امروز فهمیدم که ........ جاهای خالی را خود پر کنید.
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 7 #2 امروز فهمیدم که در هر سن و سال و با هر مدرک تحصیلی نیاز به آموزش و باز آموری داریم.
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 7 #3 امروز فهمیدم که اعداد در محاسبه سن تاثیر ندارند , بلکه این روحیه یک انسان است که سن وی را نشان می دهد.
امروز فهمیدم که اعداد در محاسبه سن تاثیر ندارند , بلکه این روحیه یک انسان است که سن وی را نشان می دهد.
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 7 #6 امروز فهمیدم که میدان دیدم را چون کارت پستال , رنگی وزیبا ببینم.
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2013 , April 7 #7 امروز فهمیدم که توانایی ها یی دارم که قبلا بهشون توجه نکرده بودم و بی دلیل بخاطر نداشتن این توانایی ها خودمو سرزنش می کردم.
امروز فهمیدم که توانایی ها یی دارم که قبلا بهشون توجه نکرده بودم و بی دلیل بخاطر نداشتن این توانایی ها خودمو سرزنش می کردم.
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 7 #8 امروز فهمیدم حقیقت هم که بگی بازم بهت تهمت دروغگویی میزنن وحسابی باحرفاشون آدمومیشکنن:ناراحت:
س سایه کاربر ويژه 2013 , April 7 #9 امروز فهمیدم که برای اینکه دیگران دوستت داشته باشن اول باید خودت ،خودتو دوست داشته باشی.
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 7 #12 امروز فهمیدم که از بس در رابطه با عوامل موفقیت مطالعه میکنیم که فرصت عمل کردن و انجام دادن حرکتهای برای رسیدن به آن را نداریم.
امروز فهمیدم که از بس در رابطه با عوامل موفقیت مطالعه میکنیم که فرصت عمل کردن و انجام دادن حرکتهای برای رسیدن به آن را نداریم.
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 7 #14 تفاوت افراد عملگرا و افراد غیر عملگرا این است که افراد عملگرا برای موفقیت خود زحمت می کشند.
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 7 #15 امروز فهمیدم در تئوری فرد موفقی هستیم و در عملی نمره پائینی داریم.
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 7 #16 امروز فهمیدم راه رسیدن به آرامش کمک به افراد جامعه است.
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , April 7 #19 امروز برای چندمین بار فهمیدم که میشه خیلی آسون دلی رو شکست... ولی نمیشه درستش کرد...