• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کمک برای فونت فارسی فتوشاپ

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سلام ندونستم کجا این تاپیکو بزنم.
گفتم همین جا بزنم.
دوستان من کار با فتوشاپ میکنم فونت فارسی نداره .بعضی از بچها گفتن باید فتوشاپ غیر دانلود کنی .اسمش هم گفتن که یادم نیست!!
اگر دوستان اون فتوشاپو دارن و میدونند از کجا دانلود کنم .(سری جدیدش باشه)بگن ممنون میشم:بغل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
معمولا برنامه های adobe رو دانلود نمی کنن چون حجم خیلی بالایی داره و از بازار بخری خیلی به صرفه تر و مطمئن تره

South Boy

متخصص بخش فوتبال
دمت گرم بابا بنده دانلود کردم .شما هم امتحان کنید :نیش:
حالا اگر بلدی چطور فتوشاپم فونت فارسی بیارم توش کمک بفرماید:فکر:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام و خسته نباشید
دادا این مشکل برای فارسی نوشتن توی فتوشاپ همیشه وجود داره ، حالا شما یک راه استاندارد داری
و اینکه نسخه Me رو دانلود کنی یعنی فتوشاپ نسخه خاورمیانه را دانلود کنی تا زبان فارسی را ساپورت کنه
ولی اگر میخوای بدون هیچ دردسری و بدون اینکه نسخه های دیگه رو دانلود کنی از روشی که بهت میگم استفاده کن
لینک زیر رو دانلود کن
http://up.vbiran.ir/images/j7b53icg9zupfrqurje.zip
این یک فایل زیپ هست که داخلش یک فایل پی اس دی هست ، و توی این فایل پی اس دی یک متن فارسی وجود داره
شما توی این فایل متن مورد نظرت رو بنویس و سپس متن رو منتقل کن به صفحه ای که میخوای متن توی اون باشه ( درگ کن )
باز هم اگه مشکلی داشتی بگو
موفق باشید
:گل:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سلام و خسته نباشید
دادا این مشکل برای فارسی نوشتن توی فتوشاپ همیشه وجود داره ، حالا شما یک راه استاندارد داری
و اینکه نسخه Me رو دانلود کنی یعنی فتوشاپ نسخه خاورمیانه را دانلود کنی تا زبان فارسی را ساپورت کنه
ولی اگر میخوای بدون هیچ دردسری و بدون اینکه نسخه های دیگه رو دانلود کنی از روشی که بهت میگم استفاده کن
لینک زیر رو دانلود کن
http://up.vbiran.ir/images/j7b53icg9zupfrqurje.zip
این یک فایل زیپ هست که داخلش یک فایل پی اس دی هست ، و توی این فایل پی اس دی یک متن فارسی وجود داره
شما توی این فایل متن مورد نظرت رو بنویس و سپس متن رو منتقل کن به صفحه ای که میخوای متن توی اون باشه ( درگ کن )
باز هم اگه مشکلی داشتی بگو
موفق باشید
:گل:
عزیز وینیرار نصب کردم جواب داد.
ولییییییی نمونه شما درست نوشته بود من تا میخوام بنویسم باز نوشته هام مثل سابق جدا جدا مینویسه ؟؟
مشکل از کجاش است؟؟؟

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
چند روش رو ذکر میکنم واسه حل مشکل فارسی نوشتن در فتوشاپ

روی همه ورژن ها اکثرش ممکنه کار کنه

برای حل مشکل تایپ فارسی در نرم افزار Adobe Photoshop Cs5 ، بعد از تایپ کردن متن فارسی خود ، از منوی Edit گزینه Apply Middle Eastern Composer را انتخاب کنید ، به همین راحتی

و اما برای حل مشکل فاصله بین حروف در تایپ مستقیم فارسی CS5 ME قبل از شروع به نوشتن در پنجره Character ابتدا AV را از حالت Metric به صفر تغییر دهید و سپس نوشته دلخواه را تایپ کنید.

بحث دیگه اینه که فارسی تایپ میشه اما بهم ریخته هست ؟

راه حل :

نرم افزار فتوشاپ را باز کرده و از قسمت windows/paragraph را انتخاب نمایید همانند تصویر شماره_۱
1_49.png

(تصویر شماره_۱)​
در پنل سمت چپ اولین تب character می باشد که بعد از آن تب paragraph دارد که با انخاب این تب تنظیمات خود را اعمال نمایید. تصویر شماره_۲​
1_50.png

(تصویر شماره_۲)

hamed_m2

New member
سلام
شما نسخه adobe photoshop cc رو نصب کن هر ورژنش باشه میتونی فارسی تایپ کنی

بالا