• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش تزیین تخم مرغ سفره هفت سین

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
Laie_60B.gif
تزیین تخم مرغ عید با کروات
Laie_60B.gif

دوستای گلم اینم یه ایده بسیار زیبا تزیین تخم مرغ با کروات

توضیح : طبق عکسا کرواتی رو که دیگه لازمش ندارید رو قیچی کنید

و یه تیکه از اون کروات رو دور تخم مرغ ببندید و با نخ محکم دور تا دورش رو بپیچید که باز نشه

بعد به مدت 15 تا 20 دقیقه تخم مرغ رو توی آب جوش بذارید و بعد بازش کنید

و تخم مرغ های خوشگلتون رو پای سفره هفت سین بذارید
give_heb.gif

خیلی عالیه فقط یه سوال
از هر جنس تیکه پارچه ایی میشه به جای کراوات استفاده کرد؟مثلا تیکه پارچه نخی /ریون ؟

parastu

متخصص بخش گالری عکس
خیلی عالیه فقط یه سوال
از هر جنس تیکه پارچه ایی میشه به جای کراوات استفاده کرد؟مثلا تیکه پارچه نخی /ریون ؟

سلااام:7:
الهه جان من خودم این کار رو انجام ندادم ولی فکر می کنم روی همه چیز کار ساز باشه:گل:
تو پست سوم حتی روی برگ هم جواب داده:چشمک:
امتحانش ضرری نداره دوستم...:ایول:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
شب خوش هنرمندان ایران انجمن
خب این تجربه منه که ساله پیش از یه برنامه تلوزیونی یاد گرفتم و خیلی هم جالب شده بود
متاسفانه عکساشو ندارم وگرنه حتما میزاشتم که ببینید و فقط توضیحاتشو دارم
برای این تخم مرغ رنگی احتیاج داریم به پوست پیاز قرمز (به مقدار فراوان :خنده1:) سبزی خوردن (هر چی که دوس داشتین /حتی برگ سبز هم میشه/فقط خشک شده نه!طبیعی)جوراب به درد نخور و اصل کار تخم مرغ (که قبل از کار خوب بزارید آب پز بشه تا در حین کار اصلی ترک نخوره یا نشکنه!)

تخم مرغ رو میزاریم تو یه جوراب و اطرافشم هر سبزی که دوست داشتیم به هر شکل و تعداد میزاریم بعد سر جوراب رو خوب و محکم گره میزنیم تا سبزی ها در حین کار تکون نخورن
بعد تخم مرغ هارو میزاریم تو ظرفی که پوست پیازها از قبل تو اب جوش قل میزنن و حسابی رنگ پس دادن !بعد به مدت نیم ساعت میزاریم تا باهم رو حرارت باشن
وقتی زمان طی شد تخم مرغهارو در میاریم و جوراب و سبزی هارو ازش جدا میکنیم بعد میبینیت که تخم مرغها قهوه ایی شدن و جایه سبزی ها زرد( طرح سبزی و برگتون به خوبی رویه تخم مرغها افتاده)
من خوشم اومد و سال پیش درست کردم امیدورام شما هم امتحان کنید !:توافق::گل:

بالا