مواد لازم :
کره ذوب شده/185 گرم
آرد ساده300/ گرم
شکر (کالستر شوگر)/150 گرم
پسته خرد شده/150 گرم
تخم مرغ کامل، و1 عدد زرده/1عدد
کره/60 گرم
عسل/5 قاشق غذاخوری
خامه2/1پیمانه
شیر عسل4/1پیمانه
طرز تهیه :
آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب 30×20 که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم
و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم .
بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.
طرز تهیه رویه شیرینی :
شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم
و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.
کره ذوب شده/185 گرم
آرد ساده300/ گرم
شکر (کالستر شوگر)/150 گرم
پسته خرد شده/150 گرم
تخم مرغ کامل، و1 عدد زرده/1عدد
کره/60 گرم
عسل/5 قاشق غذاخوری
خامه2/1پیمانه
شیر عسل4/1پیمانه
طرز تهیه :
آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب 30×20 که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم
و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم .
بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.
طرز تهیه رویه شیرینی :
شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم
و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.