• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گردهمایی English talking در رید کال

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
با سلام و احترام به دوستان گرامی:گل::احترام:

با توجه به ضرورت یادگیری سخن گفتن به زبان انگلیسی در جهت برقراری ارتباط و برآوردن نیاز های اولیه در برخورد با یک انگلیسی زبان، بر آن شدیم که با توجه به جو دوستانه ای
:دوست: که در میان کاربران ایران انجمن حکمفرماست، با کمک و یاری همدیگر این مهارت را در خودمان پرورش دهیم...:63:

بعد از یک گردهمایی آزمایشی با چند تن از دوستان ( مریم عزیز، فاطمه جان، داوود عزیز و فریده جان و در نهایت مهدی عزیز :19:) در رید کال و داشتن مکالمه ای به زبان انگلیسی به مدت بیش از دو ساعت:تعجب2::شاد: این کار را بسیار لذت بخش یافتیم و البته بسیار مفید و ضروری:بله:.

به همین خاطر تصمیم بر این شد که در هفته یک روز را به مدت 1تا2 ساعت به این کار اختصاص داده و از علاقه مندان به یادگیری و تقویت مهارت Speaking دعوت به عمل آورده تا در این گرد همایی ریدکالی شرکت کنند.
:گل:

برای شروع کار، زمان برگزاری این گردهمایی ریدکالی هر جمعه ساعت 3:00 می باشد... ولی این زمان ممکن است به درخواست شما و با هماهنگی های بعدی به ساعت های دیگر نیز موکول شود.:گل:

لطفا برای پیش بردن هر چه بهتر این کار، در صورت تمایل توی همین تاپیک اعلام آمادگی کنین. پیشاپیش سپاسگزارم از توجه شما:احترام::گل:

به این امید که بتونیم از دانش هم برای کمک به هم استفاده کنیم:نیش:

:شاد::شاد::شاد:

آخرین ویرایش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
من به عنوان اولین نفر اعلام آمادگی میکنم:قلیون: :نیش:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
ایول ایول :ایول: :63:

من که کلا 4پایم :نیش: :شاد:

baroon

متخصص بخش ادبیات

به به ه ه، می بینم که روز به روز داره به شمار رقبای ما اضافه میشه!:بدجنس:
مبارک باشه دم و دستگاهتون! :شاد::گل::شاد:
ایشالله حرفای خوب خوب:15:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
:24:اجازه ! منم هستم :18:
خیلی جلسه دیروز شیرین و آموزنده بود ممنونم ازتون :1:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
منم هر موقع تونستم هستم
دیروز خیلی عالی بود:شاد:

ahmadfononi

معاونت انجمن
منم هستم :نیش:

خیلی خوبه

اما من به تمام زبون های دنیا مسلطما :نیش: :بدجنس:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام، من هم خدمت عزیزان میرسم. البته بیشتر برای اینکه گوش کنم و یاد بگیرم. :گل:
ممنون از نسرین عزیز جهت انجام این حرکت خوب و ابتکار جالب. :گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
راستی منم بیشتر واسه یاد گیری میاما .

راستی یه چیزه دیگه مهسا خانم رو هم خبر کنید.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
دوستان همونطور که به همگی اعلام شد امروز ساعت 3:00 عصر رید کال زبان انگلیسی برگزار میشه... از کسانی که مایل به شرکت در این گرد همایی هستن دعوت می کنم که تشریف بیارن و در ضمن منتظر نظرات و پیشنهادات و انتقادات سازنده شما هستم...

لطفا هر نظری دارین همین جا اعلام کنین... و اینکه درباره هر موضوعی مایلین تو رید کال صحبت بشه لطفا topic رو مشخص کنین... سپاسگزارم:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون از نسرین عزیز بابت این حرکت ارزشمند. :گل:
بسیار مفید و بسیار ارزشمند بود. به حدی که با گوش دادن به مکالمه خوب و شیرین عزیزان، شخصاً این انگیزه دوباره در من شکل گرفت که از اول تابستان دوباره کلاس های زبان انگلیسی خودم رو که مدتی هست رها کرده بودم از سر بگیرم.
پیشنهادم به عزیزان این هست که حتماً در این جلسات شرکت کنند.

بالا