• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

افزایش علاقه ایرانیان به داشتن سگ | تصویری

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران برنامه‌های مختلفی برای برخورد با دارندگان سگ در ایران پیاده می‌کند اما علاقه برخی از ایرانیان به داشتن حیوانات خانگی از جمله سگ، رو به افزایش است.

zjk4py91nsaiqiqps9iq.jpg

پیش از این دکتر رضا جوالچی، دبیر انجمن حمایت از حیوانات، در تهران به دوچه وله گفته بود: «ده‌ها هزار سگ‌خانگی فقط در تهران وجود دارد که به‏خاطر حل شدن مشکلات بهداشتی این حیوان در سال‌های اخیر، مردم هیچ نگرانی از نظر آلودگی این حیوان ندارند و شمار افرادی که به داشتن سگ علاقه‌مند هستند در حال افزایش است.»

zyg87pkaecl56gb5b7.jpg

با افزایش شمار کسانی که در ایران حیوانات خانگی نگه‌داری می‌کنند، کلینیک‌های حیوانات نیز رو به افزایش است.

0ssgbz40lx7x21uqduy.jpg

از جمله مهم‌ترین خدماتی که یک کلینیک دامپزشکی ارائه می‌دهد، واكسينه کردن حیوانات است. به دلیل خطر ابتلای حیوانات خانگی به برخی بیماری‌های ویروسی، برخی از این واکسن‌ها برای حیوانات خانگی الزامی است.

5j58m51vqk9d1n8mciyz.jpg

از جمله دیگر خدمات کلینیک‌های دامپزشکی، ارائه خدمات اورژانسی برای حیوانات خانگی از جمله انواع جراحی‌ها است.

r098ilokrh7bwf5ouv8.jpg

سگ در میان ایرانیان باستان و در دین زرتشت ارزش و و جایگاه ویژه‏ای داشته ‌است. در افسانه‏های ایرانی سگ نماد شفابخشی، وفاداری و راهنمایی است.

g14e7pl4yhwmueoezl.jpg

به دلیل فرهنگ شهرنشینی و سختی نگه‌داری سگ‌های بزرگ در آپارتمان، علاقه به نگه‌داری سگ‌های کوچک و مینیاتوری بیش‌تر از بقیه انواع سگ‌هاست.

a5510zuzw2yavwg0otw.jpg

بر خلاف فرهنگ ایرانیان باستان و دین زرتشت که سگ را ارج می‌نهد، سگ در دین اسلام حیوانی نجس شناخته می‌شود.

xn4zm1x7pdetzyt1swn.jpg

آیت‌الله مکارم شیرازی در شهریور ۱۳۸۹ فتوا داد: «هرگونه تبلیغ درمورد حیوانات خانگی، یا خرید و فروش و نگه‌داری آن‌ها در ایران ممنوع است.» این فتوا بعدا تبدیل به مصوبه و قانون شد.

9jbhbe17ra41fw589ykt.jpg

پس از فتوای آیت‌الله مکارم شیرازی در مورد سگ، وزارت ارشاد جمهوری اسلامی ایران نیز تاکید کرد حتی آگهی‌های تبلیغاتی برای غذای حیوانات خانگی، به خصوص گربه و سگ نیز ممنوع است.

5cuyhcdy09baq6ox2hc.jpg

سردار حسین ساجدنیا، رئیس پلیس تهران، تیرماه ۱۳۹۰ گفت: «اگر فردی بخواهد سگ را به وسیله خودرو در سطح شهر بچرخاند، علاوه بر توقیف خودرو، سگ او نیز توقیف می‌شود.» پلیس همچنین برای دارندگان سگ جریمه در نظر گرفته است.

9lhj8soywwtv564ar5pi.jpg

با این که علمای دینی جمهوری اسلامی ایران سگ را نجس می‌دانند، اما نیروی انتظامی و "هلال‌ احمر جمهوری اسلامی" از سگ در انجام کارهای خود همچون کشف مواد مخدر و... استفاده می‌کنند.

7igz9wxk3y599o76gou.jpg

دو مامور نیروی انتظامی سگی را دستگیر و با خود به "بازداشت‌گاه موقت سگ‌ها" می‌برند.

m7gw3cdzd3xgwb4zxvsx.jpg

سگ در ادبیات فارسی گاهی هم‌پایه با انسان شمرده شده است. از جمله در این بیت سعدی: «سگ اصحاب کهف روزی چند / پی نیکان گرفت و مردم شد»

0ozju9op5sufd31j864a.jpg

سگ‌ها به تربیت نیاز دارند. انجام اقداماتی خاص بنا بر نوع استفاده از آن‌ها، به سگها آموزش داده می‌شود.

mz7mz9psrngpek102cxi.jpg

دامپزشکان ایرانی، سگی را در اتاق عمل جراحی می‌کنند.

vdvbbbys4fdq9n7yq7.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
پیشاپیش از همه دوستای گلم که لطف می کنن و این همه نوشته رو با حوصله تا آخرش میخونن،تشکر میکنم...:گل:

با دیدن این تصاویر هم خندیدم هم واقعا" اشکم سرازیر شد...خندیدم بابت چهره های دوست داشتنی و معصوم این سگ ها...

گریه کردم به خاطر یه سری مسائل که واقعا" گفتنشون آزارم میده اما میگم...متاسفانه خیلی از افراد جامعه ما به خاطر خودنمایی،خندیدن یا حتی مسائل دیگه میرن و حیوانات خانگی حالا بیشتر سگ خریداری میکنن...اما حتی نمیدونن با حیون زبون بسته چه جوری باید برخورد کنن...چه رفتاری باید باهاش داشته باشن.چه جوری و چه نوع غذایی بهشون بدن...اگه حرفی هم بهشون بزنی میگن حیونه دیگه.هر چی بریزی جلوش میخوره!

متاسفم و از ته دلم بازم متاسفم بابت این افکار غلط و اشتباه که فقط این دسته آدم ها به خاطر خودخواهی هاشون چه بلاهایی که سر این حیونای معصوم و بی دفاع که نمیارن...

از نزدیک این رفتارهای غلط رو دیدم.این اشتباهات رو دیدم.واقعا" غصه ام میگیره...

حتی نمیخوان ببرن پیش یه دامپزشک که راهنمایی بشن.حیونارو واسه تزئین خریداری میکنن.واسه خودنمایی...

بله داشتن حیون خانگی خیلی هم دلچسبه و لذت بخشه...چون خودم 6 سال ونیمه که یکی از این سگ های دوست داشتنی رو دارم وهمیشه عین یه بچه بهش رسیدگی کردم.چه خودم و چه خونوادم...از خیلی تفریحاتم به خاطر سگم زدم تا تنها نمونه...تا غذاش به موقع داده بشه.سر هر ماه ببرم پیش دامپزشکش...عین یه بچه میمونه...

به خدا اگه این حیونا زبون داشته باشن اون موقع تازه میفهمیم چه ظلم هایی در حقشون کردیم...نمیدونم...اینم حکمت خداست که اینا بی زبونن...

اما حرف من اینه که اگه دارید به خاطر خوشیتون حیون خونگی نگهداری میکنید،حداقل محض رضای خدا یه بار ببریدش پیش متخصص دامپزشکی...

البته اینو هم بگم خیلیای دیگه هم هستن که حتی حسی به حیون خونگیشون ندارن.یه ذره که طفلکی مریض میشه حتی حاضر نمیشن نگهش دارن.

توو بیمارستان دامپزشکی سگ خودمون چه چیز ها که از نزدیک ندیدم...چند وقت پیش یه سگی رو آورده بودن اونجا...انقدر به این سگ مظلوم غذای خام داده بودن که انگل تموم وجودش رو گرفته بود.یا یه طوطی رو اورده بودن که نوک بالاش شکسته بود و نمیتونست دیگه به تنهایی غذا بوخوره...

صاحب طوطی بی اعتنا به طوطیش اونو گذاشت اونجا و گفت نمیتونم نگهش دارم.دیگه به دردم نمیخوره!وقتی نمیتونه حرف بزنه و غذا بخوره ، نمیخوامش...!!!!!!!!!!!!

دلم نیومد.به خواهرم گفتم ببریمش پیش خودمون.خلاصه اونو خریدمو آوردیم و الان دوست سگمون شده...حسابی با هم بازی میکنن...یه نوع همزیستی دارن...

از همه کسایی که دارن این تاپیک رو میخونن خواهش میکنم اگه قصد دارن حیون خونگی بخرن،یا از قبل دارن،بهش رسیدگی کنن.سلامتیش رو به خطر نندازن.کتکش نزنن...اذیتش نکنن......بدونیم اونم مخلوق خداست.جوون داره.درد رو میفهمه...خواهش میکنم...
:گل:

آخرین ویرایش:

yasi joon

کاربر ويژه
سلام دوستان
من واقعا با حرف شما موافقم
همسایه ی ماهم سگ دارد اما حتی نمیداند سگش چه غذاهایی دوست دارد
من و برادرم سگش رو بیشتر از خودش میشناسیم
سگش حتی چندماه پیش هم 4 تا بچه به دنیا اورد اما یکیشون همون بدو تولد مرد دومیشم مرد حالا یکیش مونده (یکی دیگشم داد به دوستش)اسمش جیمیه
جیمی به کفش خیلی علاقه منده و تمام کفشای ما و همسایمون رو خراب کرده
مادرم هم از سگ میترسه ولی همسایه گوش به حرفمون نمیده
الان ما داریم تو رنج وسختی زندگی میکنیم چون سگه تو حیاط دست شویی میکنه و وقتی میخوایم رد شیم گاز میگیره

حالا خودتون قضاوت کنید؟؟؟؟

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
که اصلا حیون خونگی دوس ندارم!
خرگوش داشتیم که خداروشکر نوه خاله م خوشش اومد و برد!
مادرم وسواسی شدید داره فک کن اگه خرگوشه از یه جا رد میشد شیر آب رو مادرم میگرفت به خونه!
برخلافه مادر پدر جان علاقه خاصی به حیون داره !الانم 5تا مرغ عشق داشتیم!یکی فرار کرد!2تا مرد!مونده 2 تا دیگه! تو قفسش فقط خورشت فسنجون پدر نریخته !هیچکسم تو خونه کاری به این قفس نداره! چون همه وجدان درد میگیرن! اما پدر دوست داره همه ما هم سکوت کردیم!
حالا فقط نی نی رو میفرستیم سمته قفس که بچگی کنه و درشو باز کنه تا اونا هم فرار کنن (چون اون این کارو انجام بده پدر هیچی نمیگه :خنده2:) تاحالا هم موفق نشودیم به هدفمون برسیم!

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سلام دوستان
من واقعا با حرف شما موافقم
همسایه ی ماهم سگ دارد اما حتی نمیداند سگش چه غذاهایی دوست دارد
من و برادرم سگش رو بیشتر از خودش میشناسیم
سگش حتی چندماه پیش هم 4 تا بچه به دنیا اورد اما یکیشون همون بدو تولد مرد دومیشم مرد حالا یکیش مونده (یکی دیگشم داد به دوستش)اسمش جیمیه
جیمی به کفش خیلی علاقه منده و تمام کفشای ما و همسایمون رو خراب کرده
مادرم هم از سگ میترسه ولی همسایه گوش به حرفمون نمیده
الان ما داریم تو رنج وسختی زندگی میکنیم چون سگه تو حیاط دست شویی میکنه و وقتی میخوایم رد شیم گاز میگیره

حالا خودتون قضاوت کنید؟؟؟؟

یک بچه کوچیکم ول کنی هرچی اتاشغاله میخوره هرجا ببینه دست شویی.
میکنه سگم همینجوره تربیتش باید کنی تربیتش کنی حتی بهتر از ادما هم میشن.

بالا