• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

امروز ناهار چی دارین؟

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
باور کنین من آدم شکمویی نیستم یه کوچولو کنجکاوم. حالا اگه شامتونم گفتین طوری نیست.
ماها هر کدوم از یه استانیم اینجوری میشه با غذاهای هم آشنا بشیم شاید بعضی هاشون تو آشپزی سنتی باشه اما اینجا خودمونی تره
 

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

درود یاسی جون

من خوراکهای فرنگی می پزم، امروز سوپ کدو حلوایی پختم با نان برشته. برای پختن آن، نخست کدوهای حلوایی را در اجاق تنوری کردم تا اینکه پخته شدند، سپس آنها را پوست کندم و با آب (می توان با آب مرغ یا گوشت هم آن را پخت) و کمی پیاز تفت داده شده در روغن زیتون و نمک و فلفل بار گذاشتم تا جوش بخورند، پس از ۲۰ دقیقه که جوشیدند با دستگاه به هم زن برقی سوپ را چرخ کردم تا اینکه خرده-های آن ریز ریز شدند. اکنون هم آماده است و با کمی سرشیر تازه و نان برشته شده که آن را هم خودم پختم
، خواهم خورد.

جای همه-ی شما سبز!

1jups6yxmr5y7zkgxdh0.jpg



 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
ما امروز لوبیا پلو داشتیم با انواع مخلفات. ولی حسابی هوس بادمجون کردم. کسی هست بگه جز سرخ کردن بادمجون چه بلایی میشه سرش آورد که خوشمزه باشه
 

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
جمعه ها نهار مهمان پدر و دستپختشون چلو کباب که زبانزد عام و خاص هست... :شاد:
 

maksemos

متخصص بخش خودرو
:غش2:

اووووه اوووووووووه
عجب كبابيييي!!! :نیش:

علي اتيش رو مهار كن داره ميسوزونه كباب هارو :غش2:

امين اغزين ماهار اله ! :غش2::غش2:
هه !
 

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات
ما امروز لوبیا پلو داشتیم با انواع مخلفات. ولی حسابی هوس بادمجون کردم. کسی هست بگه جز سرخ کردن بادمجون چه بلایی میشه سرش آورد که خوشمزه باشه

درود یاسی جون

ای کاش ما هم لوبیا پلو داشتیم، نوش جانتان! ما امروز ساندویچ فلافل خوردیم، چون کار زیاد بود و نشد آشپزی کنم!

بادنجان را می شود کباب هم کرد که بسیار خوشمزه می شود. با پوست و بر روی آتش. تنها پوست کندن آن بسیار سخت است. در شمال این بادنجان کبابی پوست کنده شده را سپس با گوجه فرنگی و سیر تفت می دهند و به آن میرزا قاسمی می گویند. میرزا قاسمی را با تخم مرغ نیمرو می خورند.



5742296446553779273.jpeg



 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
امروز میرزا قاسمی درست کردم بوش که خوبه فعلا از مزه اش خبر ندارم فکر کنم این غذا نونی باشه ولی من اکثر غذاها رو با برنج میخورم. راستی آقا پارسا فکر کنم موقع سرو با فلفل سیاه خوب بشه حالا نتیجه رو بهتون میگم
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
بله دلستر و ایستک و کلا" نوشیدنی هایی این چنینی که مواد قندی زیادی دارن بسیار چاق کننده هستن.....البته اینم بگم که در دراز مدت و با مصرف زیاده که تاثیر میذارن.....:دوست:
 
بالا