• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

افتاب سوختگي كودكان - قسمت دوم

Ever Green

متخصص بخش پزشکی
خطرناك ترین ساعات بین 11 تا 3 بعدازظهر است.
از عینك آفتابی استاندارد برای كودكان بزرگتر استفاده كنید.»
اشعه خورشید هنگامی كه منعكس می شود بسیار قوی تر و آزار دهنده تر است. هنگامی كه فرزند شما نزدیك آب در حال بازی است، نور به آب برخورد می كند و انعكاس آن روی پوست خطرناك تر است.

پس باید برای محافظت از پوست كودك دقت فوق العاده كرد. اگر در استخر روباز مشغول شنا هستید، هنگامی كه از آب بیرون آمدید حتماً زیر سایبانی بنشینید و هر 1 الی 2 ساعت یك بار از پماد برای محافظت از پوست خود استفاده كنید. در مورد فرزند خود نیز مطمئن شوید كه از كلاه و تی شرت استفاده كند. بینی، گوش ها و كتف ها، جاهایی هستند كه زودتر در مقابل نور آسیب می بینند.

هنگامی كه فرزند شما در كودكستان است یا به مسافرت كوتاهی با دوستان و خویشاوندان خود رفته است قبل از رفتن حتماً با لباس و پوشش كافی، وی را مجهز كنید و به هر كسی كه مسئول آنهاست گوشزد كنید كه از آنها استفاده كنند. همچنین در ظرف ناهارخوری اش نوشیدنی قرار دهید، زیرا هنگامی كه كودك در بیرون مشغول بازی است هیچ توجهی به این ندارد كه با عرق كردن، از آب بدنش كاسته می شود و می تواند به پوست او صدمه بزند

هر چند كه والدین هر روز آگاهیشان نسبت به نگهداری و محافظت فرزندشان بیشتر می شود، متأسفانه فرزندان باز از نور خورشید آسیب می بینند. اگر فرزند شما در مقابل آفتاب سوخت، پوستش قرمز می شود و چند ساعتی می خارد و ممكن است تاول هم بزند. ما به شما چند توصیه می كنیم. آنها را حتماً اجرا كنید.

این هم به نفع شما و هم به نفع كودك شماست:
1 - پوست وی را با آب ولرم خنك كنید (از طریق دوش یا وان و...)
2 - مقدار زیادی نوشیدنی مانند آب سرد یا جوش به او بدهید.
3 - از محلول مسكن پس از آفتاب سوختگی استفاده كنید.
4 - فرزندتان را از آفتاب دور نگهدارید تا كاملاً بهبود یابد.
5 - اگر علایم شدید شد حتماً به پزشك معالج مراجعه كنید.

نور زیاد باعث آفتاب سوختگی می شود كه بالقوه ممكن است خطرناك باشد. علائم آن می تواند تب یا استفراغ باشد و وضع عمومی وی خوب نباشد. اگر چنین علائمی را مشاهده كردید به این دستورات عمل كنید. كودك را در اتاق خنك و تاریك بخوابانید.

1 - به او مایعات مانند آب سرد و جوش بدهید.
2 - با آب ولرم دست، پا و پیشانی وی را بشویید و سعی كنید درجه حرارت بدنش كاهش یابد، سپس فوراً با دكتر معالج او تماس بگیرید.

با برخوردهای مناسب و احتیاط لازم، كودك شما می تواند لحظات خوبی را زیر نور خورشید داشته باشد.
[HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT]
 
بالا