سلام بر امیر عزیزمان:گل:دوستان سلام:بای:
چه هوایی شده
صبح اینجا یه بارونی در 1 میل زد
جاتون خالی
سلام بر امیر عزیزمان:گل:دوستان سلام:بای:
چه هوایی شده
صبح اینجا یه بارونی در 1 میل زد
جاتون خالی
دوستان پیش بینی اکیوودر واسه قوچان یکم جالبه!!!
55سانت واسه چهارشنبه شب پیش بینی کرده،17/5 سانت هم واسه پنج شنبه،مجموع این ها فکر کنم بیشتر از 60سانت بشه نه؟؟؟!!:تعجب2::تعجب2:
:تعجب2::تعجب2::تعجب2:،واللا سیستم من{اکیوودر من} واسه جمعه بارشی نزده و مجموعا تا پنج شنبه شب 73 سانت پیش بینی کرده!!!چه اختلافی بین سیستم من با سیستم شماست داداشی!!!!:خنده1::خنده1::تعجب2:
چرا بحث میکنیم اصلا!!!مهم اینه که قوچان قراره بترکونه و دوباره نام سیبری رو از آن خودش کنه!!!بهتره واسه جلوگیری از بیشتر قریحه دار کردن غرور قوچان،صحرای 91 رو به سیبری تغییر بدی!!!از من به شما نصیحت داداشی!!!!
55+17.5=72.5
درود:گل:باد شديد و مرطوبي در حال وزيدنه !!!!!
درسته محمد جان حق با شماست:گل:
درمورد تغییر اسمم هم دیگه نمیشه کاری کرد ، اگه قوچان زیر برف دفن هم بشه حداقل تا 6 ماه دیگه طبق قانون اینجا برای بار دوم نمیشه اسم رو عوض کرد و قوچان ناگزیر محکوم به اینه که ننگ و نکبت نام صحرا رو یدک بکشه
من برم این پست 60 سانتی رو پاک کنم که الان دوستان میگن ریاضی بلد نیست!!!بابا بخدا یاد دارم!!!!:خنده1::خنده1:
چاکر هادی عزیز:گل:
ادامش{ادامه ی پست ها}رو خوندی؟؟منظورمو متوجه شدید؟؟
بچه ها این محمد از بجنورده عزیزمنو اذیت نکنید:تنبیه: حالا 60 سانت با 70 سانت اونقدری تفاوت نداره که ؟من برم این پست 60 سانتی رو پاک کنم که الان دوستان میگن ریاضی بلد نیست!!!بابا بخدا یاد دارم!!!!:خنده1::خنده1:
چاکر هادی عزیز:گل:
ادامش{ادامه ی پست ها}رو خوندی؟؟منظورمو متوجه شدید؟؟
بندر انزلی
البته به نظر میاد که ابرها رو با فتوشاپ درست کرده باشن!
![]()
اقا یکی منو راهنمایی کنه رفرش خودکارم خراب شده کادر صفحه بهم ریخته یه پست میخام بزنم پدرم درمیادمثلا این جملهاین موضوع به صورت خودکار پس از گذشت 5 ثانیه به روز میشود. بنابراین جهت مشاهده ی پست های جدید ارسال شده نیازی به رفرش نیست. به دلیل عدم فعالیت، حالت به روز شدن خودکار این موضوع متوقف شد. فعال کردن - بازنگری نصفش توی کادر هستش نصفش از کادر زده بیرون چیکار کنم !!؟؟
یکی ازمدیرا هم کمک کنه بد نیستش
اوه اوه!
این همون وبلاگست که سیستمهای معمولی رو کلا تحویل نمیگیره!!!
عجب آپدیتی کرده:ذوق زده::ذوق زده::ذوق زده:
آپدیت : شنبه 12 اسفند 1391 ساعت 13:40
با عنایت به بررسی آخرین نقشه های هواشناسی مفتخرم به اطلاع دوستان عزیز و علاقمند به پیگیری پدیده های جوی برسونم که در روزهای پایانی هفته پیشرو ما شاهد یکی از بیسابقه ترین شرایط جوی سالهای اخیر در استانهای خراسان شمالی- رضوی و جنوبی خواهیم بود. بر این اساس از اواسط وقت روز چهارشنبه سامانه بسیار فعالی که چند روزی هست در حال تعقیب عملکردش هستیم و تا حدود زیادی از طریق این وبلاگ در جریانش قرار گرفتید، فعالیتش رو در سطح استانهای سه گانه خراسان آغاز خواهد کرد که به دلیل تغذیه رطوبتی مناسب از دریای سرخ و خلیجهمیشه پارس و ریزش هوای سرد با منشاء شمال غرب اروپا بارشهای این سامانه با وزش شدید باد و کاهش محسوس دما در روز چهارشنبه در سطح استان آغاز خواهد گردید. بارشها در ابتدای فعالیت سامانه به شکل باران و در مناطق مستعد به همراه رعد و برق( در نواحی جنوبی استان) خواهد بود که با ریزش هوای سرد شمالی به تدریج بارشها تبدیل به برف خواهد گردید .شرایط به گونه ای هست که در شامگاه چهارشنبه احتمال انسداد محورهای مواصلاتی برون شهری خصوصا محورهای مشهد به قوچان، قوچان به بجنورد، باجیگران و درگز و همچنین مشهد به نیشابور- سبزوار- کلات-سرخس و تربت حیدریه به دلیل بارش سنگین برف- کولاک و عدم دید کافی دور از انتظار نخواهد بود. و همچنین احتمال لغو پرواز های داخلی و خارجی فرودگاه بین اللملی مشهد در چهارشنبه شب و روز پنجشنبه انتظار به جایی هست.
انیمیشن بارش و- فشار سطح دریا و ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500-1000 میلی بار
عصر چهارشنبه تا صبح پنجشنبه![]()
clear history کن مرورگرت رو . احتمالا درست میشه .