• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اطلاعیه مهم: تغییرات فنی در سرور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
دوستان در خواست انتقال سایت به سرویس قدرتمندتری رو کرده بودیم و الان بابت انتقال سایت به یک پلن قدرتمندتر در روی سرور با من تماس گرفتند.
سایت در حال انتقال به یک سرور قدرتمندتر هست و عزیزان همین الان در حال انجام کارهای انتقال هستند.
این انتقال شاید قطعی بسیار کمی را داشته باشد منتها از همین الان تا پایان کار انتقال، تمام پست ها و پیام ها و به صورت کلی تغییراتی که توسط کاربران انجام بگیره، بعد از انتقال به سرور جدید از بین خواهند رفت و در واقع در سرور قبلی ما باقی میمونند و به سرور جدید منتقل نخواهند شد.
این انتقال 4 ساعت طول خواهد کشید و به همین جهت از همگی عزیزان درخواست دارم در این مدت کمترین میزان ارسال پست و یا پیام رو داشته باشند، چون بعد از این 4 ساعت موارد ارسال شده در این فاصله منتقل نخواهند شد.
ممکن هست در این فاصله قطعی هایی رو داشته باشیم، امکان بروز مشکلات پیش بینی نشده و قطعی بیشتر هم وجود دارد.

اطلاعات تکمیلی تر بعد از پایان انتقال اطلاع رسانی خواهد شد.
موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
سایت به سرور جدید منتقل شد.
به مدت یک الی دو ساعت قطعی بود. دلیل این امر هم بروز مشکلاتی در حین انتقال بر روی فایل ها بود که بالاخره موفق به شناسایی و رفع و اون شدیم. و من از بابت این قطعی از همگی عزیزان عذر میخوام. :گل:
سرور جدید کیفیت بسیار بهتری رو داره و هزینه قابل توجهی رو براش صرف کردیم و سرعت بهتر از از نتایج این تغییر سرور خواهد بود که امیدوارم مورد رضایت عزیزان باشه.

موفق باشید

rahnama

پدر ایران انجمن
اطلاعیه را ندیده بودم . صفحه سفید می شد و انجمن بالا نمی آمد. به ادمین عزیز زنگ زدم. فرمودند مشغول انتقال به سرور دیگر هستند. کلافه شده بودم. چند دقیقه قبل علی جان زنگ زدند که در انجمن باز شده . من با سرعت خودم را اینجا رساندم. واقعا ممنون ادمین عزیز و دوست داشتنی.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
مرسییییییییییییییی علی سرور جدید رو عشقه:شاد: :گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
برا چی همه میگن سرور خوبه
علی جان شما هم مطمئنی این سرور از قبلی بهتره؟

در بعضی اوقات برای من افتضاح میشه
مدت زمان ریلود پس از زدن اف 5 حدس میزنی چقدر میشه
حدود 78 ثانیه :تعجب2:
سرور قبلی با دیال آپ اینقدر طول نمی کشید

از سرور هست یا از من؟
چون من بقیه سایت ها رو مثل قبلشون باز می کنم مشکلم هم با انجمن بعد از تغییر سرور ایجاد شد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
برا چی همه میگن سرور خوبه
علی جان شما هم مطمئنی این سرور از قبلی بهتره؟

در بعضی اوقات برای من افتضاح میشه
مدت زمان ریلود پس از زدن اف 5 حدس میزنی چقدر میشه
حدود 78 ثانیه :تعجب2:
سرور قبلی با دیال آپ اینقدر طول نمی کشید

از سرور هست یا از من؟
چون من بقیه سایت ها رو مثل قبلشون باز می کنم مشکلم هم با انجمن بعد از تغییر سرور ایجاد شد

مهدی جان سرور جدید از لحاظ مشخصات فنی بسیار بالاتر از سرور قبلی هست. وقتی مشخصات سرور رو لحاظ رم، CPU و سایر مشخصات فنی مقایسه کنیم تغییرات و تفاوت ها بسیار فوق العاده تر و محسوس تر هست و به همین جهت عزیزان در عمل این تغییرات رو احساس کردند. البته ما مشکلات جانبی مثل مشکل خود اینترنت و... رو باید جدا کنیم از سرعت سرور. مثل امروز که در اکثر نقاط ایران سرعت اینترنت پایین بود و البته الان برای من این مشکل رفع شده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا