عزیزان شما جوان هستید و در آینده نزدیکی باید انشالله تشکیل خانواده داده و برای اشتغال خود در فکر باشید. لازمه موفقیت در کار و روابط خانوادگی داشتن هدف و تغییر نگرشها است.من در انجمن میلیاردرهای جوان شروع کردم به نوشتن مطالبی که حاصل تجربه بالای نیم قرن زندگی من است.سعی میکنم همزمان با آن انجمن در این انجمن هم حرکت را شروع کنم .در اینجا هم عزیزانی که موافق ادامه مستمر این طرح هستند دکمه پسند را بزنند.
--------------------
اگر به من اعتماد دارید شرکت کنید:
منبع : انجمن کار آفرینی میلیاردرهای جوان آینده.
نوشته و پیگیر مطالب : هوشنگ قربا نیان.
--------------------
اگر به من اعتماد دارید شرکت کنید:
منبع : انجمن کار آفرینی میلیاردرهای جوان آینده.
نوشته و پیگیر مطالب : هوشنگ قربا نیان.
شما عزیزان که در این انجمن ثبت نام کرده اید اطمینان دارم با امید فراوان در پی کسب موفقیت هستید و برای اینکار حداقل چندین جلد کتاب خریده و مطالعه فرموده اید.دائم به دنبال شغلی میگردید که هر چه سریعتر شما را به هدفهایتان برساند.برادرانه و پدرانه عرض میکنم اگر بخواهید این راه را ادامه دهید درصد موفقیت بسیار ضعیف است.با توجه به تجربیات چندین ساله خود عرض میکنم من راه موفقیت را به راحتی می توانم در اختیار شما قرار دهم به شرطی که همراهی کنید.در یکی از تایپیکها نوشتم که کتابها را فعلا کنار بگذارید و پی گیر دو تایپیک تغیر نگرش و ساختن کلمات تاکیدی باشید.این اولین پله به سوی موفقیت است.
بارها مشاهده کرده اید که افراد با عشق و علاقه فراوان و سرمایه های زیادی محلی را افتتاح میکنند و پس از مدتی آنرا تعطیل میکنند و دلسرد از زندگی به سوی شغلی دیگری پناه می برند.ویا در این انجمن درخواست کمک برای پیدا کردن شغلی دارند که بتوانند موفق شوند.چنان احساس عدم اعتماد بنفس میکنند که هر شغلی را که عزیزان پیشنهاد میکنند برای مدت زمان کوتاهی می پذیرند و بعد پشیمان شده و درخواست پیشنهاد شغل دیگری دارند.عزیزانی که موافق طرح پیشنهادی من هستند با زدن دکمه سپاس (نه برای آفرین گفتن بلکه بعنوان اینکه متوجه شوم چند نفر خواهان مطالب هستند و چه موضوعاتی برایشان مهم است.). این تجربیات را کسی به سادگی و رایگان در اختیار شما قرار نمی دهد وبابت آن مبالغ زیادی از شما دریافت میکنند و آموزش آنان هم در حد کتابهائی است که می خوانید و نه آموزش و باز آموزی عملی کار.من منتظر می مانم تا بدانم چند بار دکمه سپاس زده می شود تا برنامه کاری خود را پیاده کنم.به ادمین عزیز عرض کردم اگر عزیزان پیگیر این تایپیک شوند قول می دهم در مدت زمان یک ماه تا حداکثر 3 ماه همه متحول شوند.برای من شغل در مرحله آخر است.در مورد شغل فعلا هیچ پیشنهادی ندارم.
بارها مشاهده کرده اید که افراد با عشق و علاقه فراوان و سرمایه های زیادی محلی را افتتاح میکنند و پس از مدتی آنرا تعطیل میکنند و دلسرد از زندگی به سوی شغلی دیگری پناه می برند.ویا در این انجمن درخواست کمک برای پیدا کردن شغلی دارند که بتوانند موفق شوند.چنان احساس عدم اعتماد بنفس میکنند که هر شغلی را که عزیزان پیشنهاد میکنند برای مدت زمان کوتاهی می پذیرند و بعد پشیمان شده و درخواست پیشنهاد شغل دیگری دارند.عزیزانی که موافق طرح پیشنهادی من هستند با زدن دکمه سپاس (نه برای آفرین گفتن بلکه بعنوان اینکه متوجه شوم چند نفر خواهان مطالب هستند و چه موضوعاتی برایشان مهم است.). این تجربیات را کسی به سادگی و رایگان در اختیار شما قرار نمی دهد وبابت آن مبالغ زیادی از شما دریافت میکنند و آموزش آنان هم در حد کتابهائی است که می خوانید و نه آموزش و باز آموزی عملی کار.من منتظر می مانم تا بدانم چند بار دکمه سپاس زده می شود تا برنامه کاری خود را پیاده کنم.به ادمین عزیز عرض کردم اگر عزیزان پیگیر این تایپیک شوند قول می دهم در مدت زمان یک ماه تا حداکثر 3 ماه همه متحول شوند.برای من شغل در مرحله آخر است.در مورد شغل فعلا هیچ پیشنهادی ندارم.