• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

از كار و سرمايه چه خبر؟

farajoon

کاربر ويژه
پاسخ : پول مول كجاس؟

خب كمي از پولدار شدن بگم.

بنظر شما كيا مي تونن پولدار شن؟

خودم چندتا رو اسم ببرم: دكتراا، بازاريا، روسا

ديگه؟ اونايي كه مامان باباشون پولدارن.

يعني همين؟ نه...........

خب؟

در واقع پولداراي زياد ديگه هم داريم كه از راه درست هم موفق شدن. بعضياشون كه اينجورين رو مي شناسم. مثلن يكيشون يه ايده خيلي جالب به ذهنش رسيد، رفت با قرض و قوله يه ميليون جور كرد و يه دفتر جور كرد و كارش رو ثبت كرد. بعد از شش ماه دويون، درآمدش از صفر رسيد به ماهي 15 ميليون!!! الان بعد از 3 سال، ماهي 40 ميليون درآمد داره با پنجاه شعبه تو سطح كشور!!!

يكيشون 8 سال پيش ورشكست شده بود. زنش ازش جدا شده بود. همه چيزش رو گرفته بود. مجبور شد سهام شركتش رو هم واگذار كنه. دوستاش همه ولش كردن. تنها يه پاترول لگن واسش مونده بود. اونموقع من يه پيكان دو ساله داشتم. بهم پيشنهاد معاوضه داد قبول نكردم. الان اونقد وضعش توپ شده كه هيچكسي رو تحويل نمي گيره. دوباره شركتش رو فعال كرده. تو چهار گوشه مملكت پروژه داره و يه هفته اينجاس و يه ماه اروپا و امريكا!!! روابط عموميش عاليه. كانالساز عجيبيه. فقط ميتونه بزنه تو هدف و هيچي ديگه هم بلد نيست.

يكي ديگه همون بازاريابه است. تا دو سال پيش به زور اجاره خونش رو ميداد. الان همه چي اوكيه. ماهي 7 ميليون درآمد ثابت + كلي پاداش و سود سرمايه گذاري و ...

خلاصه كنم، يه چيزايي هست كه اگه داشته باشيم، خيلي زود پيشرفت مي كنيم. اينا چيه؟

اطلاعات. ارتباطات. فرصت شناسي. تلاش در زمان و مكان درست.

راجع به اينا بعدا بيشتر مي نويسم.

آخرین ویرایش:

farajoon

کاربر ويژه

اون اوليه تو كار خدماته. مدارك گمشده رو المثني مي گيره. تو اينترنت مي تونين داستانشو بخونين. اسمش يادم نيس اما اگه دوباره پيداش كرد مي نويسم.

دوميه يكي از دوستامه. با هم دوستيم. شركت ساختموني داره.

سوميه هم يكي از دوستامه. تو كار بازاريابي به روش حرفه ايه.

اينا همشون براي رابطه سازي، موفق عمل كردن و مي كنن. اما يه دسته ديگه هم داريم كه كمتر به چشم ميان. اين گروه چهارم ممكنه واقعا هنر ارتباطي زيادي نداشته باشن. اما يا به جايي وصلن كه اطلاعات مهمي بهشون مي رسه مث اينكه كي چي قراره چقد گرون بشه. يعني رانت خوارند كه البته روش خوبي نيست.

و يا مهمتر از همه اينكه خودشون به سطحي از قدرت درك و تحليل بازار رسيدن كه مي تونن با ضريب بالا، پيش بيني كنن و درست هم از آب در بياد. خيلي از شركتايي كه تو زمينه سرمايه گذاري و فعاليتاي مالي مجوز دارن و به مشترياشون خدمات مشاوره مالي و سرمايه گذاري ميدن به اضافه كسايي كه با اونا كار مي كنن تو اين گروه جاي مي گيرن. منم دوس دارم بتونم با اين الگو پيشرفت كنم. حدود 7 ماهه شروع كردم و تا به الان هم سود كردم. سودي كه ميتونست خيلي خيلي بيشتر از ايناهم باشه. اما چون آماتور هستم، عجله اي ندارم. از كل اون چيزي كه گذاشتم توي سرمايه گذاري، الان بيشتر از 15 درصد سود گرفتم.

farajoon

کاربر ويژه

اما دسته پنجمي هم وجود داره. اينا كارشون اينه كه آدما و روش هاي موفقيتشون رو پيدا مي كنن و همون روش رو كپي مي كنن و موفق ميشن. مثالش خانم ميلياردر ايراني هست كه تو اينترنت هم زياد ازش صحبت ميشه و خودش ميگه تو يه شركت حمل و نقل بين الملل مدتي منشي مدير عامل بوده و كار رو ياد گرفته و خودش شركت زده و كم كم پيشرفت كرده و الان از جمله بانوان بسيار موفق كشورمونه.

اين روش بشرطي كه صدمه اي به كسب و كار كسي نزنه، خوبه. تازه برايان تريسي هم همين روش رو عامل موفقيت خودش و مشترياش معرفي كرده و به خوانندگان كتاباش هم همين رو توصيه مي كنه.

تو اين زمينه خودم يه تجربه جالب دارم. وقتي اولين ماشينم رو خريدم، رانندگي بلد نبودم!!! براي اينكه مامان و بابام گير ندن از قبل بهشون گفته بودم تو سربازي تمرين ماشين زير دستمه!!! در حالي كه از وقتي گواهينامه گرفته بودم (يعني 15 سال قبلش!!!) اصن رانندگي نكرده بودم!!!

روزيم كه ماشينو خريدم، به بهانه اينكه بابا تو بيا و افتتاحش كن، ماشينه رو بي دردسر آوردم دم در خونه. دو هفته ماشين دم در خاك ميخورد و جرات نداشتم بهش دس بزنم. هي بابام مي گفت خريدي كه چي چرا باهاش بيرون نمي ري و گذاشتي خاك بخوره. اقلن يه دستمال بهش بكش.

منم بهونه مياوردم اداره سرم خيلي شلوغه و حالا ديگه مال خودمه و هر وقت بخوام ميتونم و يكي دو روز ديرتر، طوري نميشه!!!

خلاصه اولين بار، با سلام و صلواتو نذر و نياز و كلي دعا، يواشكي كه نبينن بلد نيستم، با هر بدبختي كه بود، ماشينو از تو كوچمون با دنده عقب بردم بيرون. بعد با دنده يك از ميدون جمهوري تا ميدون آزادي رفتمو برگشتم!!!

خلاصه طلسم اول رو شكوندم. اين كار رو با احتياط زياد ادامه دادم تا كمي دست فرمونم بهتر شد و جرات كردم در مدت سه چهار روز بعدش با دنده چهار تو اوتوبان هشتادتام برم!!!

يك دو ماه بعد ديدم حالا بلدم برونم، اما يه چيزايي جور نميشه!!! چيكار كنم؟ يه فكر خوب به ذهنم رسيد، اينكه:

راننده هايي كه بنظرم خوب رانندگي مي كنن رو تير كنم و بچسبم پشت ماشينشون!!! تقريبا با اين كلك بود كه رانندگي رو ياد گرفتمو راستش الانم كار هيشكي جز خودم رو قبول ندارم!!!:نیش:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن

بیشتر افراد شروع کننده خوبی هستند ولی تمام کننده خوبی نیستند.کاری را با هزاران ذوق و شوق شروع میکنند و وسط راه رها میکنند.انسان زمانی می تواند موفق و ثروتمند شود که تا آخر کار این ذوق و شوق را نگهدارد.پشتکار داشته باشد. ایمان و باور داشته باشد که به همه خواسته هایش می رسد.به عکس زیر توجه فرمائید. خود هزاران جلد کتاب در زمینه راه رسیدن به موفقیت با سماجت و پشتکاری است . در ادامه فعالیت است که می توان نتیجه گرفت نه در رها کردن.

Poshtkar.jpg

farajoon

کاربر ويژه

بیشتر افراد شروع کننده خوبی هستند ولی تمام کننده خوبی نیستند.کاری را با هزاران ذوق و شوق شروع میکنند و وسط راه رها میکنند.انسان زمانی می تواند موفق و ثروتمند شود که تا آخر کار این ذوق و شوق را نگهدارد.پشتکار داشته باشد. ایمان و باور داشته باشد که به همه خواسته هایش می رسد.به عکس زیر توجه فرمائید. خود هزاران جلد کتاب در زمینه راه رسیدن به موفقیت با سماجت و پشتکاری است . در ادامه فعالیت است که می توان نتیجه گرفت نه در رها کردن.

مشاهده پیوست 3077

توضيح تكميل كننده شما بسيار هوشمندانه، درست و بموقع بود. از راهنمايي پدرانه شما بي نهايت ممنونم. :گل:

البته يه نظر دارم: اينكه يه چيز رو تا ته بريم يا نه، خيلي مهمه!!!! شايد بعضي چيزا اونقدر كه به نظر ميرسه، ارزش يا پتانسيل نداشته باشند. يا شايد هدف درست باشه، اما مسير، يا ابزار رسيدن به اون درست نباشه. پس در اينصورت، تغيير نه تنها اشتباه نيست، بلكه از بزرگترين موفقيت هام هست. اما اگه همه چي OK باشه و دليل نيمه كاره موندن يه موضوع نااميدي، خستگي، يا دلايل غيرموجه ديگه اي از اين دست باشه، صد در صد فرمايش شما صحيحه. با شناختي كه از شما دارم، مطمئنم منظورتون همينه.

اينم از اون چيزاست كه بايد دربارش بنويسم. ميزارم تو نوبت. :احترام:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن

تغییر مسیر اشتباه از واجبات رسیدن به موفقیت و ثروت است.

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری

مشاهده پیوست 3077

سلام به همگی...بسیار بحث عالی و پر محتوایی هستش.ممنونم.

من با این اصل کاملا" موافقم...باید ادامه داد.نباید با مواجه شدن با نا ملایمات دلسر بشیم...در مسیر پیشرفت خیلی از سختی ها وجود دارن.اما به نظر من کسی موفقه که به هدف و مقصودش ایمان داشته باشه ومطمئن باشه که هدفش درسته.در این صورت به هدفش میرسه و مطمئنا" چیزهای جالبی که براش اتفاق میفتن، باور نکردنی هستن...
:گل:

Nicol

متخصص بخش گردشگری

شايد بعضي چيزا اونقدر كه به نظر ميرسه، ارزش يا پتانسيل نداشته باشند. يا شايد هدف درست باشه، اما مسير، يا ابزار رسيدن به اون درست نباشه. پس در اينصورت، تغيير نه تنها اشتباه نيست، بلكه از بزرگترين موفقيت هام هست. اما اگه همه چي OK باشه و دليل نيمه كاره موندن يه موضوع نااميدي، خستگي، يا دلايل غيرموجه ديگه اي از اين دست باشه

منم کاملا" موافقم...:گل::احترام:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به درخواست فارای عزیز پست های اسپم جدا و تاپیک به تالار کار و سرمایه منتقل شد...

hgalini

New member
سرمایه گذاری در کرج

سلام دوستان
من دیروز که تو گوگل که برای خرید خونه تو کرج جستجو میکردم با یه سایتی به نام www.asanshahr.com آشنا شدم که ملک های کرج برای فروش و اجاره رو زده بود ... به نظر شما سرمایه گذاری در کرج کار درستی هستش؟؟

farajoon

کاربر ويژه
سلام دوباره به همه دوستان عزيز.
آخرين پست قبلي من مربوط به 15 - 16 ماه پيشه!!!

امروز يهو يادم اومد اينجاهام بودما!!! اما بعدش يهويي نبودم!!! خب پس دوباره اومدما!!!

farajoon

کاربر ويژه
راستش يكي از دوستاي عزيز اشاره كرد كه اينجا بيشتر، انجمن دانشجوها و جوناييه كه خيلي تو كار پول مول نيستن. خب منم خورد تو ذوقم!

همون روز جستجو كردم و يه انجمن كاملا حرفه اي پيدا كردم كه به علايق من ميخوره. الانه هم اونجام. اما دوس دارم اگه بشه، اينجام باشم.

farajoon

کاربر ويژه
يه خلاصه اي از كارايي كه تو اين مدت انجام دادم بگم:

1- تو شمال زمين خريدم
2- يه ماشين خريدم
3- تو بازار تهران دو تا كار گرفتم.

farajoon

کاربر ويژه
اما نكته جالبش اينه كه همه اين كارا رو بدون اينكه پول داشته باشم انجام دادم.

farajoon

کاربر ويژه
همين 5 دقيقه پيش يه اس ام اس از بانك برام اومد كه يكي از چكهام پاس شد. يعني يكي از بدهيهام صاف شد!!!

farajoon

کاربر ويژه
اما با اين حال، پشتك زدن هاي من براي پيشرفت بيشتر، هنوزم ادامه داره. تا حالا فقط مثل بولدوزر يه سري موانع مهم رو برداشته ام. اما هنوز تا صاف شدن و آسفالته شدن يه اتوبان 5 بانده و مجهز، راه و كار زيادي باقي مونده.

آخرین ویرایش:

farajoon

کاربر ويژه
يه خلاصه اي از كارايي كه تو اين مدت انجام دادم بگم:

1- تو شمال زمين خريدم
2- يه ماشين خريدم
3- تو بازار تهران دو تا كار گرفتم.

و اما شرح ماقوع:

از اول اول شروع مي كنم:

اين روزا همه خبره در زمينه سرمايه گذاري حرفه اي شدن. البته هر كسي در يك حوزه متفاوت.

سرمايه گذاري انواع مختلفي مي تونه داشته باشه:
1- سرمايه گذاري از نظر زماني: موردي، فصلي، كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت
2- سرمايه گذاري از نظر مدت بازدهي: زود بازده، دير بازده
3- سرمايه گذاري از نظر ميزان بازدهي: كم بازده، متوسط، پر سود و پر بازده
4- سرمايه گذاري از نظر حوزه كلان اقتصادي: توليد، خدمات (مثلا تبليغات. بازاريابي. توزيع. انبار و نگهداري. فروش و خدمات پس از فروش)
5- سرمايه گذاري از نظر حجم سرمايه مورد نياز: كم سرمايه، متوسط، سرمايه زياد
6- سرمايه گذاري روي: خودم، افراد دور و برم، كالاها و تجهيزات و اقلام دارايي، و يا خدمات
7- سرمايه گذاري از نظر نوع: نقدي (اوراق بهادار، سهام بورس، طلا و سكه، ...)، نيمه‌نقدي (تجهيز، اتوماسيون، ...؟)، غيرنقدي (آموزش و ارتقاي دانش، كسب اعتبار، تبليغات، ايجاد و توسعه ارتباطات، تهيه و تكميل بانك‌هاي اطلاعات، ...)
8- سرمايه گذاري از نظر ميزان ريسك و خطر: ايمن، كم خطر، با ريسك متناسب، با ريسك نسبي بيشتر(سفته بازي)، سرمايه گذاري پر خطر يا ريسكي(قمار).
9- سرمايه گذاري برحسب تعداد سرمايه گذاران: سرمايه گذاري فردي، سرمايه گذاري گروهي دو يا چند شريك، سرمايه گذاري سازمان يافته از طريق شركت هاي تعريف شده سرمايه گذاري در حوزه اوراق بهادار، ارز، املاك، و ...، سرمايه گذاري در بانك‌ها يا شركت هاي دولتي.
10- سرمايه گذاري از نظر هدف: موردي، تك منظوره و تك محصولي، دو منظوره يا دو محصولي، چند منظوره، شبكه اي
11- سرمايه گذاري بر اساس موضوع: سرمايه گذاري واقعي (خريد دارايي)، و سرمايه گذاري مالي (خريد نوعي دارايي مالي مثل اوراق بهادار) و ....

خوب كه چي؟!!!!
براي هر كاري بايد ابعاد اونو تا حد امكان بيشتر موشكافي كرد تا براي تصميم گيري بتوان گزينه بهتر رو انتخاب كرد.

farajoon

کاربر ويژه
تا پس اندازي نباشه، سرمايه گذاري معني نداره.
يعني پس انداز و سرمايه گذاري دو جزء بهم وابسته و لازم و ملزوم هم و مكل هم هستند.

سئوال اينه كه پس انداز و سرمايه ام رو تو چه كار و رشته اي بذارم كه با كمترين ريسك، بيشترين بازدهي رو داشته باشه؟
همه كسايي كه جواباي درستي براي اين سئوال پيدا كردن و اجرا كردن، پولداراي امروزن كه دور و برمون هم زيادن.
مسلم است هر قدر صندوق سرمايه گذاري فرد، قوي تر باشد، دايره انتخاب هاي او بيشتر است. متاسفانه يا خوشبختانه همچون سال هاي گذشته، بازار ساخت و ساز خيلي پر سود است. اما و اما .... نيازمند حجم سرمايه گذاري زيادي است كه در قالب ارقام 10 تا 20 ميليوني نمي گنجد.

در اين شرايط چه بايد كرد؟
1- مي توان با شراكت چند سرمايه گذار كار را در يك قالب قانونمند پيگيري نمود.
2- مي توان به دنبال سرمايه گذاري هايي با سود كمتر، اما نيازمند به سرمايه اوليه كوچكتر بود.

farajoon

کاربر ويژه
كيا مي تونن پولدار شن؟خودم چندتا رو اسم ببرم: دكتراا، بازاريا، روسا يا اونايي كه مامان باباشون پولدارن. همين؟ نه...........
خب؟
در واقع پولداراي زياد ديگه هم داريم كه از راه درست هم موفق شدن.
بعضياشون يه ايده خيلي جالب به ذهنشون رسيده، با قرض و قوله كارشون رو ثبت كردن. بعد از مدتي موفق شدن.

گروه دوم كسايي هستند كه روابط عموميشون عاليه. كانالسازي مي كنن.
گروه سوم بازاريابها و فروشنده هاي حرفه اي هستن.
گروه چهارم ممكنه واقعا هنر زيادي نداشته باشن. اما يا به جايي وصلن كه اطلاعات مهمي بهشون مي رسه مث اينكه كي چي قراره چقد گرون بشه. يعني رانت خوارند كه البته روش خوبي نيست.
و يا مهمتر از همه اينكه خودشون به سطحي از قدرت درك و تحليل بازار رسيدن كه مي تونن با ضريب بالا، پيش بيني كنن و درست هم از آب در بياد. خيلي از شركتايي كه تو زمينه سرمايه گذاري و فعاليتاي مالي مجوز دارن و به مشترياشون خدمات مشاوره مالي و سرمايه گذاري ميدن به اضافه كسايي كه با اونا كار مي كنن تو اين گروه جاي مي گيرن.
دسته پنجمي هم وجود داره. اينا كارشون اينه كه آدما و روش هاي موفقيتشون رو پيدا مي كنن و همون روش رو كپي مي كنن و موفق ميشن. اين روش بشرطي كه صدمه اي به كسب و كار كسي نزنه، خوبه.

بالا