• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه‌ی بهترین آواتـــــــــــــار ایران انجمن * ( همراه با جایزه )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali

کاربر ويژه
سلام دوستان گرامی , خسته نباشید , اوقات خوشی رو برای شما آرزومند هستیم .

این مسابقه یکی از بزرگترین و پر‌هیجان‌ترین مسابقاتــــــــــــــ ایران انجمن هست! ( همراه با جایزه )

توجه : این مسابقه مخصوص بین کادر مدیریتی ایران انجمن هست , کاربران ساده , کاربران ویژه و همکاران سابق در این مسابقه شرکت نمی‌کنند .

موضوع از این قراره که ما میخوایم بهترین آواتار رو بین مدیران انتخاب کنیم . ( فقط از بین آواتار هایی که در این پست گذاشته میشه , میتوان بهترین آواتار رو یافت کرد و مدیران اگر بعد از گذاشتن این پست آواتارشون رو تغییر بدند , از مسابقه حذف خواهند شد .

با تشکر و سپاس فراوان .

توجه : هرکس آواتاره خودشو همراه با اسمش در تاپیک بزنه تا بهترین آواتار برگزیده بشه .

( جایزه یک کارت شارژ 2000 تومانی هست! )

موفق باشید .

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
امین عزیز مسابقه قشنگیه ولی ای کاش همه بتونند شرکت کنند:گل:

زینب

کاربر ويژه
من به نظرم اوتارbaronباحاله .
البته مال بقیه دوستان هم خوبه که بعدا بهشون اضافه می کنم..

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
یک پیشنهاد:
دوستان که می خوان شرکت کنن اعلام کنن و بعد یک نظر سنجی ایجاد بشه با قابلیت انتخاب چند گزینه ای

BLaDe

متخصص بخش زبان
منم نظرم مشابه امین در پست قبلی یعنی پست شماره 10 بیده .. من شرکت می کنم .....:نیش: جایزه رو از همین الان بهم بدین که برم گوشیمو شارژ کنم ....:غش2:بسی نیاز مبرم دارم :نیش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

امین عزیز یه سؤال؟ حتماً باید از بین کسانی که آواتارشون رو در این تاپیک قرار میدن انتخاب کنیم؟
مثلاً من الآن نبودم و رأی آوردم، نتیجه چیه؟ :شاد:

چند نظر سازنده هم دارم، با اجازه :گل:

خوبه که شرکت در مسابقه برای همه ی اعضا آزاد باشه.
و دیگه اینکه وقتی برای اتمام مهلت قرار دادن عکس ها تعیین بشه.
نظر سنجی هم که ایده ی خوبیه.

baroon

آخرین ویرایش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
آخه الان دست کم 1000 عضو هستن که آواتار دارن و این همه که در یک نظر سنجی گنجانده نمیشه برای همین گفتم که هر کس که می خواد شرکت کنه اعلام کنه
در کل در حد یک پیشنهاد بود

آخرین ویرایش:

Ali

کاربر ويژه

خب , با توجه به نظرات دوستان , تا آخر فردا شب دوستان مهلت قرار دادن آواتار به همراه اسمشونو دارند .

مثال :

baroon

تعدادی از دوستان گرامی گفتند اگر همه‌ی دوستان ایران انجمن شرکت کنند خوب هست , ما هم استقبال میکنیم از این نظرات شما , پس با این شرایط نظرسنجی نمیتوان گذاشت , چون تعداد کاربران زیاد هست , پس تا فردا شب مهلت دادیم تا کاربرانی که علاقه‌مند به شرکت در مسابقه هستند , ثبت نام کنند . شرایط ثبت نام هم بالا با ذکر مثال توضیح داده شده .

توجه : مدت زمان ثبت نام در تاریخ 90/1/12 , یعنی فردا شب , پایان خواهد یافت .

با تشکر و سپاس فراوان .

بعد از پایان ثبت نام , مسابقه شروع خواهد شد و کاربرانی که ثبت نام نکرده‌اند نمیتوانند نظر دهند و هرگونه نظر از طرف آنها , هرزنامه یا اسپم حساب شده و حذف میگردد .

موفق باشید .

:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام دوستان گرامی , خسته نباشید , اوقات خوشی رو برای شما آرزومند هستیم .

این مسابقه یکی از بزرگترین و پر‌هیجان‌ترین مسابقاتــــــــــــــ ایران انجمن هست! ( همراه با جایزه )

توجه : این مسابقه مخصوص بین کادر مدیریتی ایران انجمن هست , کاربران ساده , کاربران ویژه و همکاران سابق در این مسابقه شرکت نمی‌کنند .

موضوع از این قراره که ما میخوایم بهترین آواتار رو بین مدیران انتخاب کنیم . ( فقط از بین آواتار هایی که در این پست گذاشته میشه , میتوان بهترین آواتار رو یافت کرد و مدیران اگر بعد از گذاشتن این پست آواتارشون رو تغییر بدند , از مسابقه حذف خواهند شد .

با تشکر و سپاس فراوان .

توجه : هرکس آواتاره خودشو همراه با اسمش در تاپیک بزنه تا بهترین آواتار برگزیده بشه .

( جایزه یک کارت شارژ 2000 تومانی هست! )

موفق باشید .

سلام آقا امین ممنون از برپایی این مسابقه فقط برای من این سوال هستش که چرا کاربران ویژه و بقیه گروه ها نمیتونند توی این مسابقه شرکت کنند !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا