• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لطفاً بخونید:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

دوستای عزیزم سلام.:11:

غرض از مزاحمت:
گاهی برای معرّفی تاپیک های جدید ادبی مجبور به ارسال دعوتنامه به صورت گروهی برای تمام لیست دوستان هستیم . چون انتخاب نام کاربری
30، 40 نفر از دوستان فعال یا مشتاق مشکله. تا امروز به جهت رعایت حال اون دسته از عزیزانی که تردّدی در این تاپیک ها ندارن، از ارسال گروهی پرهیز کردیم؛ منتها الآن بنا به اینکه ارسال پست در جایی غیر از چیزی که باید، نظم رو در بخش بهم ریخته این ارسال ها ضروری شدن. بنابراین از دوستانی که دعوتنامه براشون ارسال میشه درحالیکه فعالیت و علاقه ای به این موضوعات ندارن عذر می خوام. از کنارشون بگذرید و خونسرد بمانید.:خنده2:

از توجّهتون کمال تشکّر رو دارم.:گل:

برای راحتی شما و جمع بندی درخواست در یک پست، پست شماره ی 15 نقل قول شد:

خب خب خب...
حالا که همگیتون اینجا لطف کردید و دارید بازدید می کنید و نظر میدید توی این تاپیک بقیه ی حرفام رو میگم.

خواهش اکید دارم که این اطلاعیه رو ببینید:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=28351

مدّتها پیش طبق یک بررسی همه جانبه بخش بندی به نسبت خوبی صورت گرفت و واقعاً یک تحوّل مثبت و نظم بیشتری در پی این بخش بندی ایجاد شد.
امّا متأسفانه گاهی به رعایت این خواسته های ما در اطلاعیه توجّه نشده و به تازگی این گاهی ها داره تبدیل میشه به همیشه! و مدیریت روشون به دلیل حجم زیاد غیر ممکن شده!
درسته در اکثر مواقع دعوت رو برای تاپیک های جذّاب می زنیم امّا دو تاپیکی که امروز بهتون معرّفی کردم نسبتاً جدید بودن و غریب؛ و منظور از ارسال دعوتنامه این بود که باهاشون آشنا بشید برای نظم بیشتر.

از بین مواردی که توی اطّلاعیه قید شده چند مورد در موقعیت حاضر مهم تره:

*خواهشم از همه این هست که چند بار مرور هر چند کوتاه روی بخش بندی داشته باشید. اقتضای بخش ادبیات این هست که قسمت های مختلف و متعدّدی به تفکیک موضوع داشته باشه.

*پست هارو با عجله ارسال نکنید. وقتی 10 پست با موضوع های مختلف توی یک تاپیک با موضوع خاص ایجاد میشه، در حقیقت هویّت اون تاپیک از بین میره!
*و نکته ی مهمّ دیگه اینکه از ارسال تاپیک های دنبال داری که مشابهشون رو داریم جدّاً صرف نظر کنید؛ چون ناچار به ادغامشون هستیم.

دوستای گرامی این یادآوری ها برای حفظ نظمِ بخشی هست که شما قراره بیاید توش مطلبی رو بخونید و آرامش خاطر هدیه بگیرید. این آشفتگی ها مخلّ رفاه شما و ماست. پس خواهشم اینه که همکاری کنید.

از توجّهتون بی نهایت ممنونم:گل:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
چشم. ولی هر عزیزی که برای دیدن تایپیک من را دعوت کند با لباس رسمی خدمت می رسم.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
چشم. ولی هر عزیزی که برای دیدن تایپیک من را دعوت کند با لباس رسمی خدمت می رسم.

لباس رسمی :خنده2:

باران جانم من هم مثل آقا هوشنگ خیلی دوست دارم دعوت های بخش ادبی رو :بغل:
با لباس رسمی نه ولی با گل و امتیاز خدمت میرسم :گل: :)

محمد

کاربر ويژه
ما که نفهمیدم چی شدموضوع یعنی دعوت نامه برامون میفرستی یا نمیفرستی

اگر میفرستی برای منم بفرست اگرم نمیفرستی چرا دعوامون میکنی

بفرست بیاد

baroon

متخصص بخش ادبیات

ممنونم ازتون پدر عزیزم، مریم با ذوقم و محمّد مهربان :گل::8:
از حضور و صحبت سرشار از لطفتون ممنونم.:شاد:

ارسال کردم آقای محمّد. دوتا تاپیک بود که قبل از این تاپیک، دعوتنامه ش رو فرستادم.
یعنی اینکه بعد از این هم دیگه می فرستم! :بدجنس:
:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
به نظرم این دعوت ها رو حتما باید دید حتی اگه مورد علاقه فرد هم نباشه
به نظرم یه جور احترامه:بله:
ولی سر فرصت

Mahdi Askari

مدير فنی
خوب ما که تو این بخش نمیایم رو اینطوری به زور میکشونین اینجا :داد و بیداد:
شوخی کردم:نیش:

اینطوری خوبه چون تاپیک های جذاب رو دعوت می کنید :شاد:
ان شاءاله شوخی بعدیتون از این دعوت ها بفرستید: نیش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

ممنووونم امین جان:گل:
پلنگ برای کشوندن به بخش شوخی ها از همه چی استفاده ی ابزاری میکنی.:31:
منم شوخی کردم.:بدجنس:

نه قصدمون دعوت به دیدن تاپیک های جذّاب نیست؛ اصل داستان اینه که پست ها در جای درست ایجاد نمی شن و به دلیل حجم زیادشون و فرصت کم ما انتقال اینها به تازگی غیر ممکن شده!
چند اقدام ضربتی برای رفع این مشکل درنظر داریم که این دعوتنامه ها اوّلینش بود.:نیش2:....:احترام:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

خیلی خوبه.

من هم یک تقلیدی از آقاهوشنگ :گل:

وقتیکه دعوت نامه واسه من میاد ، یکم طول میکشه برم توی تاپیک آخه باید برم لباس عوض کنم :نیش:

اما با لپ تاپ و وایمکسمم میرما :نیش:

اونروز که میخواستم برم بین راه بایکی دعوام شد :خنده2: (شوخی کردم.)

baroon

متخصص بخش ادبیات
باران جان ما منتظريم عزيزم مرسي

خواهش میکنم. لیلی جان دوتا تاپیک ارسال شد و به مرور برای آشنایی بیشتر باز هم تاپیک های جدید و مهم که با هدفمون همسو هست رو معرّفی می کنیم.

:19:

چون جای درستی ایجاد نمیشن دعوت نامه میزنید که آبروی طرف رو ببرید :تنبیه:

الآن چه جوری شما متوجّه شدی که من کدوم پست ها و کدوم کاربرها منظورمه؟ :غش2:
آروم باش. پیشی نشو. هیچ اتفای نیوفتاده:شاد:....:بدجنس:

ممنونم از شما احمد و مجید عزیز:گل:
ممنونم از همه ی شما :گل:
به به :شاد:

baroon

متخصص بخش ادبیات

خب خب خب...
حالا که همگیتون اینجا لطف کردید و دارید بازدید می کنید و نظر میدید توی این تاپیک بقیه ی حرفام رو میگم.

خواهش اکید دارم که این اطلاعیه رو ببینید:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=28351

مدّتها پیش طبق یک بررسی همه جانبه بخش بندی به نسبت خوبی صورت گرفت و واقعاً یک تحوّل مثبت و نظم بیشتری در پی این بخش بندی ایجاد شد.
امّا متأسفانه گاهی به رعایت این خواسته های ما در اطلاعیه توجّه نشده و به تازگی این گاهی ها داره تبدیل میشه به همیشه! و مدیریت روشون به دلیل حجم زیاد غیر ممکن شده!
درسته در اکثر مواقع دعوت رو برای تاپیک های جذّاب می زنیم امّا دو تاپیکی که امروز بهتون معرّفی کردم نسبتاً جدید بودن و غریب؛ و منظور از ارسال دعوتنامه این بود که باهاشون آشنا بشید برای نظم بیشتر.

از بین مواردی که توی اطّلاعیه قید شده چند مورد در موقعیت حاضر مهم تره:

*خواهشم از همه این هست که چند بار مرور هر چند کوتاه روی بخش بندی داشته باشید. اقتضای بخش ادبیات این هست که قسمت های مختلف و متعدّدی به تفکیک موضوع داشته باشه.

*پست هارو با عجله ارسال نکنید. وقتی 10 پست با موضوع های مختلف توی یک تاپیک با موضوع خاص ایجاد میشه، در حقیقت هویّت اون تاپیک از بین میره!
*و نکته ی مهمّ دیگه اینکه از ارسال تاپیک های دنبال داری که مشابهشون رو داریم جدّاً صرف نظر کنید؛ چون ناچار به ادغامشون هستیم.

دوستای گرامی این یادآوری ها برای حفظ نظمِ بخشی هست که شما قراره بیاید توش مطلبی رو بخونید و آرامش خاطر هدیه بگیرید. این آشفتگی ها مخلّ رفاه شما و ماست. پس خواهشم اینه که همکاری کنید.

از توجّهتون بی نهایت ممنونم:گل:

[HIGHLIGHT]
این پست برای راحتی شما در پست اوّل نقل قول میشه.:گل:
[/HIGHLIGHT]

محمد

کاربر ويژه
ما خوندیم چی نوشتید

خوب دوستان هرکی میخواد برای من دعوت نامه بفرسته موردی نداره ولی ممکنه دیر به دیر بیام مثلا الان یه هفته میام بعدش یهو 20روز نمیایم

خو دعوت به خوندن ها انبار میشه برای بعد که اومدم دیگه

بعد به قول دوستان سر فرصت میخونیمشون

ALI 58

کاربر ويژه
:گل:باران جان شما که هر وقت دعوت کردی من اومدم و همیشه هم دوستان محبت کردن قابل دونستن من رو دعوت کردن حتما حضور رسوندم از تمام دوستانی که تا الان من رو دعوت کردن سپاسگزارم:گل::گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام بچه ها چطور مي شه كسي رو دعوت كرد؟ من بلد نيستم

نادر جان وقتی پستی را زدی به آخر همان صفحه مراجعه کن .بالای کلمات کلیدی این موضوع , مستطیلی هست نوشته دعوت کردن کاربران برای خواندن این موضوع. روی آن کلیک کن و اسامی کاربرانی که میخواهید پست شما را بحوانند بنویسید.

بالا