• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقات زبان انگلیسی همراه با جوایزی ارزنده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام بر دوستان و طرفداران زبان انگلیسی :بغل:

همونطور که از اسم این تاپیک پیداست ، در این تاپیک قراره مسابقاتی که با موضوع زبان انگلیسی برگزار میشه اطلاع رسانی بشه و قوانین اونا رو هم اینجا قرار میدم ...
امیدوارم دوستان همگی در جهت ارتقاء مطالب زبان و جذب کاربران به انجمن و افزایش اطلاعات عمومی خود در این مسابقه شرکت کنند و منو برای مسابقات دیگه و طرح سوالات بیشتری برای مسابقات بعدی تشویق کنند ...
:بای:

ممنون از توجهتون ...
:نیش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
قوانین و تبصره های اولین مسابقه زبان انگلیسی :

1. سوالات کاملا استاندارد هستند و از همه لحاظ صحیح می باشند.

2. تعداد سوالات 50 عدد می باشند و همگی تستی هستند.

3. تمامی سوالات از تاپیک های موجود در تالار زبان طرح شده اند و در صورت مطالعه دقیق آنها قادر به پاسخ گویی می باشید و چیزی خارج از مطالب تالار زبان طرح نخواهد گردید. ( راهنمایی )

4. جواب های هر شرکت کننده از دید دیگر شرکت کنندگان تا پایان زمان مسابقه مخفی خواهد ماند.

5. کلید سوالات ( جواب ) در پایان مسابقه و اتمام آن متعاقبا جهت آگاهی و برطرف نمودن اشکالات شرکت کنندگان اعلام خواهد شد.

6. شرکت کنندگان در این مسابقه تنها به صورت انفرادی حق شرکت دارند.

7. تنها شرکت کنندگان دارای حداکثر 5 سوال نادرست در این مسابقه ، در قرعه کشی اهدای جایزه شرکت داده میشوند.

8. سطح سوالات در حد دانش و اطلاعات کاربران می باشد و تا حد امکان ساده و آسان طرح گردیده است.

9. تنها تا زمان اعلام شده برای پاسخ گویی به سوالات فرصت دارید.

10. شرکت در مسابقه برای عموم کاربران آزاد می باشد و به داشتن معلومات بسیاری در زمینه زبان انگلیسی نیازی ندارد.

11. از شرکت کنندگان درخواست میشود که تنها پاسخ سوالات رو در یک پست ارسال نمایند و از ارسال پست های متعدد خود داری نمایند.

12. همچنین در صورت ارسال پست های متفرقه ، پست مورد نظر حذف خواهد شد .

13. زمان و مدت زمان پاسخ گویی به سوالات از تاریخ اعلام شده به مدت 10 روز می باشد و برنده یا برندگان توسط قرعه کشی انتخاب و معرفی خواهند شد.

14. این سوالات در بخش مسابقات ایران انجمن در قالب یک فایل قابل دانلود فرار داده شده است.

15. جوایز این مسابقه مشخص است.

16. پس از جواب دادن به سوالات مسابقه ، آنرا به صورت پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید و در عنوان آن قید کنید : " جواب مسابقه "

17. مدت زمان مسابقه : از روز جمعه مورخ نهم بهمن ماه الی روز چهارشنبه مورخ نوزدهم بهمن ماه می باشد ... این زمان مجددا تمدید نخواهد شد ...

18. فایل سوالات مسابقه رو میتونید از پست دوم این تاپیک دریافت کنید ...

با تشکر از توجه شما عزیزان

موفق باشید ....

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خیلی ممنون از علی گل و مهسای عزیزم...

من از این نوع مسابقات خیلی خوشم میاد...چون در قالب مسابقه سطح معلومات کاربرا هم بالا میره...برات آرزوی موفقیت میکنم دوست گلم...

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

مهسااااااا :دوست:
خیلی عالیههه . این قسمتش که گفتی سؤالات از مطالب داخل بخش زبان انجمن میاد خیلی قشنگ بود. باعث میشه امثال من که حوصله ی زبان آموزی رو نداشتیم بیشتر ترغیب بشیم :خنده2:
این مسابقه مفیدترین مسابقه ایه که تا حالا تو انجمن ها دیدم. از هر دوی شما خوش فکران انجمنیکمان تقدیر و تشکر فراوان به عمل می آوریم.
:58:
:گل:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با تشکر از مهسا خانم عزیز؛
از جوایزی که قرار داده شده اطلاع ندارم، منتها از طرف انجمن به برنده ی اعلام شده محصول آموزش زبان انگلیسی نصرت (با برچسب ایران انجمن) ارسال خواهد شد.

موفق باشید

BLaDe

متخصص بخش زبان
با تشکر از حمایت همه دوستانی که منو در این کار در همین تاپیک با پست هاشون حمایت و تشویق کردن ... :گل:
همین طور تشکر از دوستانی که اعلام آمادگی کردن ...:13:
همین طور تشکر می کنم از علی آقای عزیز بابت هدیه ای که برای برنده یا برندگان در نظر گرفتن ... :2:

و اما در مورد جایزه بنده قصد دارم به برنده کارت شارژ ایرانسل یا همراه اول بدهم ...
:بغل:

در حال حاضر بنده در حال آماده کردن و تایپ سوالات هستم و این نوید رو بهتون میدم که حداکثر تا یک هفته دیگه این مسابقه برگزار میشه ... :نیش:
موفق باشید ...:غش2::50:

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
با تشکر از حمایت همه دوستانی که منو در این کار در همین تاپیک با پست هاشون حمایت و تشویق کردن ... :گل:
همین طور تشکر از دوستانی که اعلام آمادگی کردن ...:13:
همین طور تشکر می کنم از علی آقای عزیز بابت هدیه ای که برای برنده یا برندگان در نظر گرفتن ... :2:

و اما در مورد جایزه بنده قصد دارم به برنده کارت شارژ ایرانسل یا همراه اول بدهم ...
:بغل:

در حال حاضر بنده در حال آماده کردن و تایپ سوالات هستم و این نوید رو بهون میدم که حداکثر تا یک هفته دیگه این مسابقه برگزار میشه ... :نیش:
موفق باشید ...:غش2::50:

مهسا جووون هواتو داریم گلم............

Reza.M

Banned
بنده هم هستم
اما از اونجایی که اگه برنده هم بشم جایزه ای به من تعلق نمیگیره پس جا رو برای جوونها خالی نگه میداریم :نیش:
------------------------------------------------------
دوستان هر زمانی که مهسا خانم سوالات رو تایپ کنند ما مسابقه رو در قسمت مسابقات انجمن راه اندازی میکنیم
تشکر ویژه از مهسای عزیز :گل:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
ایول بر تو استاد برای پیشرفت شاگردان دس به چه کارهایی که نمیزنه
موفق باشی

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
عالیییست عالییییی
ما منتظریم
ممنون از مهسا خانم بخاطر برگذاری و علی آقا به خاطر جایزه اختصاصی ایران انجمن

0mid

متخصص بخش ورزشی
ایول ایول ایول :نیش: :شاد:

سوالارو بده مهسا جان که میخوام نمره 100 رو بیارم حال کنین :نیش: :50: :قلیون:

راستی یه پیشنهاد:
بنظرم بجای اینکه جواب سوال رو پست کنیم توی تاپیک من میگم با یه پیغام خصوصی بفرستیم برای مهسا جان :بله:
اینجوری هم امنیتش بیشتره هم دردسرش کمتره

حالا بازم هرطور خودتون صلاح بدونین :چشمک:

BLaDe

متخصص بخش زبان
ایول ایول ایول :نیش: :شاد:

سوالارو بده مهسا جان که میخوام نمره 100 رو بیارم حال کنین :نیش: :50: :قلیون:

راستی یه پیشنهاد:
بنظرم بجای اینکه جواب سوال رو پست کنیم توی تاپیک من میگم با یه پیغام خصوصی بفرستیم برای مهسا جان :بله:
اینجوری هم امنیتش بیشتره هم دردسرش کمتره

حالا بازم هرطور خودتون صلاح بدونین :چشمک:

در جوابت باید بگم من حرفی ندارم ولی خب اون موقع رضا باید بره کشک بسابه و با حقوق و مزایا بازنشسته بشه که ...:غش2:

بعدشم در مورد امنیت تو همون قوانین نوشتم که :

4. جواب های هر شرکت کننده از دید دیگر شرکت کنندگان تا پایان زمان مسابقه مخفی خواهد ماند.

14. بدلیل اقدامات بعمل آمده جهت نشان داده نشدن پست های کاربران در هنگام ارسال ، این سوالات در بخش مسابقات
ایران انجمن مطرح می شوند .

0mid

متخصص بخش ورزشی
در جوابت باید بگم من حرفی ندارم ولی خب اون موقع رضا باید بره کشک بسابه و با حقوق و مزایا بازنشسته بشه که ...:غش2:

بعدشم در مورد امنیت تو همون قوانین نوشتم که :

14. بدلیل اقدامات بعمل آمده جهت نشان داده نشدن پست های کاربران در هنگام ارسال ، این سوالات در بخش مسابقات
ایران انجمن مطرح می شوند .

خب الان مطمئنی برای منم نمایش داده نمیشه پست بقیه؟؟؟ :تعجب:
آخه ما ناظم ها همه چیزو میبینم :نیش:
بازم خودتون میدونین هرطور که راحت ترین :بله:

یه پیشنهاد دیگه هم داشتم که اینه:
حالا اینبار که دفه اوله و هیچ
ولی برای سری بعد میشه بچه هارو به چند دسته از نظر سطح زبانشون تقسیم کرد یا حداقل به 2 بخش تقسیم کرد که یکی Elementary و یکی دیگه هم Adcancerd یا Intermediate باشه و برای هر دسته سوالات جدا طرح کرد :بله:

BLaDe

متخصص بخش زبان

خب الان مطمئنی برای منم نمایش داده نمیشه پست بقیه؟؟؟ :تعجب:
آخه ما ناظم ها همه چیزو میبینم :نیش:
بازم خودتون میدونین هرطور که راحت ترین :بله:

آهان خب در این مورد باید با علی خان و رضا صحبت کنم بینم آیا برای ناظمان نمایش داده میشه یا نه ؟!!!!
چون علی خان قراره همچین امکانی رو برای بخش مسابقه فراهم کنه ...
ممنون که یادآوری کردی امید ، ای دوست خوب من...

یه پیشنهاد دیگه هم داشتم که اینه:
حالا اینبار که دفه اوله و هیچ
ولی برای سری بعد میشه بچه هارو به چند دسته از نظر سطح زبانشون تقسیم کرد یا حداقل به 2 بخش تقسیم کرد که یکی Elementary و یکی دیگه هم Adcancerd یا Intermediate باشه و برای هر دسته سوالات جدا طرح کرد :بله:

در مورد قسمت دوم هم باید بگم چشم حتما این نظرت رو عملی می کنم و در مسابقات بعدی انجامش میدم و همچین مسابقاتی رو برگزار می کنم .... بعد از این مسابقه هم در این مورد در مورد جزئیاتش بیشتر ازت اطلاعات می گیرم ...:نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی

آهان خب در این مورد باید با علی خان و رضا صحبت کنم بینم آیا برای ناظمان نمایش داده میشه یا نه ؟!!!!
چون علی خان قراره همچین امکانی رو برای بخش مسابقه فراهم کنه ...
ممنون که یادآوری کردی امید ، ای دوست خوب من...

در مورد قسمت دوم هم باید بگم چشم حتما این نظرت رو عملی می کنم و در مسابقات بعدی انجامش میدم و همچین مسابقاتی رو برگزار می کنم .... بعد از این مسابقه هم در این مورد در مورد جزئیاتش بیشتر ازت اطلاعات می گیرم ...:نیش:

خواهش میکنم مهسا جان
من خودم چون خیلی از مسابقه خوشم میاد شدیدا استقبال میکنم با اینجور حرکت ها

در مورد بخش دوم هم هرکمکی از دستم بربیاد انجام میدم
ایده دارم در اون مورد :بله:
:چشمک:
تازه یه ایده دیگه هم دارم که حالا از نظر خودم که خیلی جالبه
حتما بهت میگم ببینم اگه خوشت اومد اونم عملی کنی

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام
مهسا خانم واقعا ایول داری , خیلی حرکت جالبی بود , از این نظر میگم که هم هیجان مسابقه رو داره هم اینکه برای پیشرفت اطلاعاتمون خیلی عالیه
-----------------------------------
فقط تکلیف من که زبانم زیر صفر هست چیه؟ :نیش:

Reza.M

Banned
یک نکته ای رو باید خدمت شما عرض کنم
بدلیل اینکه ناظم های عزیز میتونن پست های مخفی رو هم ببینند ، از ناظمین عزیز همه میتونن شرکت کنند به غیر از امید ( Omid ) :غش2:

امید جان بدلیل اینکه سوالات رو میبینن و از روی اون کپی میکنند امکان شرکت در مسابقه رو از ایشون میگیرم :نیش:

---------------------------------------
درباره ی نکته ای که امید گفت باید بگم من خودم هم به این نکته فکر نکرده بودم که ناظمین و بالاتر میتونند پست ها رو ببینند و اگه بخوان در مسابقه شرکت کنند میتونند جواب ها رو ببینن
باید با علی عزیز درباره ی این مساله صحبت کنم و نتیجه رو خدمتتون اعلام میکنم :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا