پلو ماهی می داریم. ولی خداییش قیمه خیلی خوشمزست. همچنین آبگوشت و ماکارونی :بدجنس:
W WALKMAN کاربر ويژه 2012 , June 13 #181 پلو ماهی می داریم. ولی خداییش قیمه خیلی خوشمزست. همچنین آبگوشت و ماکارونی :بدجنس:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , June 13 #182 WALKMAN گفت: پلو ماهی می داریم. ولی خداییش قیمه خیلی خوشمزست. همچنین آبگوشت و ماکارونی :بدجنس: کلیک کنید تا باز شود... یه کاره کتلتم میگفتی تا سکته کنم دیگه
WALKMAN گفت: پلو ماهی می داریم. ولی خداییش قیمه خیلی خوشمزست. همچنین آبگوشت و ماکارونی :بدجنس: کلیک کنید تا باز شود... یه کاره کتلتم میگفتی تا سکته کنم دیگه
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , June 13 #184 یاسی جون گفت: یه کاره کتلتم میگفتی تا سکته کنم دیگه کلیک کنید تا باز شود... آی خدا این یاسی جان چی میگه؟ خانم ترا خدا پاشو من هوس کتلت کردم.:شاد: باور کن فصد لجبازی ندارم. خوب دوست دارم دست خودم نیست.:غش2:
یاسی جون گفت: یه کاره کتلتم میگفتی تا سکته کنم دیگه کلیک کنید تا باز شود... آی خدا این یاسی جان چی میگه؟ خانم ترا خدا پاشو من هوس کتلت کردم.:شاد: باور کن فصد لجبازی ندارم. خوب دوست دارم دست خودم نیست.:غش2:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , June 13 #185 چلو گوشت. :ناراحت: نمی دوستم گوشت همون بهتر گشنم نیست کلا.
W WALKMAN کاربر ويژه 2012 , June 13 #186 یاسی جون گفت: یه کاره کتلتم میگفتی تا سکته کنم دیگه کلیک کنید تا باز شود... اا خب ببخشید جا افتاد. الان دوباره می گم ولی خداییش قیمه خیلی خوشمزست. همچنین آبگوشت و ماکارونی و کتلت :بدجنس: تعارف نکن جان من اگه چیز دیگه ای هم دوز نداری بگو تا اضافه کنم. :نیش: پ.ن: شوخی اند همش، لطفاً ناراحت نشید. :گل:
یاسی جون گفت: یه کاره کتلتم میگفتی تا سکته کنم دیگه کلیک کنید تا باز شود... اا خب ببخشید جا افتاد. الان دوباره می گم ولی خداییش قیمه خیلی خوشمزست. همچنین آبگوشت و ماکارونی و کتلت :بدجنس: تعارف نکن جان من اگه چیز دیگه ای هم دوز نداری بگو تا اضافه کنم. :نیش: پ.ن: شوخی اند همش، لطفاً ناراحت نشید. :گل:
L liliput کاربر ويژه 2012 , June 16 #191 خانومی هوس با س نه ص البته اینم از خانومیته میدونم چنان هوس آش کردی حواست نبوده ناهار قیمههههههههههههههه داشتیم جاتون خالی
خانومی هوس با س نه ص البته اینم از خانومیته میدونم چنان هوس آش کردی حواست نبوده ناهار قیمههههههههههههههه داشتیم جاتون خالی
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2012 , June 17 #194 ما امروز ناهار خورش قیمه داریم...:گل: من نمیدوستم...:ناراحت:
P ponyo کاربر ويژه 2012 , June 17 #196 کتلت درست کردم!:فرار: تخم مرغمون تموم شده بود، منم که تنبل!:هنگ: ولی خوشمزه شد!:بله: