هست ... برای مثال 5 با 5.0.1 و 5.1.1 متفاوته ... و این که هر بار بصورت پایدار و نیمه پایدار و ... عرضه میشن و مراحل تکاملی دارند ...

سیدیا دارای چند بخش search , change , source , package , ... است ...
که تو اون بعد از اینکه سورس هاتون رو اضافه کردین میتونین برنامه ها روسرچ و کارهای دیگه انجام بدین ...

خب وقت امروزم دیگه تا همینجا تموم شد ... روزتون خوش باشه

neginnigooli

New member
سلام!من ایفون3gsدارم اول جیلبریک شده بود بعد انلاک فکتورش کردم ولی هنوزم تو اپلیکیشنهام سیدیا هست!!!(اصلا نمیدونم اینا ب موضوعی ک میخوام بگم ربط داره یا نه)
biggrin.png

الان من میخوام گوشیمو ببرم همونجایی ک خریدم تا ورژنشو اپدیت کنم ولی نمیخوام ریکاوری بشه یعنی نمیخوام اونا بتونن اس ها و عکس ها و نت ها و فیلم ها و کلا اینارو برگردونن اصلا نمیخوام
اتفاقا خیلی هم حرفه ای هستن فکر کنم تموم نرمافزارهای دنیاروواسه اینکار داشته باشن!و ب دلایلی میدونم ریکاوریم میکنن واسه همین میخوام ی راهی بهم بگین ک بتونم اطلاعاتمو کاملا پااک کنم اصلا راهی وا3 برگشتشون نباشه
مرسیییی
cool.png

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
سلام!من ایفون3gsدارم اول جیلبریک شده بود بعد انلاک فکتورش کردم ولی هنوزم تو اپلیکیشنهام سیدیا هست!!!(اصلا نمیدونم اینا ب موضوعی ک میخوام بگم ربط داره یا نه)
biggrin.png

الان من میخوام گوشیمو ببرم همونجایی ک خریدم تا ورژنشو اپدیت کنم ولی نمیخوام ریکاوری بشه یعنی نمیخوام اونا بتونن اس ها و عکس ها و نت ها و فیلم ها و کلا اینارو برگردونن اصلا نمیخوام
اتفاقا خیلی هم حرفه ای هستن فکر کنم تموم نرمافزارهای دنیاروواسه اینکار داشته باشن!و ب دلایلی میدونم ریکاوریم میکنن واسه همین میخوام ی راهی بهم بگین ک بتونم اطلاعاتمو کاملا پااک کنم اصلا راهی وا3 برگشتشون نباشه
مرسیییی
cool.png

لینک زیر

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=87215&p=459356#post459356

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
biggrin.png

مرسیییی
cool.png

دوست عزیز دستی پاکشون کن در ستینگ میتونید ایمیل ها رو پاک کنید همچنین با ریست کردن نتورک از بخش ریست ستینگ کل پسورد ها و هیستوری و حتی پسورد های وایرلس هم پاک میشه ایکلود خودتونو رو sign out کنید
اهنگ و عکس و فیلم و ... هم دستی پاک کنید ( از ستینگ بخش اپ استور ایدی خودتونو رو پاک کنید همچنین گیم سنتر )
خیالتان راحت باشه در ایفون هیچ چیز قابل باز یابی نیست!

و میتونی

با برنامه ifun-box fv, به این مسیر
var/mobile/library
حال هر چی تو این سه تا پوشه هست رو حذف کن
address book - sms - note

بالا