• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انواع بستنی و شخصیت افراد

gorg nama

متخصص بخش
انواع بستنی و شخصیت افراد

بسیاری از روانشناسان بر این عقیده‌اند که نوع خوراکی که شما انتخاب می‌کنید، می‌تواند بازگو کننده شخصیت درون شما باشد و بستنی‌ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. حالا شما چه نوع بستنی‌را ترجیح می‌دهید؟!

بستنی گردویی: دوستداران این نوع بستنی، منظم، محتاط و به شدت کمال گرا هستند. خیلی به جزئیات اهمیت می‌دهند و هیچ گاه از قوانین تخطی نمی‌کنند. وظیفه‌شناسی، اخلاق‌گرایی و محافظه‌کاری از ویژگیهای بارز آن هاست. این افراد از رقابت با دیگران به ویژه در زمینه ورزش لذت می‌برند و دوست دارند همیشه و در هر جمعی رئیس باشند.

بستنی کاکائویی: اگر این بستنی مورد علاقه شماست، به جرات می‌توان گفت که فردی سرزنده و خلاق هستید و به ندرت سعی می‌کنید هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و در میهمانی‌ها همیشه وجود شما، فضا را گرم و شاد می‌کند. برعکس، کارهای یکنواخت کسلتان می‌کند و از این که همیشه در مرکز توجه باشید، لذت می‌برید.

بستنی پسته‌ای: این افراد شنوندگان خوبی هستند. صبر و تحمل زیادی دارند و مشکلات را با شکیبایی پشت سر می‌گذارند کمتر خشمگین می‌شوند و بسیار احساساتی هستند. در درک مشکلات و موقعیت‌های دیگران بسیار خوب عمل می‌کنند و به همین دلیل روابط بسیار خوبی با دیگران دارند.

بستنی وانیلی: اگر این نوع بستنی را دوست دارید، احتمال غریب به یقین آدمی هستید بسیار تنوع طلب. در واقع شما غالباً بر اساس انگیزه‌های آنی خود عمل می‌کنید و از خطر کردن هم نمی‌ترسید. از آنجا که توقعات زیادی از خود دارید، می‌توانید اهداف بلندی را نیز برای خود درنظر بگیرید. مهمتر از همه این‌ها این است که روابط نزدیک خانوادگی برایتان مهم و لذت بخش است.

بستنی با طعم قهوه: بستنی با طعم قهوه نشان‌دهنده حافظه قوی و خوب شماست و تقریباً هیچ‌گاه اسمها و وقایع گذشته را فراموش نمی‌کنید. اصولاً به گذشته عشق می‌ورزید و از مرور خاطراتتان لذت می‌برید. تا حدی درون‌گرا هستید و احساساتتان را به راحتی بروز نمی‌دهید. قهوه به رقم تلخی، نشان‌دهنده شخصیت شیرین آدمهاست. شما زندگی مبتنی بر گذشته را با امید به آینده می‌سازید و خاطرات زیبای خود را با هیچ چیز دیگری عوض نمی‌کنید.

بستنی با طعم توت‌فرنگی: این افراد بسیار دقیق، گاهی شکاک و در عین حال خود رای و درون‌گرا هستند. دوستداران این بستنی بسیار کمرو و خجالتی هستند و احساسات بسیار قوی دارند. معمولاً خجالتی بودن این افراد باعث می‌شود در بسیاری از زمینه‌ها از دیگران عقب‌تر باشند.

بستنی موزی: اگر طعم بستنی موزی را به بقیه طعم‌ها ترجیح می‌دهید شما فردی هستید بسیار آسان‌گیر. دست و دل‌بازی و صداقت و همدلی شما زبانزد خاص و عام است. دوستان از اینکه شما را برای درد و دل دارند لذت می‌برند و می‌دانند که همیشه دوستی خوب برای آنها وجود دارد

ناهید

متخصص بخش
شناخت شخصیت افراد با بستنی مورد علاقه !

شناخت شخصیت افراد با بستنی مورد علاقه !

فصل گرما همچنان باقیست و خوردن بستنی آنهم با طعم های مورد علاقه هنوز هم جزء لاینفک تفریحات است. اما بنا به نتیجه یك تحقیق علمی، تجربی كه همبستگی نزدیك بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میكند، اگر میخواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگی‌های شخصیتی شما را لو میدهد؛ می توانید با ادامه ی مطالب این ایمیل با ما باشید.
بستنی مورد علاقه ی شما کدامیک از اینهاست ؟بستنی شکلاتی ؛ وانیلی ؛ گردویی ؛ پسته ای ؛ موزی ؛ توت فرنگی ؛ یا بستنی با طعم قهوه؟

جواب این سوال رو برای خودتون مشخص کنید و سپس توضیحات مربوط به اون رو در انتهای میل بخونید :
. . .
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بستنی شکلاتی

اگر بستنی مورد علاقه شما بستنی شکلاتی است، میتوان گفت كه سرزنده و خلاق هستید. شما به ندرت سعی میكنید هیجان و اشتیاق تان را پنهان كنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و در مهمانیها وجود شما فضا را شاد میكند. كارهای یكنواخت شما را كسل میكند و از اینكه همیشه در مركز توجه دیگران باشید لذت میبرید.

بستنی وانیلی

اگر شما بستنی وانیلی دوست دارید، به احتمال زیاد آدمی هستید تنوع طلب، شما اغلب اوقات بر اساس انگیزه‌های آنی‌تان عمل میكنید و از ریسك كردن نمی ترسید. از آنجا كه توقعات زیادی از خودتان دارید، اهداف بلندی هم برای خودتان تعریف میكنید. روابط نزدیك خانوادگی برای شما لذت بخش است.

بستنی گردویی

دوستاران بستنی گردویی منظم و محتاط هستند. این كمال گرایان خیلی به جزئیات اهمیت میدهند و هیچوقت از قوانین تخطی نمیكنند. وظیفه شناسی، اخلاق گرایی و محافظه كاری از ویژگیهای بارز آنهاست. آنها از رقابت با دیگران بخصوص در ورزش لذت میبرند و دوست دارند همیشه رئیس باشند.

بستنی پسته ای

دوستداران بستنی پسته ای شنوندگان خوبی هستند. صبر و تحمل زیادی دارند و مشكلات را با شكیبایی پشت سر میگذارند، كمتر خشمگین میشوند و افرادی بسیار احساساتی هستند. در درك مشكلات و موقعیتهای دیگران به خوبی عمل میكنند و به همین جهت روابط خوبی با اطرافیانشان دارند.

بستنی موزی

اما اگر طعم بستنی موزی را به بقیه طعمها ترجیح میدهید، فردی هستید آسانگیر كه به راحتی خودتان را با شرایط جدی تطبیق میدهید. دست و دلبازی، صداقت و همدلی شما زبانزد خاص و عام است.

بستنی توت فرنگی

اما آن دسته از دوستانی كه به بستنی توت فرنگی علاقه خاصی دارند، خجالتی هستند و احساسات بسیار قوی دارند و به علاوه افرادی دقیق، مشكوك و خود رای هستند. دوستداران بستنی توت فرنگی كاملاً درون گرا هستند و معمولاً خودشان را به خاطر ضعفها و اشتباهاتشان سرزنش میكنند.

بستنی با طعم قهوه

اما اگر بستنی با طعم قهوه را دوست دارید باید بگویم كه شما حافظه خوبی دارید. تقریباً هیچ وقت اسمها و وقایع گذشته را فراموش نمی كنید. زیاد به گذشته فكر میكنید و از مرور كردن خاطراتتان لذت میبرید. تا حدی درونگرا هستید و احساساتتان را به راحتی بروز نمیدهید.

اگر دوست ندارید ویژگی های شخصیتی شما برای دیگران آشکار شود حتما از این به بعد هنگام سفارش دادن بستنی بیشتر مراقب باشید.

یگانه جان

متخصص بخش ادبیات
پاسخ : شناخت شخصیت افراد با بستنی مورد علاقه !

بستنی با طعم قهوه

اما اگر بستنی با طعم قهوه را دوست دارید باید بگویم كه شما حافظه خوبی دارید. تقریباً هیچ وقت اسمها و وقایع گذشته را فراموش نمی كنید. زیاد به گذشته فكر میكنید و از مرور كردن خاطراتتان لذت میبرید. تا حدی درونگرا هستید و احساساتتان را به راحتی بروز نمیدهید.

Maryam

متخصص بخش ادبیات

من هم بستنی شکلاتی میدوستم هم پسته ای :بدجنس:

BLaDe

متخصص بخش زبان

بستنی توت فرنگی
آن دسته از دوستانی كه به بستنی توت فرنگی علاقه خاصی دارند، خجالتی هستند و احساسات بسیار قوی دارند و به علاوه افرادی دقیق، مشكوك و خود رای هستند. دوستداران بستنی توت فرنگی كاملاً درون گرا هستند و معمولاً خودشان را به خاطر ضعفها و اشتباهاتشان سرزنش میكنند.

بستنی موزی

اما اگر طعم بستنی موزی را به بقیه طعمها ترجیح میدهید، فردی هستید آسانگیر كه به راحتی خودتان را با شرایط جدی تطبیق میدهید. دست و دلبازی، صداقت و همدلی شما زبانزد خاص و عام است.

rahnama

پدر ایران انجمن
خدائی من عاشق همه نوعش هستم. پس من شخصیت عجیب و پیچیده ای دارم.

آخر من ناراحتی قند دارم و خانمم اجازه نمی دهد بستنی بخورم.:غش2: من عاشق بستنی هستم. از هر نوعش. :شاد:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دو تاپیک مشابه ادغام شدند.
با تشکر از مهسا خانم عزیز.

بالا