• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کمک در بخش انجمن نیوک

sODAGAr

کاربر ويژه
سلام دوستان یه سری مد میخواستم واسه انجمن نیوک سایتم بزارم اما هر کار کردم نشد اگه کسی هست که کامل آشنایی داشته باشه ممنونش میشم کمکم کنه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
موضوع به بخش نیوک انتقال داده شد .

چه مودی میخواهید قرار بدید ، لطفاً دقیق تر توضیح بدید و اگر امکانش هست قرار بدید تا بهتر بشه جواب داد .

sODAGAr

کاربر ويژه
سلام ادمین جان خسته نباشید ... ببینین مد تعداد ارسال . پست .تشکر. شخصیت .تیم محبوب. اپراتور.... چیزای که لازمه واسه انجمن نیوک من مداشو دارم به همراه آموزشش اما سر در گمم کرده

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون .
خب ببینید هر مودی همونطور که میدونید یک روش نصب خاصی داره که داخل فایل install.xml راهنمایی اون موجود هست .
و بعد هم باید تک تک تغییراتی رو که دستورش در این فایل داده شده رو اعمال کنید .
و در آخر کار هم فایل های گفته شده رو در هاستتون آپلود کنید (معمولا موجود در پوشه root) .

این روش نصب به صورت کلی بود، اما برای رفع مشکلتون در مود خاصی باید دقیق تر توضیح بدید که در کدوم مرحله نصب مشکل دارید و چه کارهایی رو انجام میدید که نمیشه .

sODAGAr

کاربر ويژه
آره درسته اما مسله اینه یه پکه از مد ها که داخل روت پابلیس باید آپکنم و یه دستور مربوط به پی اچ پی ما ادمین هستش اما نتونستم سر در بیارم گیجم کرده

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب موضوع خیلی کلی طرح میشه و اینطوری نمیشه جز مطالب کلی چیز دیگه ای گفت .

لینک موضوع این پک رو قرار بدید و بگید که کدوم مرحله رو مشکل دارید .

sODAGAr

کاربر ويژه
فایل زیپ رو باز کنید در روت اپلود و اکستراکت نمایید
سپس
به PhpMyAdmin مراجعه کنید و دیتابیس نیوک خودتون رو انتخاب کنید ، سپس از بالای صفحه بر روی Sql کلیک کنید ، و کد زیر رو وارد کنید :
ALTER TABLE nuke_users ADD user_status text not null DEFAULT '';
و روی گزینه Go کلیک کنید تا تغییرات اعمال بشه.
باز هم
به PhpMyAdmin مراجعه کنید و دیتابیس نیوک خودتون رو انتخاب کنید ، سپس از بالای صفحه بر روی Sql کلیک کنید ، و کد زیر رو وارد کنید :
ALTER TABLE nuke_users ADD user_facebook VARCHAR( 25 ) NULL DEFAULT NULL;
براي بار آخر نيز
ALTER TABLE nuke_users ADD user_gender TINYINT not null DEFAULT '0';
حال عکس های ضمیمه شده ، در فایل ضمیمه رو در مسیر هایی که فولدر بندی شده آپلود کنید.
این آموزش همراهش بود

sODAGAr

کاربر ويژه
فایل زیپ رو باز کنید در روت اپلود و اکستراکت نمایید
سپس
ALTER TABLE nuke_users ADD user_status text not null DEFAULT '';
باز هم
ALTER TABLE nuke_users ADD user_facebook VARCHAR( 25 ) NULL DEFAULT NULL;
براي بار آخر نيز
ALTER TABLE nuke_users ADD user_gender TINYINT not null DEFAULT '0';
حال عکس های ضمیمه شده ، در فایل ضمیمه رو در مسیر هایی که فولدر بندی شده آپلود کنید.
این آموزش همراهش بود

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب آموزش خیلی روشن و واضحی هست و خوب بیان شده.
الان شما در کدوم مرحله اش مشکل دارید . تونستید که وارد phpmyadmin هاستون بشید و تغییرات رو بدید یا نه؟

sODAGAr

کاربر ويژه
والا من انجام دادم اما انجمن دیگه بالا نیومد مجبور به رستور سایت شدم خیلی گیجم کرد این مسله

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
احتمالاً یکی از مراحل رو به درستی انجام نمیدید .
مخصوصاً یکی از سه مرحله ی اول که انجامشون دقت زیادی میخواد . یک بار دیگه سعی کنید مراحل رو با دقت انجام بدید .
البته قبل از شروع بک آپ گیری از سایتتون شرط عقل هست .

sODAGAr

کاربر ويژه
سلام شرمنده دیشب مجبور شدم برم آره درست میگین حق با شما هستش اما من هر کاری بود انجام دادم دیگه موندم توش تا الان چیزی نبود که اینجور در گیر کنه منو با خودش

بالا