• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش چند مدل بافتنی(2)

صاینا

متخصص بخش آموزش خیاطی
شکلاتی :
من برای این مدل ۲۷ دانه سر انداختم .
رج اول :
۲ دانه از رو + ۳ دانه از زیر + ۲ دانه از رو + ۳ دانه از زیر + ... تا آخر رج .
رج دوم :
۲ دانه از زیر + ۳ دانه از رو + ۲ دانه از زیر + ۳ دانه از رو + ... تا آخر رج .
رج سوم :
۲ دانه از رو + ( ۳ دانه یکی اما دانه آخری که یکی میکنیم در میل نگهداشته و ۱ ژوته میاندازیم و دانه سومی را که نگه داشته بودیم میبافیم + ۲دانه از رو ) + ... داخل پرانتز تا آخر رج تکرار میشود .
( رج چهارم :
تکرار رج دوم دقت شود ژوته ها از رو بافته میشود .
رج پنجم :
تکرار رج اول .
رج ششم :
تکرار رج دوم .
رج هفتم :
تکرار رج سوم . )
رجهایی که داخل پرانتز هست یعنی رج چهارم تا هفتم در تمام طول بافت تکرار میشود .
سه دانه ای که اززیر هستن و ما یکی میکنیم .

1.JPG

دانه سوم را در میل نگه میداریم .

2.JPG

حال یک ژوته انداخته

3.JPG

و دانه سوم را میبافیم .

4.JPG

5.JPG

آخرین ویرایش توسط مدیر:

صاینا

متخصص بخش آموزش خیاطی
مدل توری 7 و 8

تعداد دانه های این مدل باید قابل تقسیم بر عدد ۱۰ + ۳ باشه .
من برای این مدل ۴۳ دانه سر انداختم .
میتونیم برای اینکه ابتدای بافتمان تا نخورد و لوله نشود ۲ الی ۳ رج کشبافت ۱ دانه زیر و ۱ دانه رو ببافیم .
رج اول :
۱ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۵ دانه از زیر + ۱ دانه نبافته روی میلگرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میل گرفتیم رویاین ۲ دانه میکشیم + ۵ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۱ دانه از زیر + ۱ ژوته +۵ دانه از زیر + ۱ دانه نبافته روی میل گرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیمو دانه ای که نبافته روی میل گرفتیم روی این ۲ دانه میکشیم + ۵ دانه اززیر + ۱ ژوته + ۱ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۵ دانه از زیر + ۱ دانه نبافتهروی میل گرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میلگرفتیم روی این ۲ دانه میکشیم + ۵ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۱ دانه از زیر .
رج دوم :
رجهای زوج همه از رو بافته میشوند یعنی ژوته ها هم از رو بافته میشوند .
رج سوم :
۲ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۴ دانه از زیر + ۱ دانه نبافته روی میل گرفتهو ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میل گرفتیم روی این ۲دانه میکشیم + ۴ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۳ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۴ دانهاز زیر + ۱ دانه نبافته روی میل گرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانهای که نبافته روی میل گرفتیم روی این ۲ دانه میکشیم + ۴ دانه از زیر + ۱ژوته + ۳ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۴ دانه از زیر + ۱ دانه نبافته روی میلگرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میل گرفتیم رویاین ۲ دانه میکشیم + ۴ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۲ دانه از زیر .
رج پنجم :
۳ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۳ دانه از زیر + ۱ دانه نبافته روی میل گرفتهو ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میل گرفتیم روی این ۲دانه میکشیم + ۳ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۵ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۳ دانهاز زیر + ۱ دانه نبافته روی میل گرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانهای که نبافته روی میل گرفتیم روی این ۲ دانه میکشیم + ۳ دانه از زیر + ۱ژوته + ۵ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۳ دانه از زیر + ۱ دانه نبافته روی میلگرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میل گرفتیم رویاین ۲ دانه میکشیم + ۳ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۳ دانه از زیر .
رج هفتم :
۴ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۲ دانه از زیر + ۱ دانه نبافته روی میل گرفتهو ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میل گرفتیم روی این ۲دانه میکشیم + ۲ دانه از زیر + ۱ دانه ژوته + ۷ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۲دانه از زیر + ۱ دانه نبافته روی میل گرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیم ودانه ای که نبافته روی میل گرفتیم روی این ۲ دانه میکشیم + ۲ دانه از زیر+ ۱ دانه ژوته + ۷ دانه از زیر +۱ ژوته + ۲ دانه از زیر + ۱ دانه نبافتهروی میل گرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میلگرفتیم روی این ۲ دانه میکشیم + ۲ دانه از زیر + ۱ دانه ژوته + ۴ دانه اززیر .
رج نهم :
۵ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۱ دانه از زیر + ۱ دانه نبافته روی میلگرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میل گرفتیم رویاین ۲ دانه میکشیم + ۱ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۹ دانه از زیر + ۱ ژوته +۱ دانه از زیر + ۱ دانه نبافته روی میل گرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیمو دانه ای که نبافته روی میل گرفتیم روی این ۲ دانه میکشیم + ۱ دانه اززیر + ۱ ژوته + ۹ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۱ دانه از زیر + ۱ دانه نبافتهروی میل گرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میلگرفتیم روی این ۲ دانه میکشیم + ۱ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۵ دانه از زیر .
رج یازدهم :
۶ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۱ دانه نبافته روی میل گرفته و ۲ دانه اززیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میل گرفتیم روی این ۲ دانه میکشیم+ ۱ ژوته + ۱۱ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۱ دانه نبافته روی میل گرفته و ۲دانه از زیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میل گرفتیم روی این ۲دانه میکشیم + ۱ ژوته + ۱۱ دانه از زیر + ۱ ژوته + ۱ دانه نبافته رویمیل گرفته و ۲ دانه از زیر یکی میکنیم و دانه ای که نبافته روی میل گرفتیمروی این ۲ دانه میکشیم + ۱ ژوته + ۶ دانه از زیر .
رج دوازدهم :
همه دانه ها از رو .
من رجها رو برای ۴۳ دانه کامل گفتم که راحتتر یاد بگیرین .
این ۱۲ رج در تمام طول بافت تکرار میشود .
دقت شود تعداد ۵ دانه ای که در رج اول از زیر میبافیم متغیر است یعنی از ۳ دانه شروع میشود تا هر اندازه که بخاهیم بزرگی مدلمان باشد که من در اینجا ۳ تایی و ۵ تاییش رو براتون بافتم .

1.JPG

2.JPG

3.JPG

5.JPG

این مدل ۳ تاییش

5.JPG

اینم مدل ۷ تاییش اولی روی بافت و دومی پشت بافت

6.JPG

7.JPG

این هم طرز اضافه کردن دانه یا ژوته

8.JPG

صاینا

متخصص بخش آموزش خیاطی
این مدل تیغ ماهی هستش
البته چند مدل رو بهش میگن تیغ ماهی حالا اصلش کدومه نمیدونم
اما 3 تایی داره و 5 تایی و 7 تایی
من آموزش مدل 5 تایی رو میزارم و مدل 7 تایی
تیغ ماهی مدل 5 تایی
این مدل رو من با ۲۳ دانه بافتم
رج اول
(2 تا از رو + 1 ژوته + 1 دانه از زیر + 3 تا دانه یکی + 1 دانه از زیر + 1 ژوته )+ ...۲ تا از رو .
داخل پرانتز را تکرار میکنیم تا رجمون تمام بشه
رج دوم
2تا دانه ای که رج قبل از رو بافته بودیم از زیر بافته میشه و بقیه دانه هااز رو یعنی ژوته ها هم از رو بافته میشه واضحتر بگم 2 تا از زیر + 5 تا ازرو + ... تا آخر
رج اول و دوم رو در تمام طول بافت تکرار میکنیم که به این مدل میگن تیغ ماهی 5 تایی

روی بافت
1.JPG

پشت بافت

2.JPG

اما مدل 7 تایی
این مدل رو من با 29 تا دانه بافتم
رج اول
( 2 تا از رو + 1 ژوته + 2 تا از زیر + 3 تا یکی + 2 تا از زیر + 1 ژوته ) + ....۲ تا از رو .
داخل پرانتز را در تمام طول رج انجام میدهیم تا رجمان تمام شود
رج دوم
2 تا از زیر + 7 تا از رو + ... تا آخر رج
در تمام طول بافت این دو رج تکرار میشود

روی بافت

3.JPG

پشت بافت

4.JPG

آخرین ویرایش توسط مدیر:

صاینا

متخصص بخش آموزش خیاطی
ggggg.gif
ggggg.gif
1.jpg

2.jpg

علامت دایره یعنی یکی زیاد می کنیم
وعلامت بعدی یعنی دو تا را یکی می بافیم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mal574

New member
سلام عزیزان
من یه سوال داشتم تو یه ژورنال یه مدلی هست اسمش اینه
point de noppes
که احتمالا معنیش مدل دونه ها ی برجسته هست اسمشو نمیدونم فقط میدونم مدل نخودی هم نیست یکی گفت فکر میکنه دونه فندقیه ولی اونم بلد نبود
کسی میدونه این چه مدلیه و آموزششو بلده؟
بسیار ممنونم :)

سلام من می خوام یه کلاه مردونه شیک ببافم که هم ساده نباشه هم زیاد جلف نباشه.کسی می تونه کمکم کنه چه مدلی ببافم؟

سلبت

New member
باسلام اگرمیشه مدل کلاه مخصوص دختربچه هاکه امسال مدشده مدل روگوشی بلندکه حالت گیس بافت آویزان داردرادرسایت قراربدید.ممنون:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
با معذرت از صاینا خانم عزیز بابت ویرایش چندین باره ی پستشون، تمامی عکس های پست اول، دوم و سوم جهت باقی ماندن همیشگی تصاویر پیوست شدند.

موفق باشید

raha90

New member
سلام دوستان کسی این مدل بافتی که گذاشتمو بلده؟ اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا! ممنون میشم:گل:

بالا