• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اوزيل بعد از رونالدو بهترين بازيکن رئال‌ بود

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] هافبک کاتالان‌ها اعتقاد دارد مسعوت اوزيل پس از کريستيانو رونالدو بهترين بازيکن رئال مادريد بوده است.

[TD="align: left"]
00036004.jpg
[/TD]

مسوت اوزيل، هافبک تيم ملي فوتبال آلمان در آخرين روز نقل‌و‌انتقالات تابستاني در ازاي 50 ميليون يورو سانتياگوبرنابئو را ترک کرد و به جمع توپچي‌هاي لندن ملحق شد.

به گزارش تسنيم،سسک فابرگاس، هافبک پيشين تيم فوتبال آرسنال معتقد است اوزيل مي‌تواند در لندن به موفقيت‌هاي خود ادامه دهد. وي در اين خصوص گفت: اوزيل پس از کريستيانو رونالدو بهترين بازيکن رئالي‌‎ها بود. متعجبم که چرا کهکشاني‌ها او را فروختند! سبک بازي من و اوزيل شبيه به هم است و فکر مي‌کنم او خريدي فوق‌العاده براي آرسنال است.

وي در خصوص شرايط خود اظهار داشت: از چالش‌هاي دشوار لذت مي‌برم و شايد موفق شدن در بارسلونا بزرگ‌ترين چالش موجود براي من باشد. ترک بارسلونا هيچ‌گاه در ذهنم نبوده است و اميدوارم در اين تيم بازنشسته شوم.

هافبک 26 ساله آبي‌و‌اناري‌پوشان تصريح کرد: زماني‌که به بارسلونا پيوستم باشگاه‌هايي وجود داشتند که اگر به آنها ملحق مي‎شدم پول بيشتري نصيبم مي‌شد. زماني هم که در آرسنال بودم نسبت به امروز پول بيشتري در مي‌آوردم ولي حتي با اين وجود اگر درآمدي 2 برابر حالا پيشنهاد شود حاضر به ترک نيوکمپ نيستم.

فابرگاس 26 ساله تا ماه ژوئن 2016 با تيم بارسلونا قرارداد دارد و در بازار نقل‌و‌انتقالات تابستاني باشگاه منچستريونايتد به شدت به دنبال او بود.

بالا