• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اطلاعیه ی تغییر سرور ایران انجمن [عدم دسترسی]

وضعیت
موضوع بسته شده است.

do..bia

کاربر ويژه
بابا سرعت که خوبه ، من فک کنم مشکل از اینترنتتون باشه ، نیس ما تو طبقه مفرح اینترنت هستیم . مهدی جون درجریانن :قلیون:

ادمین جون سپاس از اینهمه احساس مسئولیتت . این اسپند هم برا شما

بترکه چشم حسود و بخیل:نیش2:

333712_orig.jpg

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
از همکاری مهدی عزیز و امین عزیز در نبود بنده بسیار سپاسگزار هستم.
دوستان گویا مشکل فشار بیش از حد مجاز بر روی سرور به چت باکس سایت بر میگرده و البته حدس خود من هم از ابتدا با توجه به فعال بودن حداکثری چت باکس همین مورد بود. سعی خواهیم کرد این مشکل رو هم در صورت امکان رفع کنیم.

موفق باشید

Mahdi Askari

مدير فنی
البته دلیل هنوز قطعی نیست علی جان
دعوت و منشن و نقل قول هم غیر فعال شدند که اینها هم فشار نسبتا زیادی وارد می کنند
ولی امیدوارم یک سرور خوب برای میزبانی پیدا بشه
تا دیگه از اینکه فشار زیاد باشه و سرور بخواد ما رو بیرون کنه شاهدش نباشیم:احترام:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
موضوع تا اطمینان کامل از حل مشکل فنی کماکان در جریان خواهد بود و در صورت بروز تغییری خاص از همین تاپیک اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت.

موضوع بسته شد

Mahdi Askari

مدير فنی
چون خیلی از بچه ها در بعضی ساعات میان و میرن تا فرداش نمیان. من این پست رو ارسال میکنم
این پست صرفا جهت اطلاع رسانی داره
توضیحات تکمیلی و کامل رو ادمین مینویسن

امشب از ساعت 24 سرور انجمن تغییر پیدا میکنه
عملیات تغییر و ست شدن دی ان اس ها با سرور جدید حدود 24 ساعت طول میکشه
پس، فردا به صورت کامل اختلالاتی در انجمن دیده میشه
انجمن پا برجا اما اختلالات رو درش میشه دید:گل:
سرور جدید کیفیت بهتری داره و مجدد مثل سابق امکانات انجمن نیز فعال میشه

توضیحات تکمیلی رو ادمین حتما بیان میکنه:گل:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
دوستان همونطوری که مهدی عزیز گفتند به محض تهیه ی بک آپ از ساعت 24 امشب اقدامات برای انتقال سایت به سرور جدید انجام خواهد شد.
به منظور اینکه پست های ارسالی کاربران در مدت انتقال از بین نروند، انجمن در مدت انتقال بسته خواهد بود.
حداکثر زمان انتقال و بسته بودن انجمن 24 ساعت خواهد بود اما مثل روال های انجام شده ی قبلی ما نهایت تلاش خودمون رو جهت انتقال هرچه سریع تر از 24 ساعت اعلام شده نیز خواهیم داشت.
بنابراین پیشبینی میشه طی فردا (4 تیرماه سال 92) کاربران در دسترسی به انجمن با اختلالاتی مواجه باشند.

موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
انتقال به سرور جدید انجام شد.
طی امروز اختلالاتی رو شاهد خواهیم بود و تا پخش شدن کامل دی ان اس های جدید در شبکه تعدادی از کاربران هنوز به سرور قبلی متصل خواهند بود.

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا