[FONT=Vazir] فرق من و اصحاب کهف این است که سکّه های من از اوّل رواج نداشت
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , February 26 #1 فرق من و اصحاب کهف این است که سکّه های من از اوّل رواج نداشت
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 11 #2 فانوس شب وداع ، با هر سوسو می گفت که آن کوچه ی رویایی کو؟ او بود و کمی شعر و هوایی ابری امروز نه ابریست، نه شعریست، نه او ...
فانوس شب وداع ، با هر سوسو می گفت که آن کوچه ی رویایی کو؟ او بود و کمی شعر و هوایی ابری امروز نه ابریست، نه شعریست، نه او ...
م مهشید کاربر ويژه 2012 , March 11 #3 فاصله بین من و تو از اینجا تا آسمونه گرچه عشقه تو دلامون دنیامون نامهربونه بین دستهای من و تو یه افق، یک کهکشونه
فاصله بین من و تو از اینجا تا آسمونه گرچه عشقه تو دلامون دنیامون نامهربونه بین دستهای من و تو یه افق، یک کهکشونه
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , March 17 #4 فکر قاشق زدن یه دختر چادرسیا شوق یک خیز بلند از روی بتههای نور برق کفش جفتشده تو گنجهها با اینا زمستونو سر میکنم با اینا خستگیمو در میکنم شهریار قنبری
فکر قاشق زدن یه دختر چادرسیا شوق یک خیز بلند از روی بتههای نور برق کفش جفتشده تو گنجهها با اینا زمستونو سر میکنم با اینا خستگیمو در میکنم شهریار قنبری
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , March 30 #5 فاش گویم: آتش عشقی بزرگ در درونم در وجودم پا گرفت این دلم کز عاشقی ها می گریخت بار دیگر عاشقی از سر گرفت
فاش گویم: آتش عشقی بزرگ در درونم در وجودم پا گرفت این دلم کز عاشقی ها می گریخت بار دیگر عاشقی از سر گرفت
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 30 #6 فکر شنبه تلخ دارد جمعه ی اطفال را عشرت امروز بی اندیشه ی فردا خوش است
ش شقایق کا کاربر ويژه 2012 , March 30 #7 فدای دست تو ای پیک تیز پای اجل بگیر عمرو مکن پیش از این رعایت ما
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , April 16 #8 فصلی که من با تو ما شد فصل سبز خواهش برگ فصلی که ما بی تو من شد فصل خاکستری مرگ ...ـ:گل:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 13 #9 فکر بهبود خود ای دل بکن از جای دگر کاندر این شهر طبیب دل بیماری نیست
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 16 #10 فریاد مردمان همه از دست دشمن است فریاد ما از دلِ نامهربانِ دوست
M mehran_a65 کاربر ويژه 2012 , August 16 #11 فکر بلبل همه آن است که گل شد یارش گل در اندیشه که چون عشوه کند در کارش
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , November 18 #12 فریاد که از عمر جهان هر نفسی رفت دیدیم کزین جمع پراکنده کسی رفت شادی مکن از زادن و شیون مکن از مرگ زین گونه بسی آمد و زین گونه بسی رفت هوشنگ ابتهاج آخرین ویرایش: 2012 , November 24
فریاد که از عمر جهان هر نفسی رفت دیدیم کزین جمع پراکنده کسی رفت شادی مکن از زادن و شیون مکن از مرگ زین گونه بسی آمد و زین گونه بسی رفت هوشنگ ابتهاج
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , November 24 #13 فلک جز عشق محرابی ندارد جهان بیخاک عشق آبی ندارد غلام عشق شو کاندیشه این است همه صاحب دلان را پیشه این است نظامی
فلک جز عشق محرابی ندارد جهان بیخاک عشق آبی ندارد غلام عشق شو کاندیشه این است همه صاحب دلان را پیشه این است نظامی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , December 19 #14 فضل خدای را که تواند شمار کرد یا کیست آنکه شکر یکی از هزار کرد.... خواجه عبدالله انصاری
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , January 30 #15 فقط چند لحظه کنارم بشین.. یه رویای کوتاه تنها همین... روزبه بمانی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , February 11 #16 فاش میگویم و از گفته ی خود دلشادم بنده ی عشقم و از هر دو جهان آزادم حافظ
N nafasss کاربر ويژه 2013 , February 11 #17 فاش می گویم و از گفته خود دلشادم بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , July 30 #18 فرض ایزد بگذاریم و به کس بد نکنیم آنچه گویند روا نیست نگوییم رواست
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 4 #19 فلک گو با من این نامردی و نامردمی بس کن که من" سلطان عشق و شهریار شعر ایرانم" (استاد شهریار)
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 11 #20 فراق و وصل چه باشد رضای دوست طلب که حیف باشد از او غیر او تمنایی