• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگر به من اعتماد دارید شرکت کنید

rahnama

پدر ایران انجمن
با اجازه ادمین عزیز تا تاریخ 1391/8/15 تایپیک بسته می شود تا عزیزان مطالبی را که بحث شده تمرین کنند.
عزیزان ایران انجمن: خواهش میکنم این مطالب را بخوانید ویکی از دکمه های پسند و یا تشکر (مهم زدن دکمه نیست . نه این دکمه زدن را برای خودم می خواهم و نه برای مریض:خنده2:)فقط میخواهم بدانم عزیزان ایران انجمن چقدر به گفته های من اعتماد دارند و تا چه اندازه استقبال می شود.حیفم آمد این تجربیات را با خودم به گور ببرم.
عزیزانی که پیگیری نکنند از الان 3 ساعت و12 دقیقه با آنان قهر میکنم.

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزان من , این تایپیک را حتما پیگیری فرمائید. :شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:​

rahnama

پدر ایران انجمن
این تایپیک در انجمن همسایه vip شد.
اعضا باید حق شارژ ماهیانه پرداخت کنند تا بتوانند پیگیر ادامه بحث شوند.(اینجا پارتی بازی کردم
:خنده2:)
تا 8/15 مطالب جدیدی درج نمی شود پس لطفا مطالعه و تمرین کنید.موفقیت حتمی است.

rahnama

پدر ایران انجمن
وقتی تعداد پسند ها را که می بینم کم و کمتر می شود بد جوری دلم میگیرد.باور کنید من پسند لازم ندارم و فقط می خواهم که بدانم چه عزیزانی مطلب را پیگیری میکنند.
به جرئت می توانم عرض کنم در تمام دنیا هیچ نویسنده ای نتوانسته با این روش متحول شدن را انجام دهد. من 1 تا حداکثر 3 ماه این قول را داده ام. ضمن شوخیها و نشان دادن شکلکها که من همیشه پیشقدم شده ام. آموزشها و باز آموزی های هم برای زندگی نیاز داریم.فعلا بخوانید و تمرین کنید تا پس از باز شدن تایپیک , مطالب دیگری را ببینید که غرق در هیجان و انرژی می شوید.

rahnama

پدر ایران انجمن
نابرده رنج گنج میسر نمی شود ...مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد.

اصلاح شد :
نابرده رنج گنج میسر نمی شود ...مزد آن گرفت جان برادر که فکر کرد.

rahnama

پدر ایران انجمن
اعتماد بنفس :
من اعتماد بنفس زیادی دارم.
برای اثبات این مسئله سعی کنید با افرادی که تا الان خجالت می کشیدید صحبت کنید بروید و صحبت کنید.به نمایشگاههای خودرو رفته و با اعتماد بنفس زیادی که حاکی از حساب بانکی قوی است قیمت خودروهای مدل بالا را بپرسید.در مورد مسکن هم می توانید این حرکت را انجام دهید.
توجه:
نمایشگاهی ها و بنگاه دارهای مسکن وقتی به انسان نگاه میکنند می فهمند که طرف خریدار است و یا فقط قیمت پرسی میکند.با چنان اعتماد بنفسی صحبت کنید که آنها بعنوان یک مشتری واقعی از شما پذیرائی کنند.آنان با چائی از مشتریان واقعی خود پذیرائی میکنند. اگر عزیزی با چائی پذیرائی شد حتما اعلام فرماید.

rahnama

پدر ایران انجمن
من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.

تکرار - تکرار - تکرار -​
تکرار - تکرار - تکرار​

rahnama

پدر ایران انجمن
سعی میکنیم لابلای مطالب تمریناتی را انجام دهیم .با این حرکت نتیجه خوبی خواهیم گرفت.
جملاتی را که در یک پست قرارداده می شود را با چشمانی بسته و تمرکز بر روی کلمات انجام دهید و حالتهائی کلمات جمله را حس کنید.

rahnama

پدر ایران انجمن
چرا در تایپیک بسته پستهای تمرینی را می نویسم:
آقا اجازه؟ ما بگیم؟
راهنما تو بگو.
راهنما: آقا اجازه؟ اولا مطالب بعدی قرار است چند روز دیگر نوشته شود و ما در این مدت باید این پستها را بخوانیم و تمرین کنیم .اجازه آقا: تایپیک هم شلوغ نمی شود و عزیزان انجمن به راحتی می توانند روی مطالب تمرکز و تمرین کنند.

rahnama

پدر ایران انجمن
نمی دانم چرا من اینقدر مشتری کم دارم:
1- روابط عمومی خوبی دارم.
2- کالای خوبی برای عرضه تقدیم میکنم.
خوب شاید بیان خوبی نداری؟
شاید؟

rahnama

پدر ایران انجمن
چرا در تایپیک بسته پستهای تمرینی را می نویسم:
آقا اجازه؟ ما بگیم؟
راهنما تو بگو.
راهنما: آقا اجازه؟ اولا مطالب بعدی قرار است چند روز دیگر نوشته شود و ما در این مدت باید این پستها را بخوانیم و تمرین کنیم .اجازه آقا: تایپیک هم شلوغ نمی شود و عزیزان انجمن به راحتی می توانند روی مطالب تمرکز و تمرین کنند.

rahnama

پدر ایران انجمن

دیدم که عزیزان کمتر این تایپیک را می خوانند و کمتر تمرین میکنند, منم رفتم بابامو آوردم شکایت..بابام گفت راهنما تو جونی به حرفا ت گوش نمیدن . من باهات میام و خواهش میکنم تو این را ه کمکت کنند.
---------------

مطالب صحبت شده تا الان:
1 - تغییر نگرشهای منفی به نگرشهای مثبت با :
2 - ساختن جملات تاکیدی.
3 - تجسم خلاق.
4- شکستن دیوار ذهنی هم اضافه شد.
اگر مطالب را مطالعه فرموده باشید در مورد هر 4 مورد نوشته سده است.
فعلا شد چند تا؟
راهنما؟ آقا اجازه ؟ 4 تا

rahnama

پدر ایران انجمن
سعی میکنیم لابلای مطالب تمریناتی را انجام دهیم .با این حرکت نتیجه خوبی خواهیم گرفت.
جملاتی را که در یک پست قرارداده می شود را با چشمانی بسته و تمرکز بر روی کلمات انجام دهید و حالتهائی کلمات جمله را حس کنید.

rahnama

پدر ایران انجمن
تا ذهن آماده قبول موفقیت نباشد رسیدن به اهداف ممکن نیست.

ما با نوشتن مطالب این تایپیک ذهن را آماده میکنیم
ذهن خیلی زود گول میخورد. از یک بچه هم زودتر گول میخورد.از اعجاز کار ذهن اینست که وقتی برنامه ای را باور کرد سریعا آنرا در دسترس قرار می دهد.

rahnama

پدر ایران انجمن
هر چه بیشتر می بخشم بیشتر می ستانم و احساس شادمانی می کنم.

تکرار جمله - تکرار - تکرار

بالا