khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: اين روزها از نتيجه بازيهاي سپاهان راضي نيستم اما از عملکرد بازيکنان در زمين حتما راضي هستم. |
[TD="align: left"]
زلاتکو کرانچار پس از تساوي بدون گل شاگردانش برابر راهآهن سورينت اظهار کرد: تيم ما سراسر حمله است و 5 – 6 موقعيت گل نيز در اين بازي ايجاد کرديم اما راه به جايي نبرديم و توپهايمان به گل نرفت. به گزارش ايسنا، وي درباره داوري بازي نيز گفت: در نيمه اول يک پنالتي روي محمد غلامي گرفته نشد و همين باعث شد تا امروز افسوس بخوريم که دو امتياز ديگر را از دست داديم. البته بايد گفت که در بعضي مواقع نيز خوب بازي نکرديم. زلاتکو کرانچار ادامه داد: بهترين جايگزين محرم نويدکيا در ايران مجتبي جباري بود که او را در ابتداي فصل جذب کرديم اما متاسفانه همان گونه که قبلا هم گفتم مجتبي جباري با سپاهان نيست و ذهنش درگير جاي ديگري است. اگر خود باشگاه تصميمي درباره او ميخواهد بگيرد بايد هرچه زودتر بگيرد؛ چرا که با او تعيين تکليف کردهام. او بايد فکر کند و تصميم قاطع خود را هرچه زودتر بگيرد آيا واقعا ميتواند در چنين باشگاهي بازي کند يا هنوز ميخواهد ذهنش را درگير مکان ديگري کند. سرمربي تيم سپاهان همچنين گفت: امروز نتوانستيم به خوبي شوتزني کنيم؛ چرا که راهآهن با تراکم زيادي در دفاع ايستاده بود و ما را مجبور ميکرد که از کنارهها حمله کنيم اما همان چند موقعيت شوتزني را نيز اميد ابراهيمي با بيدقتي از دست داد و به طور قطع در چنين شرايطي چارهاي از کناره بردن توپ نداريم. زلاتکو کرانچار خاطرنشان کرد: از امروز فشار روي بدنهاي سپاهان افزايش خواهد يافت تا هم بهتر از اين بازي کنند و هم از نظر روحي پيشرفت پيدا کنند. بازيکنان بايد اين فشار را تحمل کنند. از طرف باشگاه هيچ اولتيماتومي به من داده نشده است اما طبيعي است که وقتي تيم بزرگي مثل سپاهان نتيجه نميگيرد همه نگاهها متوجه سرمربي ميشود و من نيز اين نگاهها را ميپذيرم. وي تاکيد کرد: نتيجه بازي فرداي پرسپوليس و استقلال براي من هيچ اهميتي ندارد اما يک موضوع براي من مهم است و آن اينکه اين دو تيم با هم مساوي کنند و اين همان چيزي است که طرفداران نيز ميخواهند. |