• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگر به من اعتماد دارید شرکت کنید

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزان شما جوان هستید و در آینده نزدیکی باید انشالله تشکیل خانواده داده و برای اشتغال خود در فکر باشید. لازمه موفقیت در کار و روابط خانوادگی داشتن هدف و تغییر نگرشها است.من در انجمن میلیاردرهای جوان شروع کردم به نوشتن مطالبی که حاصل تجربه بالای نیم قرن زندگی من است.سعی میکنم همزمان با آن انجمن در این انجمن هم حرکت را شروع کنم .در اینجا هم عزیزانی که موافق ادامه مستمر این طرح هستند دکمه پسند را بزنند.
--------------------

اگر به من اعتماد دارید شرکت کنید:
منبع : انجمن کار آفرینی میلیاردرهای جوان آینده.
نوشته و پیگیر مطالب : هوشنگ قربا نیان.

شما عزیزان که در این انجمن ثبت نام کرده اید اطمینان دارم با امید فراوان در پی کسب موفقیت هستید و برای اینکار حداقل چندین جلد کتاب خریده و مطالعه فرموده اید.دائم به دنبال شغلی میگردید که هر چه سریعتر شما را به هدفهایتان برساند.برادرانه و پدرانه عرض میکنم اگر بخواهید این راه را ادامه دهید درصد موفقیت بسیار ضعیف است.با توجه به تجربیات چندین ساله خود عرض میکنم من راه موفقیت را به راحتی می توانم در اختیار شما قرار دهم به شرطی که همراهی کنید.در یکی از تایپیکها نوشتم که کتابها را فعلا کنار بگذارید و پی گیر دو تایپیک تغیر نگرش و ساختن کلمات تاکیدی باشید.این اولین پله به سوی موفقیت است.
بارها مشاهده کرده اید که افراد با عشق و علاقه فراوان و سرمایه های زیادی محلی را افتتاح میکنند و پس از مدتی آنرا تعطیل میکنند و دلسرد از زندگی به سوی شغلی دیگری پناه می برند.ویا در این انجمن درخواست کمک برای پیدا کردن شغلی دارند که بتوانند موفق شوند.چنان احساس عدم اعتماد بنفس میکنند که هر شغلی را که عزیزان پیشنهاد میکنند برای مدت زمان کوتاهی می پذیرند و بعد پشیمان شده و درخواست پیشنهاد شغل دیگری دارند.عزیزانی که موافق طرح پیشنهادی من هستند با زدن دکمه سپاس (نه برای آفرین گفتن بلکه بعنوان اینکه متوجه شوم چند نفر خواهان مطالب هستند و چه موضوعاتی برایشان مهم است.). این تجربیات را کسی به سادگی و رایگان در اختیار شما قرار نمی دهد وبابت آن مبالغ زیادی از شما دریافت میکنند و آموزش آنان هم در حد کتابهائی است که می خوانید و نه آموزش و باز آموزی عملی کار.من منتظر می مانم تا بدانم چند بار دکمه سپاس زده می شود تا برنامه کاری خود را پیاده کنم.به ادمین عزیز عرض کردم اگر عزیزان پیگیر این تایپیک شوند قول می دهم در مدت زمان یک ماه تا حداکثر 3 ماه همه متحول شوند.برای من شغل در مرحله آخر است.در مورد شغل فعلا هیچ پیشنهادی ندارم.

rahnama

پدر ایران انجمن
بنام خدا
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری​

مطلب 1:تغییر نگرش .یعنی جایگزین کردن باورهای جدید بجای باورهای قبلی.
باورهای قبلی چی بود؟
- سرمایه ندارم .اگر سرمایه داشتم یکساله میلیاردر می شدم.
- حیف مریضم والا می دانستم در بازار چکار کنم.
- نمی توانم من کاری را انجام دهم که در آن موفقیت باشد.
- اعتماد بنفس من کم است.از همه خجالت می کشم.
- مگر می شود با این اقتصاد مملکت کسی بتواند سالم پولدار شود.
- خدا به افراد ثروتمند پول داده است و به ما سلامتی.خدایا شکرت.
- نابرده رنج گنج میسر نمی شود -...مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد.
- و......
تغییر نگرش:
- من بدون سرمایه هم قادر هستم که میلیاردر شوم چون پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود.
-مریضی من ربطی به امواج مغزی من ندارد و مغز من می تواند در مدت کوتاهی بهترین ایده ها را برای فعالیت اقتصادی در اختیار م قرار دهد.
- من اعتماد بنفس زیادی دارم.من قادر هستم در یک سالنی که بالای 500نفر باشند سخنرانی کنم.
- در همین شرایط هم اکثرا به بهترین وجه و کار حلال سرمایه دار می شوند.من هم می توانم.
- خداوند عادل است و سلامتی و پول را به افرادی می دهد که از او بخواهند.
- نابرده رنج گنج میسر نمی شود ...مزد آن گرفت جان برادر که فکر کرد.
مثالهائی بود برای تغییر نگرش.عزیزان شما خود نیز می توانید نگرشهای فعلی خود را بنویسید و چنانچه نیاز به تغییر باشد تغییرات آن را مرقوم فرمائید
.
مهمترین مسئله:
برای تغییر نگرشهای منفی نیاز به ساختن جملات تاکیدی است.تایپیک جملات تاکیدی را مطالعه فرموده و ضمن یادداشت جملات بقیه عزیزان , خود نیز جمله ای به آن اضافه کنید.

عزیزان لطفا به مدت یک هفته فقط در مورد تغییر نگرشهای منفی بسوی نگرشهای مثبت مطالعه و تمرین داشته باشید و جملات تاکیدی را بارها و بارها با ایمان و باور زیاد تکرار فرمائید.
در این یک هفته اگر هم کتاب و یا مطلبی می خوانید با سرچ در جستجوگرها در ارتباط با دو موضوع تغییر نگرش منفی و جملات تاکیدی باشد.

rahnama

پدر ایران انجمن
اگر به من اعتماد دارید شرکت کنیدمگر نه اینست که شما چندین جلد کتاب مطالعه فرموده اید.بسیار عالی.
ولی نتیجه خواندن کتابها را از کجا دریافت کنیم؟
انجام تمرینات عملی .همین.
بشما قول می دهم که با انجام تمرینات نتیجه بسیار عالی خواهید گرفت.

زنگ تفریح :
آقا اجازه؟
استاد: بله جهان آگهی ؟ تو از جون من چی میخوای؟
- آقا اجازه؟ هیچی. من به جون شما کاری ندارم.من میخوام تایپیک گم نشه تا عزیزان دائم در جریان فعالیتهای خود یاشند و آن را مرور کنند.

استاد: واقعا نتیجه می گیرند؟
جهان آگهی: بستگی به ایمان و باور عزیزان دارد.من خودم برایم خیلی سخت بود باور کنم.خیلی بخودم کلنجار رفتم. ولی : آجازه آقا ؟ باور کن شد.
استاد: نمی خوای بگی چطوری؟
- آقا اجازه؟ باور کن نه. چون کار ذهن هنوز هم برایم عجیب است.
آقا اجازه؟ من همیشه میگم خدایا به عظمتت شکر.
استاد: بشین 14
-جهان آگهی : آقا اجازه؟ چرا 14
استاد : چون برای من هم تعجب آور است.
جهان آگهی : آقا اجازه؟
استاد: بشین شدی 9

-

rahnama

پدر ایران انجمن
صحبت شد برای تغییر نگرش منفی به مثبت از جملات تاکیدی استفاده شود.
مثال :
من اعتماد بنفس زیادی دارم.
1 - برای داشتن اعتماد بنفس باید روزانه بارها تکرار شود.(تئوری)
2 - برای کار عملی برمی گردم به بحث چند پست قبل: صحبت با افرادی که فکر میکنید ارتباط با آنها سخت است و از شما بالاتر هستند و رفتن به نمایشگاههای خودرو و بنگاههای معاملات مسکن.

بحث بعدی که دقیقا در ارتباط با همین مبحث است بحث : تجسم خلاق.
سعی میکنم مطالب را در ارتباط با هم مطرح کنم که عزیزان به راحتی متحول بودن خود را احساس کنند.
تجسم خلاق کاتالیزوری است برای بهتر به نتیجه رسیدن جملات تاکیدی در تغییر نگرش منفی به مثبت.
تجسم خلاق در رسیدن به هدف اعجاز میکند.
چگونه تجسم کنم؟
در محیطی آرام نشسته و چشمان خود را ببندید.در ذهنتان مجسم میکنید که با فلان مقام که در حالت عادی اورا برتر از خود می دانید صحبت میکنید.تجسم کنید شما دارید حرف می زنید و او مشتاقانه منتظر شنیدن مطلبی است که از طرف شما بیان می شود.
- مجسم کنید به نمایشگاه خودرو رفته و قیمت خودرو گران قیمت و زیبائی را می پرسید و کارگر نمایشگاه برای شما چائی ریخته و تعارف می کند.

rahnama

پدر ایران انجمن
مطالب صحبت شده تا الان:
1 - تغییر نگرشهای منفی به نگرشهای مثبت.
2 - ساختن جملات تاکیدی.
3 - تجسم خلاق.

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزانی که در این 3 مورد مشکلی دارند در پیام خصوصی مطرح فرمایند و من سئوال و جواب را در این تایپیک خواهم نوشت. نوشتن سئوالات عزیزان در این تایپیک شاید برای عزیزانی که وقت ندارند و پیگیر مطالب هستند خوشایند نباشد.ممنونم.

rahnama

پدر ایران انجمن
هدف ما تغییر نگرش منفی به مثبت .
راهکار :
1- ساختن جملات تاکیدی کوتاه و تاثیر گذار و تکرار روزانه آن .(نه یک کلمه زیاد و نه کلمه کم).
2- تجسم جملات تاکیدی در زمانی که آرامش داریم.
3- عمل کردن جمله و به واقعیت رساندن معانی جملات تاکیدی.
مثال :
من اعتماد بنفس زیادی دارم.
1- تکرار
2- تجسم
3- عملی کردن .(در مورد عملی انجام دادن توضیحات کافی در پستهای قبلی داده شده است)

rahnama

پدر ایران انجمن

ما فعلا تغییر نگرش منفی به مثبت و نوشتن کلمات تاکیدی و تکرار آن و در صورت امکان انجام عملی موضوع جمله و تجسم را نوشتیم.
ما هیچ فرقی با آدمهای موفق نداریم. به ظاهر افراد توجه نکنید. صرفا داشتن ماشین و خانه و ویلا مهم نیست چون به راحتی می شود تهیه کرد .مهم نحوه استفاده از آن و رابطه فرد با خانواده و اجتماع است.خیلی از این افراد بظاهر موفق هم اگر درد دل خود را بازگو کنند به هیچ عنوان حاضر نخواهید شد که جای آنان باشید.ما در اینجا با کمک همدیگر از ریشه شروع کرده و نحوه صحیح موفق شدن را می آموزیم.
- فرهنگ رسیدن به اهداف (از راه درست و منطقی )
فرهنگ استفاده از مسیر رسیدن به اهداف (تا از ثانیه به ثانیه زندگی خود لذت ببریم.)
- فرهنگ پول داشتن و پول خرج کردن
- فرهنگ رفتار شایسته در خانواده و در اجتماع
و.......
لطفا مطالب را پیگیری فرمائید.موضاعات مطرح شده فوق چون تغیر در آن وجود دارد کمی نیاز به زمان دارد.

تماس با من
09127804639
com.فرهنگ-رانندگی.www
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری

rahnama

پدر ایران انجمن
توسط آقا بهداد عزیز

با درود تاپیکی جالبی است اما چند نکته مهم باید در آن رعایت شود :

1 - جملات باید به زمان حال باشد ( این در حالی است که برخی بزرگواران هنوز به زمان آینده دارند موکولش میکنند )
2 - جملات تاکیدی جملاتی مثبت باید باشند که در آن کلماتی وسوسه انگیز یا هیجان انگیز به چشم بخورد که احساسات شما را درگیر خواسته کند نه فقط الکی بر زبان جاری شود . اگر توام با شکرگذاری + تجسم داشتن همان خواسته + قرار گرفتن روبروی آیینه و بلند تکرار کردن با باور قوی و ... باشد تاثیر خارق العاده ای بر ضمیر ناخودآگاهتان می گذارد .
3 - جملات تاکیدی اگر به ظاهر دروغ و یا غیر منطقی به نظر می آیند اما شما باید آنرا به یقین تبدیل کنید ( روش دروغ راستین ) . توجه کنید در مورد تلقین به نفس نباید دیگران را از جملات تلقینی تان مطلع سازید زیرا اگر انها متوجه ی بازی ذهنی شما نشوند شاید به شما القاب خالی بند یا دروغگو و ... بدهند .
4 - مطرح کردن عبارات تاکیدی در این تاپیک برای الگوبرداری موردی نداره اما یادمان باشد برای دگیران ما نمی توانیم جمله ای بسازیم و این خود نفرات هستند که باید خودشان با تمام احساساتشان عبارت تاکیدی را بسازند نه ما .
5 - اگر وقت شود فرمول ساخت عبارات تاکیدی مثبت را شرح خواهم داد که چگونه برای هر خواسته چگونه شروع کنیم و چگونه بسازیم . خیلی ساده هستش اما جالبه
به امید روزهای بدون دیروز و رخ دادن معجزات روز افزون
با سپاس

rahnama

پدر ایران انجمن
جمع بندی صحبتها:
برای تغییر باید نگرشهای منفی خود را به مثبت تبدیل کنیم.
چگونه؟
1- نوشتن کلمات تاکیدی و تکرار روزمره .
2- تجسم

بحث بعدی ما :
دیوارهای ذهنی چیست و چگونه عمل میکند و چگونه باید آنرا ازبین برد.یعنی شکستن دیوارهای ذهنی.
دیوارهای ذهنی از زمان طفولیت ساخته شده و همزمان با رشد ما محکم و محکم تر می شود.
چگونه؟
- بچه حرف نزن - شلوغی نکن - داد نکش - دست نزن - اذیت نکن و....
- انگار بلد نیستی خوب حرف بزنی؟
- فلانی از تو با عرضه تره.
- کی تو آدم میشی؟
- امکان ندارد تو به فلانی برسی.
و.....
این دیوارها چنانچه عرض کردم روز بروز مستحکمتر می شوند و ما الان تصمیم داریم خرابش کنیم.
سخته .واقعا سخته. باید این دیوارها را خراب کنیم تا موفق شویم.این هم خود یکنوع تغییر در نگرش است.
در اینجا می گوئیم پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود.
دیوار ذهنی قد علم میکند که چگونه؟ ازکجا؟ چطوری؟تو که بیکاری - تو که کارمندی - تو که کار گری و.....
چون تغیر زمانبر است هر چقدر هم تلاش میکنیم و چون انتظار داریم سریع این دیوارهای ذهنی را خرد کنیم بعد از مدتی سرد می شویم و میگوئیم.تمام این مسائل مسخره بازی است .رهایش میکنیم و دنبال یک مطلب دیگر می رویم.
چرا تعداد افراد موفق کمتر هستند؟
چون فقط تعداد کمتری وقت گذاشته و پیگیر شده و ادامه می دهند.
مثال : در کلاس آموزش زبان عده ای شرکت میکنند.بعضی از آنان بعد از یک ترم - عده ای دو ترم وعده ای ......ترم.بعد خسته شده رهایش میکنند. انگشت شماری از این افراد تا آخر ادامه داده و مدرک نهائی را می گیرند.
تمام مطالب نوشته شده در این مدت زنجیروار بهم در ارتباط هستند.
برای تغییر نگرش منفی به مثبت تجسم و کلمات تاکیدی لازم دارد.
برای شکستن دیوارهای ذهنی هم همین جملات تاثیر گذار است.
تکرار جملات تاکیدی با ایمان و باور باعث می شود که آجر به آجر این دیوار فرو بریزد و درنهایت با اولین قدم رسیدن به هدف باور و ایمان فرد زیادتر شده و دیوار ذهنی را فرو می ریزد.وقتی به اولین هدف رسید دیگر دیوار ذهنی باقی نمی ماند.

rahnama

پدر ایران انجمن
من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.

تکرار جمله - تکرار - تکرار

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا بهداد عزیز :
نتیجه گیری مبحث 17 و 18 :

1 - وفور نعمت چیزی نیست که آنرا به دست آوریم بلکه باید درکش کنیم و با آن همتراز شویم .
2 - هیچ محدودیت ، کمبود ، فقدان در دنیا وجود نداردفقدان در باورهای محدود کننده ی ذهن ماست .
3 - هیچ مسئله ای نیست که هم اکنون چیزی ندارید بابت داشتن وفور نعمت خدا را شاکر باشید .
4 - راه همترازی با وفور نعمت فقط تغییر ذهنیت و نگرش ما نسبت به وجود آن است .
5 - راه میانبر برای رسیدن به خواسته هایتان، شاد بودن و داشتن حال و هوای خوب ان خواسته در زمان حال است .
6 - معجزه هر روز در اطرافتان رخ می دهد وقتی نمی خواهید آنرا ببینید دلیل بر نبودش نیست و دیگران مقصر نیستند .
7 - قانون جذب را درک کن .... باور کن .... احساس کن ..... انرژی ساطع کن ....... اقدام کن ...... دریافت کن .
8 - قانون جذب به درونی ترین افکار و احساسات شما پاسخ می دهد نه به احساسات سطحی و ناپایدار .
9 - هر آنچه بر زبان جاری می کنید به زودی درو خواهید کرد .
10 - آنچه اهمیت دارد درک قانون جذب و وفور نعمت است نه فقط صرفا انجام دادن تمارین بدون باور .

rahnama

پدر ایران انجمن
مرور مطالب قبلی:

جمع بندی صحبتها:
برای تغییر باید نگرشهای منفی خود را به مثبت تبدیل کنیم.
چگونه؟
1- نوشتن کلمات تاکیدی و تکرار روزمره .
2- تجسم

بحث بعدی ما :
دیوارهای ذهنی چیست و چگونه عمل میکند و چگونه باید آنرا ازبین برد.یعنی شکستن دیوارهای ذهنی.
دیوارهای ذهنی از زمان طفولیت ساخته شده و همزمان با رشد ما محکم و محکم تر می شود.
چگونه؟
- بچه حرف نزن - شلوغی نکن - داد نکش - دست نزن - اذیت نکن و....
- انگار بلد نیستی خوب حرف بزنی؟
- فلانی از تو با عرضه تره.
- کی تو آدم میشی؟
- امکان ندارد تو به فلانی برسی.
و.....
این دیوارها چنانچه عرض کردم روز بروز مستحکمتر می شوند و ما الان تصمیم داریم خرابش کنیم.
سخته .واقعا سخته. باید این دیوارها را خراب کنیم تا موفق شویم.این هم خود یکنوع تغییر در نگرش است.
در اینجا می گوئیم پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود.
دیوار ذهنی قد علم میکند که چگونه؟ ازکجا؟ چطوری؟تو که بیکاری - تو که کارمندی - تو که کار گری و.....
چون تغیر زمانبر است هر چقدر هم تلاش میکنیم و چون انتظار داریم سریع این دیوارهای ذهنی را خرد کنیم بعد از مدتی سرد می شویم و میگوئیم.تمام این مسائل مسخره بازی است .رهایش میکنیم و دنبال یک مطلب دیگر می رویم.
چرا تعداد افراد موفق کمتر هستند؟
چون فقط تعداد کمتری وقت گذاشته و پیگیر شده و ادامه می دهند.

مثال : در کلاس آموزش زبان عده ای شرکت میکنند.بعضی از آنان بعد از یک ترم - عده ای دو ترم وعده ای ......ترم.بعد خسته شده رهایش میکنند. انگشت شماری از این افراد تا آخر ادامه داده و مدرک نهائی را می گیرند.
تمام مطالب نوشته شده در این مدت زنجیروار بهم در ارتباط هستند.
برای تغییر نگرش منفی به مثبت تجسم و کلمات تاکیدی لازم دارد.
برای شکستن دیوارهای ذهنی هم همین جملات تاثیر گذار است.
تکرار جملات تاکیدی با ایمان و باور باعث می شود که آجر به آجر این دیوار فرو بریزد و درنهایت با اولین قدم رسیدن به هدف باور و ایمان فرد زیادتر شده و دیوار ذهنی را فرو می ریزد.وقتی به اولین هدف رسید دیگر دیوار ذهنی باقی نمی ماند

rahnama

پدر ایران انجمن
ترکیب کلمات در جملات ترکیبی باید آهنگ دلنشینی داشته باشد و از تکرار آن لذت ببریم.
مثال :
1- من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.
2- من سزاوار بهترین ها هستم.
3- از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شوم.
4- من خودم را دوست دارم و به خود افتخار می کنم.
5- هر چه بیشتر می بخشم بیشتر می ستانم و احساس شادمانی می کنم.
6- سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.
7- من ایده های بزرگی در سر دارم و آنها را به واقعیت تبدیل می کنم.
8- من انسانی توانا ، خلاق و دوست داشتنی هستم.
9- تمام بدهی های من از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت می شود.

تماس با من
09127804639
com.فرهنگ-رانندگی.www
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری

rahnama

پدر ایران انجمن
تایپیک تا تاریخ 1391/8/15 جهت تمرین عزیزان در رابطه با موضوعات بحث شده تعطیل اعلام می شود.لطفا تا تاریخ ذکر شده عزیزان به تمرینات خود ادامه دهند.

بالا