• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

امروز فهمیدم که ........

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز فهمیدم که عرض کنم آنچه را که فهمیده اید در این تایپیک امروز فهمیدم.... مرقوم فرمائید تا یادآوری و آموزش خوبی برای ما باشد.

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
امروز فهمیدم خدا یه جور کارارو رو به راه می کنه که اصلا فکرشم نمی کنی

baroon

متخصص بخش ادبیات

هر روز بیش از پیش اینو می فهمم که هیچ اتفاقی مهم تر از خود آدم، آرامش و سلامت زندگی روحیش نیست. خیلی از اتفاقات بد و خوبی که میوفته و ما رو شدیداً تحت تأثیر قرار میده، انقدری که مارو تکون داده، بزرگ، خاص یا مهم نبوده.
اتفاقات اغلب بد بودن و نتیجه خوب! جل الخالق! :خنده2: هرچند از چیزایی سرد میشیم ولی بیشتر روی پای خودمون می ایستیم. :گل:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
امروز فهمیدم واقعا ایران انجمن بین همه سایتهای دنیا امنترین وباصفاترین انجمن جهانه:شاد2:

rahnama

پدر ایران انجمن
من امروز فهمیدم که برای رسیدن به موفقیت باید ازپل رضایت خانواده بگذری.

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز فهمیدم تا ذهن آماده پذیرش موفقیت نباشد , رسیدن به اهداف غیرممکن است.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
امروز فهمیدم علت این مسئله مدیریت عالی ادمین عزیز و بودن شما عزیزان روشنفکر است.

امروزفهمیدم ایران انجمن باوجودعزیزانی مثل شما به اینجارسیده راهتون همیشه سبزباشه ومازیرسایه شما عزیزان درانجمن باشیم:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز فهمیدم که عرض کنم تکرار این جمله در روز حس خوبی بما خواهد داد:

من سزاوار بهترین ها هستم.

diana

کاربر ويژه
امروز فهمیدم اگه از فرصتهای زندگی خوب استفاده نکنیم یکی هست که از این فرصت نهایت استفاده رو میبره

وحسرت این فرصت ازدست رفته برای ما میشه.

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز فهمیدم که هرچه را که بفهمم باز چیزی را نفهمیدم.

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز فهمیدم که روزانه باید این جمله را بارها و بارها تکرار کنم:
من انسانی توانا ، خلاق و دوست داشتنی هستم.

سایه

کاربر ويژه
امروز فهمیدم وجود آدم های بزرگ و مهربون چقدر میتونه مفید باشه

ممنون آقا هوشنگ ممنون بی نهایت سپاس پدر بزرگوار:گل::احترام:

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز فهمیدم که وقتی از یک تصادف وحشتناک جان سالم بدر می بریم تازه متوجه شیرینی زندگی خواهیم شد.

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز فهمیدم که در نوشتن جملاتم تلنگری وجود دارد که نشانه بالای نیم قرن زندگی کردن است.

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز فهمیدم که یکی از مهمترین حرکتهای هر عزیزی برای رسیدن به موفقیت تغییر در نگرش است.
تغییر نگرش از منفی به مثبت.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
امروز فهمیدم بعضی ازآدما اون چیزی که نشون میدن نیستن وبه راحتی دلتومیشکنن ولگدمال میکنن

diana

کاربر ويژه
امروز فهمیدم که از شکستی که حاصل تلاش فراوان است ناامید نشوم چرا که آن راه رسیدن به موفقیت بزرگتر و شیرین تر است.

بالا