baroon
متخصص بخش ادبیات
دوستای عزیزم سلام.:11:
غرض از مزاحمت:
گاهی برای معرّفی تاپیک های جدید ادبی مجبور به ارسال دعوتنامه به صورت گروهی برای تمام لیست دوستان هستیم . چون انتخاب نام کاربری 30، 40 نفر از دوستان فعال یا مشتاق مشکله. تا امروز به جهت رعایت حال اون دسته از عزیزانی که تردّدی در این تاپیک ها ندارن، از ارسال گروهی پرهیز کردیم؛ منتها الآن بنا به اینکه ارسال پست در جایی غیر از چیزی که باید، نظم رو در بخش بهم ریخته این ارسال ها ضروری شدن. بنابراین از دوستانی که دعوتنامه براشون ارسال میشه درحالیکه فعالیت و علاقه ای به این موضوعات ندارن عذر می خوام. از کنارشون بگذرید و خونسرد بمانید.:خنده2:
از توجّهتون کمال تشکّر رو دارم.:گل:
برای راحتی شما و جمع بندی درخواست در یک پست، پست شماره ی 15 نقل قول شد:
خب خب خب...
حالا که همگیتون اینجا لطف کردید و دارید بازدید می کنید و نظر میدید توی این تاپیک بقیه ی حرفام رو میگم.
خواهش اکید دارم که این اطلاعیه رو ببینید:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=28351
مدّتها پیش طبق یک بررسی همه جانبه بخش بندی به نسبت خوبی صورت گرفت و واقعاً یک تحوّل مثبت و نظم بیشتری در پی این بخش بندی ایجاد شد.
امّا متأسفانه گاهی به رعایت این خواسته های ما در اطلاعیه توجّه نشده و به تازگی این گاهی ها داره تبدیل میشه به همیشه! و مدیریت روشون به دلیل حجم زیاد غیر ممکن شده!
درسته در اکثر مواقع دعوت رو برای تاپیک های جذّاب می زنیم امّا دو تاپیکی که امروز بهتون معرّفی کردم نسبتاً جدید بودن و غریب؛ و منظور از ارسال دعوتنامه این بود که باهاشون آشنا بشید برای نظم بیشتر.
از بین مواردی که توی اطّلاعیه قید شده چند مورد در موقعیت حاضر مهم تره:
*خواهشم از همه این هست که چند بار مرور هر چند کوتاه روی بخش بندی داشته باشید. اقتضای بخش ادبیات این هست که قسمت های مختلف و متعدّدی به تفکیک موضوع داشته باشه.
*پست هارو با عجله ارسال نکنید. وقتی 10 پست با موضوع های مختلف توی یک تاپیک با موضوع خاص ایجاد میشه، در حقیقت هویّت اون تاپیک از بین میره!
*و نکته ی مهمّ دیگه اینکه از ارسال تاپیک های دنبال داری که مشابهشون رو داریم جدّاً صرف نظر کنید؛ چون ناچار به ادغامشون هستیم.
دوستای گرامی این یادآوری ها برای حفظ نظمِ بخشی هست که شما قراره بیاید توش مطلبی رو بخونید و آرامش خاطر هدیه بگیرید. این آشفتگی ها مخلّ رفاه شما و ماست. پس خواهشم اینه که همکاری کنید.
از توجّهتون بی نهایت ممنونم:گل:
آخرین ویرایش: