کلید در بشقاب پرنده تو چرخ خیاطی کاچیران جا سازی شده ! دزد.آسمون.گچ
ی یاسی کاربر ويژه 2011 , September 19 #141 کلید در بشقاب پرنده تو چرخ خیاطی کاچیران جا سازی شده ! دزد.آسمون.گچ
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 20 #144 من میگم......بااجاززززززه..بعدی بگوووو اجاق گاز...سنجاق سر...محسن یگانه:نیش:
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , September 21 #145 محسن يگانه سنجاق سر مهديس رو تو اجاق گاز قايم كرد...:نیش2::نیش2::نیش2::نیش2: شليل- بابونه- برنامه 90
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2011 , September 21 #146 تبلیغ شامپو شلیل در برنامه 90:غش2::غش2: سنگ قرمه سبزی هواپیما
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , September 24 #147 مرد : ااااااااااا خانم تو قرمه سبزي ، سنگ و هواپيماي اين بچه چي كار ميكنه!!!! منظومه شمسي - بيس بال - لازانيا
مرد : ااااااااااا خانم تو قرمه سبزي ، سنگ و هواپيماي اين بچه چي كار ميكنه!!!! منظومه شمسي - بيس بال - لازانيا
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , October 1 #148 توی سیاره های منظومه شمسی فقط زمینه که میشه توش بیس بال بازی کرد و لازانیا خوردددد:شاد::غش2: همراه اول.......زیرزمین....دفتر ریاست جمهوری:غش2::غش2:
توی سیاره های منظومه شمسی فقط زمینه که میشه توش بیس بال بازی کرد و لازانیا خوردددد:شاد::غش2: همراه اول.......زیرزمین....دفتر ریاست جمهوری:غش2::غش2:
K kia_graphic کاربر ويژه 2011 , October 3 #149 توي زير زمين دفتر رياست جمهوري ، همراه اول آنتن نميده. آبكش / مرگ مغزي / پاسخ
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , October 10 #150 پاسخ دختر به خواستگاریه پسر منفی بود و پسر وقتی اینو شنید چندتا گلوله توسرش زد و مغزش آبکش شد و مرگ مغزی شد...:غش2::غش2::غش2: ...ازدواج....ام آر آی:نیش: الگانس:غش2:
پاسخ دختر به خواستگاریه پسر منفی بود و پسر وقتی اینو شنید چندتا گلوله توسرش زد و مغزش آبکش شد و مرگ مغزی شد...:غش2::غش2::غش2: ...ازدواج....ام آر آی:نیش: الگانس:غش2:
K kia_graphic کاربر ويژه 2011 , October 11 #151 مردي كه صاحب الگانس بود پس از نتيجه ام آر آي خودش متوجه شد كه نبايد ازدواج كنه. سوسك / صحافي/ سايد باي سايد
مردي كه صاحب الگانس بود پس از نتيجه ام آر آي خودش متوجه شد كه نبايد ازدواج كنه. سوسك / صحافي/ سايد باي سايد
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , October 12 #152 یه سوسک روی کتاب صحافی شده ای روی یخچال ساید بای ساید بود...:نیش::شاد: من...........مهدیس.........دعوا:غش2::غش2:
یه سوسک روی کتاب صحافی شده ای روی یخچال ساید بای ساید بود...:نیش::شاد: من...........مهدیس.........دعوا:غش2::غش2:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2011 , October 12 #153 من یه لیوان فشنگ داشتم مهدیس ( مهدی اس ) دعوام کرد برداشتمش:غش2::نیش: سنگ...... لیوان........ماشین
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , November 12 #154 ماشین و سنگ و تیشه آواتارش لیوان بود و شد خودِ خورده شیشه :16: آلیاژ * قورباغه * لواشک
C Cube متخصص بخش هاستینگ و دامین 2011 , November 16 #155 به به ببین مدیرای ما رو ببین ... چه حالی می کنن اینا :شاد: انجمن رو هواست ... :نیش: آلیاژ بدن قورباغه یه ربطی به پر حرف بودنش داره ..... باور کن داره .... :نیش: سس ایتالیایی عنکبوت قاتل صدف الجزایری
به به ببین مدیرای ما رو ببین ... چه حالی می کنن اینا :شاد: انجمن رو هواست ... :نیش: آلیاژ بدن قورباغه یه ربطی به پر حرف بودنش داره ..... باور کن داره .... :نیش: سس ایتالیایی عنکبوت قاتل صدف الجزایری
ی یاسی کاربر ويژه 2011 , November 17 #156 یه عنکبوت در حال خوردن سس صدف ایتالیایی بود که فهمید سسه الجزایریه.:کسل: لب تاب . مدرسه .پا. عینک . پرده :نیش:
یه عنکبوت در حال خوردن سس صدف ایتالیایی بود که فهمید سسه الجزایریه.:کسل: لب تاب . مدرسه .پا. عینک . پرده :نیش:
C Cube متخصص بخش هاستینگ و دامین 2012 , February 11 #157 ای بابا موقع رفتن به مدرسه عینکتو بزن که اینقده پا رو پرده دم در نزاری اگه بچه خوبی نباشی برات لپ تاپ و خروس قندی نمی خرما .... شیرینی شپش آب حوض
ای بابا موقع رفتن به مدرسه عینکتو بزن که اینقده پا رو پرده دم در نزاری اگه بچه خوبی نباشی برات لپ تاپ و خروس قندی نمی خرما .... شیرینی شپش آب حوض
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , February 12 #158 ااااااااه ااااااااه شپش داره شیرینی های معلق رو آب حوض رو میخوره...! خرچنگ-نرم افزار افیس-میلگرد :نیش:
ااااااااه ااااااااه شپش داره شیرینی های معلق رو آب حوض رو میخوره...! خرچنگ-نرم افزار افیس-میلگرد :نیش:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 8 #159 من ديروز با خرچنگ و نرم افزار افيس و ميلگرد يه جمله ساختم :بدجنس::بدجنس::شاد: خونريزي ، شِكر ، صاعقه:نیش:
من ديروز با خرچنگ و نرم افزار افيس و ميلگرد يه جمله ساختم :بدجنس::بدجنس::شاد: خونريزي ، شِكر ، صاعقه:نیش:
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , April 8 #160 یه روز یه نفر تو خیابون راه میرفت صاعقه خورد بهش کلی خونریزی کرد شکر ریختم خوب شد:نیش: پنیر,ملاقه,هواپیما:سوت:
یه روز یه نفر تو خیابون راه میرفت صاعقه خورد بهش کلی خونریزی کرد شکر ریختم خوب شد:نیش: پنیر,ملاقه,هواپیما:سوت: