Mahdi Askari
مدير فنی
سلام به همه دوستان
اول از همه یک موضوع مهم: چون نصف مشکلات انجمن و سوالات رو در یاهو از من میپرسیدید آی دی من به احتمال زیاد هک شده و در دسترس نیست
دوستانی که آی دی منو داشتند میتونن آی دی جدید رو از پروفایلم بردارن :گل:
اما برسیم سر اصل مطلب:
دعوت از کاربران سیستم مفید ، بسیار عالی ، کاربردی و استراتژیک درون انجمن به شمار میره و یکی از سیستم های اصلی انجمن شده امروز
اما موردی که اخیرا دوستان به من گلایه میکنن این هست که برای موارد صحیح دعوت نمیشن!
مثلا اینکه برای طرز آرایش کردن یک دوست عزیز آقا دعوت شده و یا طرز دوخت مانتوی .... و یا طرز دوخت لباس های زنانه و بچه گانه ( این دو بخش برای رو مثال گفتم )
ببینید تاپیک هایی که گذاشته میشن همگی محترم هستند و در نوع خودش مفید و کاربردی
اما همه چیز برای هر کسی نیست
و یا مثلا یک تاپیک مردانه رو نباید برای خانم ها دعوت زد
هم جلوه خوبی نداره و هم اینکه چون مفید نیست الکی یک پیام براشون میاد
خب اولین کاری که میشه کرد و انشاءالله جواب بده این هست که دوستان عزیز دو لیست در قالب ورد یا نت پد برای خودشون تهیه کنند یکی برای آقایان و یکی برای خانمها
اسامی آقایان در لیست آقایان و خانمها در خانمها (هر چند فک نکنم حتی تهیه لیست آقایان لازم باشه. فقط برای خانمها و دعوت خانمها به تاپیک های مخصوص خودشون یک لیست کفایت هست)
برای اذیت نشدن هم فقط یک لیست کافی هست وقت زیادی هم نمیبره
نام کاربری دوستان رو هم با , (کاما) از هم جدا کنید
و در تاپیک هم این لیست رو در جای مربوطه کپی کنید و دعوت بزنید
این ساده ترین روش هست برای عملی کردن این موضوع
چون زیاد جالب نیست دعوت کردن آقایان به تاپیک های بانوان
ولی برای موارد مشترک اشکال نداره از گزینه لیست دوستان و اون تیک دعوت کنید
امیدوارم که دوستان رعایت کنند
موفق باشید:گل:
اول از همه یک موضوع مهم: چون نصف مشکلات انجمن و سوالات رو در یاهو از من میپرسیدید آی دی من به احتمال زیاد هک شده و در دسترس نیست
دوستانی که آی دی منو داشتند میتونن آی دی جدید رو از پروفایلم بردارن :گل:
اما برسیم سر اصل مطلب:
دعوت از کاربران سیستم مفید ، بسیار عالی ، کاربردی و استراتژیک درون انجمن به شمار میره و یکی از سیستم های اصلی انجمن شده امروز
اما موردی که اخیرا دوستان به من گلایه میکنن این هست که برای موارد صحیح دعوت نمیشن!
مثلا اینکه برای طرز آرایش کردن یک دوست عزیز آقا دعوت شده و یا طرز دوخت مانتوی .... و یا طرز دوخت لباس های زنانه و بچه گانه ( این دو بخش برای رو مثال گفتم )
ببینید تاپیک هایی که گذاشته میشن همگی محترم هستند و در نوع خودش مفید و کاربردی
اما همه چیز برای هر کسی نیست
و یا مثلا یک تاپیک مردانه رو نباید برای خانم ها دعوت زد
هم جلوه خوبی نداره و هم اینکه چون مفید نیست الکی یک پیام براشون میاد
خب اولین کاری که میشه کرد و انشاءالله جواب بده این هست که دوستان عزیز دو لیست در قالب ورد یا نت پد برای خودشون تهیه کنند یکی برای آقایان و یکی برای خانمها
اسامی آقایان در لیست آقایان و خانمها در خانمها (هر چند فک نکنم حتی تهیه لیست آقایان لازم باشه. فقط برای خانمها و دعوت خانمها به تاپیک های مخصوص خودشون یک لیست کفایت هست)
برای اذیت نشدن هم فقط یک لیست کافی هست وقت زیادی هم نمیبره
نام کاربری دوستان رو هم با , (کاما) از هم جدا کنید
و در تاپیک هم این لیست رو در جای مربوطه کپی کنید و دعوت بزنید
این ساده ترین روش هست برای عملی کردن این موضوع
چون زیاد جالب نیست دعوت کردن آقایان به تاپیک های بانوان
ولی برای موارد مشترک اشکال نداره از گزینه لیست دوستان و اون تیک دعوت کنید
امیدوارم که دوستان رعایت کنند
موفق باشید:گل:
آخرین ویرایش: