• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اخبار تیم بارسلونا

عملکرد بارسلونا در نقل وانتقالات تابستانی را چگونه ارز

• عالی

رای: 3 50.0%
  • خوب

رای: 3 50.0%
  • متوسط

رای: 0 0.0%
  • ضعیف

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    6
  • نظرسنجی بسته .

sinaet

متخصص بخش فوتبال
نیمار: مسی لایق دریافت توپ طلای پنجم است؛ همه چیز اینجا فوق العاده است ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ دراخبار نظری بدهید
نیمار اعلام کرده از بازی در کنار مسی لذت می برد و معتقد است او لایق دریافت توپ طلای پنجم پیاپی است.
به گزارش بخش گروه اسپانیایی وبسایت بین المللی گل، نیمار می گوید:
“مسی در سطح دیگری بازی می کند. او را ستایش می کنم و به او احترام می گذارم. او چهار بار پیاپی بهترین بازیکن سال جهان شده و باز هم می تواند این عنوان را بدست آورد.”

او همچنین در مورد شرایط خودش هم گفت:
“بازی من در بارسلونا تغییری نکرده است؛ همانی هستم که بودم. اینجا محدودتر نشده ام. بارسا هم همانند باشگاه قبلی ام و البته تیم ملی آزادی عمل بسیاری به من در حمله داده است. همه چیز در اینجا فوق العاده است.”

sinaet

متخصص بخش فوتبال
میگل نادال : بارسا از نخریدن مدافع پشیمان خواهد شد
77890222215792191194_thumb.png
بارسا در این تابستان برای خرید مدافعانی مانند تیاگو سیلوا، مارکینیوس، دنیل اگر و داوید لوئیز اقدام کرد اما در نهایت موفق نشد هیچ یک از آنها را به خدمت بگیرد.

میگل آنخل نادال، مدافع سابق بارسا، معتقد است که این باشگاه با به خدمت نگرفتن یک مدافع جدید در این تابستان مرتکب اشتباه شد.
بارسا در این تابستان برای خرید مدافعانی مانند تیاگو سیلوا، مارکینیوس، دنیل اگر و داوید لوئیز اقدام کرد اما در نهایت موفق نشد هیچ یک از آنها را به خدمت بگیرد.
مارتینو فصل را با همان مدافعان قبلی آغاز کرد و کارلوس پویول، کاپیتان مصدوم باشگاه هم بعد از عمل زانو، به زودی به میادین بازخواهد گشت.
آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، به تازگی اعلام کرد که پویول خرید ما محسوب می شود اما نادال که یکی از مدافعان تیم رویایی یوهان کرایف بود، معتقد است که آبی و اناری ها از نخریدن مدافع جدید افسوس خواهند خورد.
او گفت:" همه می توانند ببیند که بارسا نیاز به مدافع میانی دارد. اگر به تیم بارسا نگاه کنید و ارزیابی کنید که در چه پستی به بازیکن جدید نیاز دارد، تایید می کنید که در خط دفاعی است. وقتی در مورد موارد بسیار ضروری صحبت می کنید، باید پول بیشتری بدهید. اما می توانید بازیکنی بخرید که بتواند چندین پست را پوشش بدهد؛ مانند خاویر ماسچرانو. او به عنوان یک هافبک به تیم آمد اما اکنون به عنوان مدافع بازی می کند. اما به هر حال این پستی است که بارسا در آن نیاز به تقویت شدن دارد. "
نادال همچنین معتقد است تغییر مربی و آمدن مارتینو به جای ویلانووا می تواند شرایط را در فصل پیش رو برای بارسا پیچیده کند.
" هر بار که مربی تغییر می کند، مسائل دیگر هم تغییر می کند. بارسا سبک بازی کاملا مشخصی دارد اما مارتینو زمان کافی برای انطباق با تیم را نداشت. فکر می کنم تیم در این فصل نمی تواند در همان سطحی که در چند سال اخیر بوده، بازی هایش را ارائه بدهد. "

sinaet

متخصص بخش فوتبال
اف سی بارسلونا با بازیکن و نماینده اش تماسی برقرار کرد تا سردرگمی ایجاد شده از صحبت های اریک آبیدال در مصاحبه با روزنامه اکیپ را روشن سازد.

بعد از اینکه سخنان اریک آبیدال توسط روزنامه اکیپ منتشر شد، اف سی بارسلونا با بازیکن و نماینده اش تماسی برقرار کرد تا سردرگمی ایجاد شده با این جمله را روشن سازد: «باشگاه ماه هایی که من مریض بودم به من پولی پرداخت نمی کرد». باشگاه بارسلونا می خواهد که موضوع را مشخص سازد.

• هر دو طرف تایید کردند که باشگاه طبق وظیفه خود به تمام تعهدات قید شده در قرارداد پایبند بوده است. ارزش: 0.00 (0 رای) - ارزش‌گذاری این خبر | ادامه | 2983 بایت | 4 نظر

sinaet

متخصص بخش فوتبال
مدافع چپ بارسلونا توانست در بازی دیشب اسپانیا مقابل فنلاند گل نخست سرخ پوشان را به ثمر برساند.

اسپانیا توانست بازی دیشب انتخابی جام جهانی مقابل فنلاند را با پیروزی 2 – 0 به پایان برساند. تیم میزبان توانسته بود تا در بازی دور رفت این رقابت ها یک امتیاز از اسپانیا بگیرد. اما این بار، اسپانیا که دل بوسکه را در نیمکت خود به عنوان سرمربی می بیند، توانست هر سه امتیاز این بازی را در خانه فنلاندی ها به چنگ بیاورد.

همکاری جوردی آلبا و سسک فابرگاس زمینه ساز گل نخست بازی در نیمه اول بود و نگردو، بازیکن تیم منچستر سیتی هم در نیمه دوم اختلاف را به دو گل رساند.

سلام
دوست عزیز دست شما واقعا درد نکنه ، خیلی کار جالبی بود
من علاقه ی زیادی به تیم بارسلونا دارم ، به همین خاطر از ارسال پست شما خیلی خوشحال شدم
ممنون میشم که دفعه بعد عکسهای بیشتری بگذارید
تشکر از لطف شما

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام
دوست عزیز دست شما واقعا درد نکنه ، خیلی کار جالبی بود
من علاقه ی زیادی به تیم بارسلونا دارم ، به همین خاطر از ارسال پست شما خیلی خوشحال شدم
ممنون میشم که دفعه بعد عکسهای بیشتری بگذارید
تشکر از لطف شما

خواهش می کنم و چشم از این پس سعی می کنم عکس های بیشتری در بارهی این تیم بزرگ در این تاپیک قرار بدهم.:گل:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
بوسکتس به تمرينات بارسلونا بازگشت
[h=2] سرخيو بوسکتس، هافبک بارسا، بعد از پشت سر گذاشتن مصدوميت، به تمرينات تيمش بازگشت.

[TD="align: left"]
00944513.jpg
[/TD]

اين ملي پوش اسپانيايي در پيروزي 3-2 آبي و اناري ها مقابل والنسيا دچار آسيب ديدگي شد و به همين دليل به اردوي تيم ملي اسپانيا براي دو ديدار مقابل فنلاند و شيلي دعوت نشد.

اما سايت اختصاصي باشگاه بارسلونا اعلام کرد که اين بازيکن امروز در تمرينات حضور پيدا کرده و بدون مشکل در بخشي از جلسات تمريني شرکت کرده است.

به گزارش گل، دني آلوس هم که از ناحيه قوزک پا دچار آسيب ديدگي شده، با فيزيوتراپ هاي باشگاه به طور انفرادي کار کرده است. آلوس هم به دليل اين آسيب ديدگي دو ديدار تيم ملي برزيل مقابل استراليا و پرتغال را از دست داد.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
نيمار: مسي از همه بهتر است
[h=2] ستاره برزيلي بارسلونا بار ديگر به ستايش از ليونل مسي پرداخت و او را فراتر از ديگر ستارگان مستطيل سبز دانست.

00945608.jpg
[/TD]

برزيلي‌ها اميد زيادي به نيمار دارند. آنها بي‌صبرانه در انتظارند نيمار به سلطه مسي بر فوتبال جهان پايان دهد و به عنوان بهترين بازيکن جهان انتخاب شود اما خود نيمار معتقد است که فاصله او با مسي بسيار زياد است: "مسي بهتر از همه است. او چهار بار به عنوان بهترين بازيکن جهان انتخاب شده و در تکاپو براي پنجمين توپ طلاي خود است."

به گزارش ايسنا ، نيمار سرانجام پس از کش‌وقوس‌هاي زياد از سانتوس جدا شد و به بارسلونا پيوست اما هنوز با نيمار سانتوس فاصله زيادي دارد. او البته در بيشتر بازي‌هاي تيم تازه‌اش به عنوان بازيکن جايگزين به ميدان رفته با اين حال از حضور در بارسلونا راضي و خوشحال است: "از حضور در بارسلونا بسيار خوشحالم. شهر بارسلون را دوست دارم و در اين شهر احساس راحتي مي‌کنم. فضايي که در اينجا وجود دارد بي‌نظير است. در اينجا همه چيز فراهم است."

نيمار در ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال برزيل برابر استراليا به ميدان رفت و بازي زيبايي را به نمايش گذاشت. در اين ديدار شاگردان اسکولاري موفق شدند با 6 گل نماينده آسيا را در هم بکوبند.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
ساندرو راسل اعلام کرد که اینیستا یکی از ارکان بارسا است و حضور او در تیم ضروری است.

ساندرو راسل در مصاحبه ای با شبکه سوم تلویزیونی کاتالونیا اظهار داشت که باشگاه امیدوار است تا بتواند هر چه سریع تر قرارداد خود را با آندرس اینیستا تمدید کند.

راسل به هواداران گفت که صحبت ها برای ادامه همکاری با اینیستا در باشگاه مطرح شده است. گفتنی است قرارداد اینیستا تا سال 2015 به پایان می رسد. راسل گفت: «اینیستا یکی از اساس باشگاه است. او باید جایگاه با ارزش خود پشت سر مسی را حفظ کند». راسل همچنین عنوان کرد که تلاش خود را برای حفظ والدس در باشگاه خواهد کرد.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
پويول: روزهاي خوبي در انتظارم است
[h=2] کاپيتان بارسلونا در صفحه اختصاصي خود در توييتر نوشت به زودي به ميادين بازمي‌گردد.

00941571.jpg
[/TD]

در حالي که کاپيتان کارلس پويول مدت‌ها است که به دليل آسيب ديدگي از ترکيب بارسلونا دور مانده، پس از شرکت در جلسه تمريني اين تيم در مرز آمادگي براي بازگشت به ترکيب تيم قرار گرفته است.

به نقل از فارس، پويول پس از حضور در تمرين‌ باسلونا در صفحه اختصاصي توييتر خود نوشت: نزديک است به ترکيب تيم بازگردم. بسيار خوشحالم. روزهاي خوبي در انتظارم است.

پويول چند ماه پيش براي برداشتن کيست زانوي راست خود تحت عمل جراحي قرار گرفت. او تاکنون چهار ماه ريکاوري را سپري کرده است در حالي که تصور مي‌شد مي‌تواند در تمرين‌هاي پيش فصل به همراه ساير بازيکنان تمرين کند.

خبر بازگشت پويول مي‌تواند خبري بسيار عالي براي جراردو مارتينو، سرمربي آرژانتيني و جديد بارسلونا باشد. بارسلونا در طول تابستان به دنبال جذب يک مدافع مياني بود که در اين زمينه موفق عمل نکرد.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
مدافع باتجربه بارسلونا در صفحه توئیترش از بازگشتش به جلسات تمرینی تیمش خبرداده
سایت گل- کارلس پویول کاپیتان و مدافع باتجربه باشگاه بارسلونا در صفحه توئیترش اعلام کرده که هرروز به بازگشتش به زمین چمن نزدیک تر می شود.
حالا پویول درانتظار آن است تا از همین امروز درکنار سایر هم تیمی هایش به تمرین بپردازد.
مدافع باتجربه بارسلونا در صفحه توئیترش نوشته:« زمان کمی مانده. واقعا راضی و خوشحالم. روز جمعه می تواند روز بزرگی باشد.»
درکنار این پیغام، پویول عکسی را منتشر کرده که مربوط به یکی از جلسات تمرینی و آماده سازی اش در شهرک ورزشی بارسلوناست. روز پنجشنبه پویول جدای از سایر بازیکنان و به تنهایی تمریناتش را دنبال کرد
این درحالی است که کارلس پویول در ماه های اخیر بامصدومیت های متعددی دست و پنجه نرم می کرد و در طول تابستان صحبت های مختلفی از احتمال انتقال یک مدافع باتجربه به رختکن بارسا مطرح می شد؛ اما در نهایت تاتا مارتینو تصمیم گرفت تا با همین مهره ها فصل را شروع کند و بازگشت پویول به روزهای اوج قطعا خبر خیلی خوبی برای سرمربی آرژآنتینی خواهد بود.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
آبی و اناری ها شب قبل موفق شدند به چهارمین پیروزی پیاپی شان در رقابت های این فصل برسند اما چیزی نمانده بود که در دقایق پایانی این پیروزی را از دست بدهند.
سایت گل- خاویر ماسچرانو، مدافع بارسا، پس از پیروزی نزدیک مقابل سویا، به هم تیمی هایش هشدار داد که باید در دیدارهای بعدی عملکرد بهتری داشته باشند.
آبی و اناری ها شب قبل موفق شدند به چهارمین پیروزی پیاپی شان در رقابت های این فصل برسند اما چیزی نمانده بود که در دقایق پایانی این پیروزی را از دست بدهند.
ماسچرانو در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسا تاکید کرد که تیمش نیاز به ارائه عملکرد بهتر دارد؛ وگرنه به خاطر اشتباهات شان تنبیه خواهند شد.
او به خبرنگاران گفت:" ما باید پیشرت زیادی بکنیم.
زیرا اشتباه ما روی سرنوشت بازی تاثیرگذار است. ما خوش شانس بودیم که توانستیم به پیروزی برسیم. اما همیشه این اتفاق رخ نمی دهد. شرایط در دیدارهای آینده دشوارتر خواهد شد.
ما نمی توانیم دو گل بزنیم و بعد بگوییم هر اتفاقی می خواهد رخ بدهد.
البته این به آن معنا نیست که ما ضعیف بازی کردیم. ما تنها خطاهایی داشتیم که باید آنها را کم کنیم."
بارسا چهارشنبه شب در نوکمپ از مرحله گروهی لیگ قهرمانان میزبان آژاکس خواهد بود.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
دوري3هفته‌اي مدافع بارسلونا ازترکيب اين تيم
[h=2] مدافع چپ‌پاي بارسلونا به دليل آسيب‌ديدگي به مدت 3 هفته نمي‌تواند در ترکيب اين تيم به ميدان برود.

00942247.jpg
[/TD]

نگراني‌هاي بارسلونا در مورد تعداد آسيب ديده‌هاي تيمش همچنان ادامه دارد زيرا مشخص شد که جوردي آلبا هم به دليل پارگي همسترينگ تا چند هفته نمي‌تواند به ميدان برود.

به گزارش فارس،آلبا در ديدار اين هفته بارسلونا مقابل سويا که به پيروزي سه بر دو کاتالان‌ها انجاميد در دقيقه 15 به دليل آسيب ديدگي زمين را ترک کرد. اکنون و با مشخص شدن نتيجه‌ آزمايش‌هاي پزشکي او تا چند هفته دور از ترکيب آبي و اناري‌ها خواهد بود.

رباط پاي راست آلبا دچار پارگي بسيار کوچکي شده که حداقل سه هفته او را دور از ميدان نگه مي‌دارد. بدين ترتيب او ديدارهاي لاليگا مقابل رايو وايکانو، رئال سوسيداد و آلمريا را از دست مي‌دهد. در ليگ قهرمانان اروپا نيز نمي‌تواند مقابل آژاکس و سلتيک بازي کند.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
درآمد بارسلونا از نيم ميليارد يورو فراتر رفت
[h=2] باشگاه فوتبال بارسلونا روز سه شنبه از درآمد 509 ميليون يورويي خود در فصل 2014 - 2013 خبر داد.

[TD="align: left"][/TD]

بارسا بعد از رئال مادريد دومين باشگاه جهان است که گردش مالي آن به نيم ميليارد يورو مي رسد.

درآمد رئال مادريد اين فصل به 520 ميليون و 900 هزار يورو رسيد.

به گزارش پايگاه اينترنتي لِکيپ، بارسا افزايش درآمد خود را با افزايش درآمد تبليغاتي و فروش تياگو آلکانتارا به بايرن مونيخ مرتبط دانست. بارسا بر روي سود 36 ميليون و 900 هزار يورويي حساب باز کرده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
مسي: بارسلونا بايد تنوع تاکتيکي داشته باشد
[h=2] ستاره آرژانتيني تيم بارسلونا با بيان اينکه تيمش نيازمند تنوع تاکتيکي است، از پيروزي قاطعانه تيمش برابر آژاکس که خود در تحقق اين برتري نقشي اساسي داشت، ابراز خوشحالي کرد.

00942939.gif
[/TD]

ليونل مسي پس از پيروزي 4 بر صفر بارسلونا در ورزشگاه نيوکمپ که در آن هت تريک کرد به دفاع از تاکتيک‌هاي جديدي که خراردو مارتينو براي بازي کاتالان‌ها در نظر گرفته ابراز رضايت کرد و اظهار داشت: ما در تمام طول بازي بر توپ و ميدان مسلط بوديم. به عقيده من هر چه تنوع تاکتيکي و شيوه‌هاي بازي تيم بيشتر باشد به نفع ما است. ما حالا مي‌توانيم با بازيکنان سرعتي که در اختيار داريم دست به ضد حملات هم بزنيم.

به گزارش تسنيم، مسي که با شبکه «کانال پلاس» فرانسه گفت وگو مي‌کرد، در ادامه به اتفاق ناگواري که براي سرمربي تيمش رخ داد اشاره کرد. پدر خراردو مارتينو در روز جدال بارسلونا و آژاکس درگذشت و سرمربي کاتالان‌ها پس از بازي بار سفر به آرژانتين را بست. مسي در اين خصوص گفت: اتفاقي که براي مارتينو رخ داد باعث تاسف است. ما کاملا از او حمايت و با وي ابراز همدردي مي‌کنيم.

مسي در جريان بازي ضربه‌اي را با زانوي خود به توپ زد که تا مرز باز کردن دروازه آژاکس رفت. او در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه کانال پلاس در اين خصوص که آيا اين ضربه اتفاقي بود يا خير، گفت: خير من عمدا آنگونه به توپ ضربه زدم.

مسي با هت‌تريکي که در بازي برابر قهرمان فصل گذشته ليگ دسته اول هلند داشت، از ماريو گومز (مهاجم حال حاضر فيورنتينا) و فيليپو اينزاگي (مهاجم پيشين ميلان) که هر يک تاکنون حال سه بار در ليگ قهرمانان اروپا هت تريک کرده‌اند، پيشي گرفت و حالا 4 هت تريک را در معتبرترين تورنمنت باشگاهي قاره سبز به نام خودش به ثبت رسانده است.

او که با سه گل خود در بازي برابر آژاکس شمار گل‌هايش در ليگ قهرمانان اروپا را به عدد 62 افزايش داد، حالا 9 گل ديگر تا رسيدن به رکورد 71 گله رائول گونزالس ستاره پيشين تيم رئال مادريد به عنوان برترين گلزن رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا، فاصله دارد.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
لئو مسی با سه گلی که وارد دروازه آژاکس کرد، تبدیل به نخستین فردی شد که در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا 4 بار هت تریک کرده است.

شماره 10 بارسا با هت تریک خود در شب گذشته، موفق به پیشی گرفتن از ماریو گومز و فیلیپه اینزاگی شد. گومز با پیراهن بایرن مونیخ و اینزاگی با تیم های میلان و یوونتوس، موفق به ثبت 3 هت تریک در لیگ قهرمانان شده بودند و حالا مسی از این دو پیشی گرفته است.

مسی در دیدار شب گذشته که 90 دقیقه برابر آژاکس بازی کرد، 6 فرصت گل داشت که چهار تای آن در چارچوب بود و به گفته یوفا 8,647 متر دوید.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
هرگز به شيوه بارسلونا خيانت نمي‌کنيم
[h=2] دستيار سرمربي بارسلونا اعلام کرد که هرگز به شيوه بازي باشگاه خيانت نخواهند کرد.

00938488.jpg
[/TD]

خورخه پاتاسو پيش از بازي بارسلونا در هفته پنجم لاليگا مقابل رايووايکانو در غياب جراردو مارتينو که براي شرکت در مراسم خاکسپاري پدرش در آرژانتين به سر مي‌برد، در نشست خبري حاضر شد.

به گزارش فارس، وي اظهار داشت: مارتينو در بارسا هيچ فشاري را احساس نمي‌کند. همه ما احساس برتري داريم که در اين باشگاه کار مي‌کنيم. زمان زيادي در کنار تاتا بودم؛ او مثل قبل است و تلاش مي‌کند هر روز تيم را بهتر کند. کاري را که مي‌خواهد بدون تغيير دادن چيزي انجام مي‌دهد.

دستيار مارتينو ادامه داد: بازي سختي مقابل رايووايکانو خواهيم داشت. بدون در نظر گرفتن شکست 5 بر صفر اين تيم مقابل مالاگا، آنها در خانه تيم قدرتمندتري هستند؛ ريسک مي‌کنند و بسيار هجومي هستند. اميدواريم ابتکار عمل را در دست داشته باشيم اما رايو هرگز از شيوه بازي‌اش دست نمي‌کشد.

وي خاطرنشان کرد: هرگز به شيوه بازي بارسلونا خيانت نمي‌کنيم. اينجا آمده‌ايم تا در آن شريک باشيم نه اينکه شيوه‌اي را که تاکنون موفق بوده تغيير دهيم. تنها به خاطر اينکه برخي اوقات خودمان را در مشکل مي‌بينيم و چند متر جابجا مي‌شويم معنايش اين نيست که مي‌خواهيم روي ضدحملات کار کنيم.

پاتاسو اضافه کرد: از اعتراضات تعجب نکردم. هرکس که فوتبال بازي کرده باشد مي‌داند که هميشه حواشي و اختلافات وجود خواهند داشت. به عقايد همه احترام مي‌گذاريم اما مسئله مهم اين است که منطق خاصي در اين بحث‌ها وجود دارد.

بالا