• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

★ ------> مصاحبه با مدیر وبلاگ طنزینه <------ ★

amin khan

مدیر انجمن
سلام
قبلا از هر چیزی از طرف خودم و سایر کاربران سایت ایران انجمن ورودتون به سایت رو خوش آمد میگم.
روند کار به این شکل خواهد بود که ابتدا برای آشنایی با شما و وبلاگتون چند سوال رو که از قبل آماده کردم جواب بدین و بعد از اتمام مصاحبه اگر کاربران سایت سوال خاصی داشتن میتونه مطرح کنن.

images

1- آدرس وبلاگتون؟
2- خودتون رو معرفی کنید و بفرمایید چند سال دارید و در چه رشته ای تحصیل می کنید و همچنین اهل کدام شهر ایران زمین هستید؟
3- چند سال که به وبلاگ نویسی مشغول هستین و انگیزه شما از ساخت وبلاگتون چی بود؟
4- چه اندازه در روز برای وبلاگتون وقت میذارین؟
5- وبلاگ شما بیشتر در چه زمینه ای هست؟
6- لینک بهترین مطلب که به نظرتون تا حالا تو وبلاگ نوشتید رو بدید و توضیح بدین که چرا این مطلب رو دوست دارین؟
7- بهترین دیدگاهی که براتون تو وبلاگ ارسال شده چی بوده؟
8-بهترین سیستم وبلاگ دهی از نظر شما کدوم سرویس هست؟
9-اگه یکی از مطالب شما کپی کنه و تو وبلاگش قرار بده چه حسی پیدا میکنید؟
10- بهترین وبلاگی که تا حالا دیدید و دوست دارید با نویسنده اون وبلاگ هم مصاحبه بشه رو معرفی کنید؟
11-برای راه اندازی وبلاگتون مشوق داشتین ؟
12-آیا قبل از این با سایت ایران انجمن آشنایی داشتید یا اولین باره که دیدید؟

tci2000

New member
ضمن سلام و عرض خسته نباشید
ممنون از دعوتتون
1- آدرس وبلاگتون؟tanzine.ir

2- خودتون رو معرفی کنید و بفرمایید چند سال دارید و در چه رشته ای تحصیل می کنید و همچنین اهل کدام شهر ایران زمین هستید؟بنده شاهین هستم/21سالمه/در رشته ی فیزیک هسته ای کارشناسی هستم/تهرانیم
3- چند سال که به وبلاگ نویسی مشغول هستین و انگیزه شما از ساخت وبلاگتون چی بود؟قریب به 2 سال
4- چه اندازه در روز برای وبلاگتون وقت میذارین؟حدودا 1 یا 2 ساعت
5- وبلاگ شما بیشتر در چه زمینه ای هست؟طنز و سرگرمی
6- لینک بهترین مطلب که به نظرتون تا حالا تو وبلاگ نوشتید رو بدید و توضیح بدین که چرا این مطلب رو دوست دارین؟
http://tanzine.ir/post/2275 چون مربوطه به رشته ی خودم
7- بهترین دیدگاهی که براتون تو وبلاگ ارسال شده چی بوده؟الان یادمنیست ولی انتقاد از قالبم بود از یکی از هم دانشگاهیام بود
8-بهترین سیستم وبلاگ دهی از نظر شما کدوم سرویس هست؟به نظرم میهن بلاگه چون خیلی ازادم توش
9-اگه یکی از مطالب شما کپی کنه و تو وبلاگش قرار بده چه حسی پیدا میکنید؟خوشحال میشم
10- بهترین وبلاگی که تا حالا دیدید و دوست دارید با نویسنده اون وبلاگ هم مصاحبه بشه رو معرفی کنید؟
http://rozesabz1106.blogfa.com/
11-برای راه اندازی وبلاگتون مشوق داشتین ؟نه خیر
12-آیا قبل از این با سایت ایران انجمن آشنایی داشتید یا اولین باره که دیدید؟اولین باره... :((((

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام خوش اومدید :گل:

با اجازتون من هم چند سوال میپرسم:

1-علاقتون به وبلاگتون تا چه حده؟
2- خدای نکرده اگر یک روز بیاید ببینید وبلاگتون فیل.تر شده و یا اینکه حذف شده چکار میکنید؟
3- چه روش هایی و ب کار میبرید برای شناخته شدن وبلاگتون در سطح نت و افزایش بازدید؟

فعلا همینا :)

tci2000

New member
سلام خوش اومدید :گل:

با اجازتون من هم چند سوال میپرسم:

1-علاقتون به وبلاگتون تا چه حده؟
2- خدای نکرده اگر یک روز بیاید ببینید وبلاگتون فیل.تر شده و یا اینکه حذف شده چکار میکنید؟
3- چه روش هایی و ب کار میبرید برای شناخته شدن وبلاگتون در سطح نت و افزایش بازدید؟

فعلا همینا :)
سلام
ابجی مریم
خواهش میکنم اختیار دارید
علاقه ی من نسیت به طنزینه وصف ناشدنیه چون قریب به یکسال و نیم به صورت روزانه براش وقت گذاشتم
اما اگه یه روز ببینم فیلتر شده(البته امکانش بسیار بسیار کمه(صفر حدی)) می رم و تمام وقتمو رو پروژه ی سایت طنزمان که مشترکا با شرکت رهپوبان بدر دارم میذارم...
حقیقاش قبلنا تو انجمنا زیاد فعالیت میکردم و مخاطبهامم اکثرا قدیمین
ولی در حال حاضر قریب به 60 الی 80 درصد بازدید کننده ها از گوگل میان تو طنزینه

آخرین ویرایش:
بالا