• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گزارش مشکلات قالب ایران انجمن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
دوستان با توجه به اینکه قالب جدید و اختصاصی ایران انجمن توسط خود ما و روی قالب دیفالت (قالب سابق) طراحی و پیاده سازی شده بنابراین خالی از اشکال نخواهد بود.
سعی ما این بوده که تا حد ممکن قسمت های عمده ی قالب با توجه به رنگ و طرح بندی جدید تغییر کنه، منتها مطمئناً جاهایی هنوز دیده نشده و یا به خاطر خطاهای انسانی خود ما دچار مشکلاتی از جمله عدم هماهنگی در ست طرح و رنگ بندی هست.

از همگی عزیزان برای رفع این مشکلات تقاضا دارم که مشکلات و حتی پیشنهاداتی رو که برای بهتر شدن ظاهر قالب دارند در این تاپیک جهت رسیدگی ما مطرح کنند. عزیزان حتی میتونند قسمت هایی رو که به نظرشون رنگ و طرح بندی جدید میتونه زیباتر اعمال بشه رو هم اعلام کنند.

نکته ی مهم در این مورد این هست که مطرح کردن پیشنهادات در این تاپیک توسط عزیزان حتماً به معنی پذیرفته شدن آنها نخواهد بود، بلکه موارد پس از اینکه تشخیص داده شد میتونند در ظاهر قالب تأثیر گذار باشند اعمال خواهند شد و در صورت صحت این تأثیر گذاری مثبت به صورن دائمی ثبت خواهند شد.

نکته ی بعدی اینکه قالب جدید انجمن به جهت کدنویسی های ساختاری جدید هماهنگ با ورژن های جدید مرورگر های فایرفاکس و گوگل کروم و اپرا هست، پس حدالمقدور عزیزان سعی کنند برای نمایش هرچه بهتر قالب از نسخه های بروزتر این مرورگر ها استفاده کنند. (این مورد هنوز با مرورگر ie تست نشده و به محض تست برای عزیزان اطلاع رسانی خواهد شد)

و نکته ی آخر اینکه عزیزان سعی کنند پیشنهادات و یا گزارش مشکلاتی رو که در این تاپیک میدند با عکس همراه کنند تا بهتر بتونیم منظور عزیزان رو درک کنیم.

موفق باشید

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
با عرض سلام و احترام و عرض خسته نباشید به کلیه کسانی که در طراحی قالب زحمت کشیدند ، بالاخص علی عزیز که بسیار برای قالب وقت و انرژی صرف کرد

معمولا اینجور کارا بسیار پر زحمته ولی عوضش 2 تا حسن داره :

1- در حین کار به کلی مشکل بر می خوری و دنبال راه حلش می گردی و کلی چیز جدید یاد می گیری {(چیز = علم:) }

2- لذت خلق یک اثر رو می چشی که به نظر من وصف ناشدنیه ....
یکی از دلایلی که من به طراحی وب روی آوردم ، خلق یک اثر و قرار دادنش در معرض دید همگان است.

قبل از بیان پیشنهاد و انتقادات (از نوع سازنده) ام ، برای اینکه به دلیل مشغله کاری فرصت نشد بیشتر به دوستان کمک کنم از همه معذرت می خوام.

خوب 2 عدد پیشنهاد و انتقاد :

1- هدر به نظر من جذاب نیست ، من اگه جای شما بودم به جاش یک اسلاید شوی عالی قرار می دادم
اینجوری کلی اطلاعیه و پیام میشه با چندین عکس به مخاطب رسوند و ...
{در صورت تمایل در سال 91 حاضرم این بخش رو براتون ok کنم(فعلا درگیر انجام تغییرات روی سایت خودمم) انشالله به زودی یک اسلاید شوی عالی روی سایت خودم قرار می دم که می تونین ببینین و اگه خوشتون اومد اعلام آمادگی کنین تا در سال 91 یک نمونه اسلاید شو براتون ردیف کنم.}

2- بخش زیر هدر رو بهتر بود پهن تر قرار بدین تا عبارت انجمن روی درز این بخش نیافته (سطر زیرین بخش هدر که بخش جستجو و .... روش قرار داره)

3- بهتر بود در تمامی صفحات و بخش ها از فونت Tahoma استفاده می کردین.
این فونت بسیار استاندارد است و کلیه طراحان به این موضوع واقفند که بهترین فونت فارسی که در بستر وب میشه استفاده کرد و بسیار خواناست ، Tahoma است. (البته این نظر منه)

4- رنگ بندی سر منو ها و .... به رنگ خاکه و خیلی خیلی سرده ....
من رنگ شاد و گرم رو پیشنهاد می کنم. ...... . ....
افسردگی رو همه دارن ، مردم میان نت که شاد بشن ..... و رنگ های گرم مثل سبز خوش رنگ یا حتی نارنجی خیلی خیلی نظر رو جلب می کنه و ....
این رنگ منو یاد سیستم های اتوماسیون میندازه .... و بیشتر برای سایت های جنگی (با موضوعات جنگ و خاکریز و ...) مناسبه.

در هر حال کارتون خیلی خوب بوده و از همینجا یک خسته نباشید گرم به همتون میگم.

موفق باشید
یا حق

AyTak

کاربر ويژه
پاسخ : راه اندازی قالب جدید ایران انجمن

سلام

مرسي از زحماتتون

ولي قالب انجمن براي من درهم باز ميشه !!!

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

قالب مشکلی نداره
از چه مرورگری استفاده می کنید؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

شما از ورژن پایین فایرفاکس استفاده میکنید.
سعی کنید هم برای حفظ امنیت و هم برای نمایش بهتر قالب سایت ها از ورژن های حداقل 5 و بالاتر استفاده کنید.
اللحساب اگر نمیتونید ورژن مرورگرتون رو ارتقاء بدید با تنظیم رزولیشن تصویر ویندوزتون بر روی 1024*768 مشکل برطرف خواهد شد.
همچنین این قالب کاملاً سازگار با تمام ورژن های مروگر گوگل کروم هست.
ورژن جدید مرورگر اوپرا هم سازگار با این قالب هست.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
این آرم ایرانی ایران انجمن که توی هر پست میاد قشنگه ولی برای خوندن کامنت ها مشکل ایجاد می کنه
به نظر من بهتره حذف بشه

Nicol

متخصص بخش گردشگری
مرسی ادمین عزیز.الان که لوگوی ایران انجمن رو محو تر کردی خیلی بهتر شد......خسته نباشی.:شاد::1::13::14::گل::13:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون از دقت و نظر عزیزان.
دوستان در حال کار کردن بر رو این لوگو هستیم و نیاز به صبر داره، طرح نهایی نیست.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
احمد جان ، ادمین عزیز این لوگو رو توو صفحات گذاشته بودن که حالت آزمایشی داشت و الان دارن روش کار میکنن و قراره مجددا" گذاشته بشه.
logo-ir.gif

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
یه پیشنهاد دارم در مورد لوگوی ایران انجمن و اونم اینه که این لوگویی که الان داره توو کامنت ها میاد حالت نقاشی مانند داره.به نظر من اگه همون حالت برجستگی رو داشته باشه خیلی زیباتر میشه.مثل همین.

البته میدونم که فعلا" قطعی نشده.این نظر من هم در حد پیشنهاد بود فقط و باز نظر خود ادمین محترم هستش.ممنون...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب عزیزان لوگوی انجمن در گوشه ی پست ها نهایی شد.
الان در این رابطه اگر مشکل و یا نظری هست بفرمایید. اگر باز هم وجود اون باعث ناخوانا شدن نوشته های انجمن میشه حتماً بگید تا بررسی کنم.

یه پیشنهاد دارم در مورد لوگوی ایران انجمن و اونم اینه که این لوگویی که الان داره توو کامنت ها میاد حالت نقاشی مانند داره.به نظر من اگه همون حالت برجستگی رو داشته باشه خیلی زیباتر میشه.مثل همین
نگار عزیز در رابطه با لوگوی داخل پست ها نهایت سعی ما این بوده که لوگو از حالتی که تمرکز خواننده رو از نوشته ها به سمت خودش جلب کنه در بیاد، در واقع هرگونه رنگ اضافی و یا ایجاد حرکت در اون میتونه موقع خوندن نوشته ها ناخوداگاه تمرکز خواننده رو از سمت مطلب به سمت خودش جلب بکنه.

Mahdi Askari

مدير فنی
علی جان خیلی جالب شده
ولی چون در اکثر موارد پایین پست ها خالی میمونه به نظر من اگه این لوگو به پایین سمت چپ منتقل بشه هم کاملا خوانا هست هم می تونید رنگش رو پررنگ تر کنید
این نظر من بود هر طور صلاح می دونید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به جهت اینکه امضای کاربران سطور (ارتفاء) متفاوتی نسبت به هم داره و این مورد در جای قرارگیری لوگو اثر داره، امکان انجام این روش نیست مهدی عزیز.

Mahdi Askari

مدير فنی
علی جان نمیشه جوری برنامه ریزی کرد که از خط امضا به یک فاصله ای باشه نه از انتهای پست؟
هر چند احتمالا نشه.

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
سلام

یک انتقاد دیگر :)

[HIGHLIGHT]اطلاعات ارسال کننده پست خیلی زیاده و برای همین هم ارتفاع پست ها خیلی زیاده[/HIGHLIGHT]

مثلا بنده 2 خط توی پستم می نویسم ولی ارتفاع پستم 120 پیکسله !

و این جالب نیست

راه حل : به نظرم با جی کوئری ، میشه منوی جمع شو قرار داد (نمونه اش روی منوهای وب خودم هست : Amoozesh.in)

[HIGHLIGHT]یک سری اطلاعات هم نیاز نیست [/HIGHLIGHT]
مثلا سن و میانگین پست در روز و محل سکونت و تاریخ عضویت ، به نظرم همه این ها اضافی اند و هر کس نیاز باشه میتونه به پروفایل شخص مراجعه کنه ....

بهترین قالب قالبیه که با وجود زیبایی ، کاربردی هم باشه.

ضمنا یک سری اطلاعات بهتره که تو صفحات نباشه ...

چون مثلا بنده دوست ندارم سن یا محل سکونتم لو بره .... و هر کاربری بیاد بشینه و همه زندگی بنده رو ببینه ...

توی پروفایل میشه برای این اطلاعات سطح امنیت تعریف کرد که مثلا سن و .... رو فقط دوستان بتونن ببینن .. ولی اینجا نمایش برای عموم آزاده و ....

به نطر من هر چی اطلاعاتت روی نت کمتر پخش بشه ، یهتره
با این منوال بنده به شخصه مجبور میشم اطلاعات شخصیم رو پاک کنم و همه رو مستعار و غیر واقعی بنویسم ....

چرا آدم اطلاعاتشو در معرض دید همه قرار بده ، بعد نگران استفاده های سوء دیگران باشه !؟

از قدیم میگن ، اطلاعاتتو محکم بچسب ، همسایتو دزد نکن :)

آخرین ویرایش:

Mahdi Askari

مدير فنی
علی جان وقتی با مانیتور صفحه عریض وارد انجمن میشیم قالب یک کم به هم میریزه اینم درستش کن
ممنون

42Untitled.png

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مهدی جان این مشکل از مرورگر شما هست.
مطمئناً در سیستمی که این مشکل رو دارید یا از مروگر های فایرفاکس و یا گوگل کروم استفاده نکردید و یا در صورت استفاده از ورژن های پایین این مرورگر استفاده کردید. مثلاً قالب با ورژن 3 فایر فاکس سازگار نیست.

بالا