B a R a N
مدير ارشد تالار
• تعداد: 24 عدد
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
• 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
• 12 ورقه ژامبون
• 6 عدد پیازچه خرد شده
• یک پیمانه فلفل دلمه ای خلالی
• 1/3 پیمانه سس تریاکی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. مرغ های را به 24 مکعب 3 سانتی متری برش بزنید. مرغ ها را داخل ورقه های ژامبون بپیچید. یک تکه پیازچه، یک خلال فلفل دلمه و یک تکه مرغ پیچیده در ژامبون را داخل سیخ چوبی بکشید. آنها را داخل ظرفی نچسب بچینید و به مدت 8 دقیقه داخل فر بگذارید.
2. سس تریاکی را روی آنها بمالید و دوباره 16 دقیقه دیگر بپزید تا ژامبون ها طلایی شوند.
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
• 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
• 12 ورقه ژامبون
• 6 عدد پیازچه خرد شده
• یک پیمانه فلفل دلمه ای خلالی
• 1/3 پیمانه سس تریاکی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. مرغ های را به 24 مکعب 3 سانتی متری برش بزنید. مرغ ها را داخل ورقه های ژامبون بپیچید. یک تکه پیازچه، یک خلال فلفل دلمه و یک تکه مرغ پیچیده در ژامبون را داخل سیخ چوبی بکشید. آنها را داخل ظرفی نچسب بچینید و به مدت 8 دقیقه داخل فر بگذارید.
2. سس تریاکی را روی آنها بمالید و دوباره 16 دقیقه دیگر بپزید تا ژامبون ها طلایی شوند.