• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش زنجیره و گره های قلاب بافی

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
همین طور که در شکل مشاهده می‌کنید پس از بافتن زنجیره و یا دیگر گره‌ها، بر روی کار حلقه‌هایی ایجاد میشه که خودش شامل یک حلقه جلویی یا قسمتی از حلقه که به سمت ماست(front loop)، و یک حلقه عقبی یا قسمتی که از ما دوره(back loop) میشه. برای ردیف‌های بعدی کار و بافت گره‌های جدید، قلاب می‌تونه فقط از حلقه جلویی (front) عبور کنه یا فقط از حلقه عقبی (back) و یا از زیر هر دو (both). البته علامت اختصاری و سمبل‌های بعضی گره‌ها در مورد اینکه قلاب از کدام حلقه عبور بکنه تفاوت‌های جزیی داره .
عموما وجود خط صاف یا خمیده به سمت پایین زیر علامت اختصاری یا سمبل یک گره نشان دهنده عبور قلاب از حلقه پشتی است و وجود خط خمیده به سمت بالا در زیر آن نشاندهنده عبور قلاب تنها از حلقه جلویی

8.jpg
9.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
وای من عاشق این نوع بافتنم.........

یاسی جونم خیلی ممنون.....اگه میشه کامل برامون توضیح و آموزش بده چون من خیلی مبتدی هستم و نیاز به آموزش اساسی دارم گلکم......

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
خوشحالم که خوشت اومده نگار جونم
پشت سر هم دارم میزارم دنبال کنی یه چیزایی دستگیرت میشه چون به زبان ساده هم هست

Nicol

متخصص بخش گردشگری
مرسی خیلی ممنونم که آموزش رو گذاشتی.حتما" کامل دنبالش میکنم.بازم ممنونم عزیزم.......

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده

تصویر از بین رفته در انجمن پیوست شد

بالا