• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اولین کسی که باهاش تو انجمن اشنا شدین کی بود ؟

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
اما از بچه های انجمن...
بعد از ثبت نام اولین نفری که مکالمه داشتیم مریم خانم بودن.
بعد ایشون هم بارون عزیز بودن که به لیست دوستانم اضافه شدن، خیلی اون زمان راه انداختنمون...
بعد این دو عزیز هم نرگس خانم بودن که 2 بار ورودم تبریک گفتن و خاطره شد برا ما :نیش:

نیکا

متخصص بخش معماری
اولین نفری که پیام خوش امد برام نوشت آقای راهنما بودن :5: بعدشم بارون گلممم :گل:

اولین نفری هم که دوست شدم بارونی و بعد مریمی و نگاری و مهدی و امید و ... بودن :نیش:

:39:

shakira

متخصص بخش پزشکی
پانته آ خانم گرامی انجمن رو به من معرفی کردن.:گل:

مریم خانم عزیز اولین پیام خوش آمد گویی رو فرمودن.:گل::خجالت2:

و اینک از اینکه در ایران انجمن عضو هستم :loveiranjoman:و بنده رو به عنوان کوچکترین عضو و خواهر کوچکترتون قبول کردید، بی نهایت سپاسگزارم.:5:

امیدوارم بتونم خوبیهای شما عزیزان رو که از لطف و محبت بی حد و مرزتون نشأت گرفته، جبران کنم.:2:

kamrang

New member
موقعی که تشریف مبارکم رو آوردم تو این انجمن و همه حیرون شدین و فکرشم نمیکردید که افتخار بدم بیام . با داداش محمد رضا متخلص به آدم برفی آشنا شدم

parisa

متخصص بخش
راستش وبگم روزاولی که واسه دانلود یه کتاب ثبت نام کردم دوستی نداشتم اولین نفرsasan با من دوست شد که الان مدت زیادی هم هست که اصلا پیداش نیست امیدوارم هرجا هست موفق باشه:گل:

нαѕту

کاربر ويژه

omid

admin

rahnama

adam barfy

البته الان دوستان خیلی زیادی دارم که همشونو دوست دارم
:ایرانجمن:
.

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام اولین کسی که به من خوش امد گفتن میترا مهر عزیز :گل:بودن بعد از ایشون هم ADMIN :گل:و ادم برفی:گل:

berivan

کاربر ويژه
منم که اولین باربابارونی جونم اشناشدم ازاینجامیگم که خ برام عزیزه وبعداقاامیدومریم و...بقیه دوستای گلم

delneshin

Banned
بعد از گذشت مدتی تازه مریم خانوم بود که بهم خوش آمد گفت از همین جا ازش تشکر میکنم بعدها ‏admin

آخرین ویرایش:
بالا