به نظر من هر دردی از اون درد بدتره
م محمد کاربر ويژه 2012 , July 12 #24 انشاله وقتی همه رفتید بهشت خدا خودش رو به انسان نشون میده به نظر بود خدا بد ترین درد میتونه باشه
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 23 #29 محمد گفت: انشاله وقتی همه رفتید بهشت خدا خودش رو به انسان نشون میده به نظر بود خدا بد ترین درد میتونه باشه کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم چرا هرچی فکر میکنم نمیتونم با این جمله ارتباط برقرار کنم کسی هس منو توجیه کنه ایا
محمد گفت: انشاله وقتی همه رفتید بهشت خدا خودش رو به انسان نشون میده به نظر بود خدا بد ترین درد میتونه باشه کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم چرا هرچی فکر میکنم نمیتونم با این جمله ارتباط برقرار کنم کسی هس منو توجیه کنه ایا
م محمد کاربر ويژه 2012 , December 10 #30 Last Star گفت: نمیدونم چرا هرچی فکر میکنم نمیتونم با این جمله ارتباط برقرار کنم کسی هس منو توجیه کنه ایا کلیک کنید تا باز شود... به نظر من نبود خدا بدترین درد هست
Last Star گفت: نمیدونم چرا هرچی فکر میکنم نمیتونم با این جمله ارتباط برقرار کنم کسی هس منو توجیه کنه ایا کلیک کنید تا باز شود... به نظر من نبود خدا بدترین درد هست
ر ریحانه69 متخصص بخش فوتبال 2012 , December 10 #31 درد که زیاده مثل اینکه خیلیها کنارت باشن اما همیشه تنها باشی اینکه منتظر چیزی یا کسی باشی و ......... اما بدترینش اینه که کسی نفهمه چی میگی:سکوت:
درد که زیاده مثل اینکه خیلیها کنارت باشن اما همیشه تنها باشی اینکه منتظر چیزی یا کسی باشی و ......... اما بدترینش اینه که کسی نفهمه چی میگی:سکوت: