• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بحث در مورد بازی های الکلاسیکو

بنظر شما در بازی برگشت الکلاسیکو کدام تیم برنده است؟

• مجموع رای دهندگان
    7
  • نظرسنجی بسته .

Nicol

متخصص بخش گردشگری
من تا حدودي با مريم موافقم.توو فوتبال حرفه اي نتيجه مهمه.اما بازي قشنگ خودش يه زيبايي خاص داره.با اون روشي كه مورينيو داره بازي به بازيكناش ياد ميده قشنگي فوتبال رئال از بين رفته.فوتبال تدافعي بازي رو كسل كننده ميكنه.واقعا" به دور از بحث و جدال،خدايي بازي بارسلونا خيلي قشنگ و زيبا و هيجانيه.انقدر قشنگ پاسكاري و حمله ميكنن كه آدم لذت ميبره و نميفهمه چه جوري زمان داره ميگذره.

آخرین ویرایش:

875102210

کاربر ويژه
من به عنوان يه رئالي, به تيم افتخار ميكنم جون مردونه بازي ميكنن

875102210

کاربر ويژه
آخه نيكول خانم بازي بارسا هم خيلي جذاب نيست.
الكي بازيو كند ميكنن, واسه اينكه مالكيت داشته باشه, به نظر من كه فقط خودشون فكر ميكنن جذاب بازي ميكنن.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
اسمتو نميدونم دوست عزيز.اما اين گفته من نيست.آماريه كه از بازي هاي بارسلون و تيم هاي ديگه گرفته شده و طبق نظر سنجي ها و نظراتي كه داده شده به دست اومده.ميتوني خودت مقايسه كني.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
درست هست که طرفدار تیم رئال در این دوره از جام باشگاه های اروپا هستم ولی فکر میکنم در مورد اینکه بارسا یک سبک فوتبال جدید رو به جهان معرفی کرده شکی نیست .

یک سبک جدید که میگن تمام بازیکناین یک تیم در داخل زمین بازی، با پاس دادن با همدیگه صحبت کنند و زبان یک تیم پاس دادن هست! و در این سبک بهترین دفاع، حمله کردن هست .
نظر شخصی من این هست که بارسا یکی از معدود تیم های جهان هست که همیشه به فکر بازی زیبا هست و هیچ وقت از دفاع کردن دنبال امتیاز نیست .

اما در مورد مورینیو هم که شخصاً اون رو بهترین مربی دنیا میدونم! نظر من این هست که هر مربی بتونه با فکر و فقط تکیه بر فکر نقاط ضعف و قوت تیم مقابل و خودش رو به درستی تشخیص بده و شرایط مختلف بازی رو برنامه ریزی کنه و به راهکارهای فوتبال و تمام فرمول های اون آشنا باشه و بتونه با داشتن همه یا اکثر این موارد تیم حریف رو فلج کنه و بهش ضربه بزنه ، یک مربی ایده ال و سطح بالاست .
و اکثر این موارد رو آقای خاص داره ، یعنی فکر، ایده و دانش برتر . مورینیو یک مربی هست که با تمرکز برتر فکر برتری داره، اگر مربی پیدا بشه که فکر و تمرکز برتری در مقابلش داشته باشه حتماً میتونه اون رو شکست بده و نیاز نیست بازی بسته تیم آقای خاص رو بهونه قرار بده .

ahmadfononi

معاونت انجمن
آخه نيكول خانم بازي بارسا هم خيلي جذاب نيست.
الكي بازيو كند ميكنن, واسه اينكه مالكيت داشته باشه, به نظر من كه فقط خودشون فكر ميكنن جذاب بازي ميكنن.

875102210 بارسلونا بهترین تیم دنیاست این رو من نمیگم همه میگن بعد رئال فقط ستاره میخره اما بارسلون ستاره میسازه و هیچکدوم از بازیکناشم مثل رئال نیست

875102210

کاربر ويژه
875102210 بارسلونا بهترین تیم دنیاست این رو من نمیگم همه میگن بعد رئال فقط ستاره میخره اما بارسلون ستاره میسازه و هیچکدوم از بازیکناشم مثل رئال نیست

اخبي، اينارو به کسايي بگو که امسال نشستن پا فوتبال ديدن نه من!!!

بارسا طي 5 سال گذشته با خريدهاي گروني که کرده تونسته اين تيمو فراهم کنه، من منکر اين نميشم که در زمينه بازيکن سازي هم خيلي عالين ولي بايد ببيني که رئال طي چند سالي که کالدرون رئيس بود هيچ ستاره اي خريداري نکرد.

همه بازيکناي خوبي بودن که توي تيم رشد کردن. ولي بارسا ستاره هاي به بلوغ فوتبالي رسيده خريد، در کنارش هم جووناي خوبي رو پرورش داد.

آخرین ویرایش:

875102210

کاربر ويژه
اسمتو نميدونم دوست عزيز.اما اين گفته من نيست.آماريه كه از بازي هاي بارسلون و تيم هاي ديگه گرفته شده و طبق نظر سنجي ها و نظراتي كه داده شده به دست اومده.ميتوني خودت مقايسه كني.

نيکول خانم، آمار عدد ميدن نه حِس!!!! آمار رياضي هستن ولي حس يه چيزي فراتر از اعداده...

خلاصه بگم که آمار قشنگه ولي بازيشون کسل کنندست. آخه ميبيني 20تا پاس الکي تو دفاع به همديگه ميدن... فقط واسه اينکه جريان بازي حريف وايسه... ولي بقيه تيمها به محض گرفتن توپ، ميرن سراغ دروازه حريف.

دقت کن، زمان رسيدن بقيه تيمها به دروازه بارسا در حدود 10 ثانيه هستش، ولي رسيدن بارسا به دروازه حريف بالاي 25 ثانيه. (معمولا)

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خب تيمهاي ديگه توو 10 ثانيه كه ميرسن هيچ كاري ازشون بر نمياد.اما بارسلون با برنامه ريزي كه داره درسته توو 25ثانيه ميرسه ولي به جاش موقعيتش صد در صده.يعني حتما" گل ميزنه.

0mid

متخصص بخش ورزشی
اخبي، اينارو به کسايي بگو که امسال نشستن پا فوتبال ديدن نه من!!!

بارسا طي 5 سال گذشته با خريدهاي گروني که کرده تونسته اين تيمو فراهم کنه، من منکر اين نميشم که در زمينه بازيکن سازي هم خيلي عالين ولي بايد ببيني که رئال طي چند سالي که کالدرون رئيس بود هيچ ستاره اي خريداري نکرد.

همه بازيکناي خوبي بودن که توي تيم رشد کردن. ولي بارسا ستاره هاي به بلوغ فوتبالي رسيده خريد، در کنارش هم جووناي خوبي رو پرورش داد.

عزیز من مثل اینکه خودت اطلاعات کافی نداری یا داری و خودتو به اون راه زدی
همین تیم رئال فصل قبل 250 میلیون داد برای جذب 5 بازیکن از جمله رونالدو و کاکا
این مبلغ خودش نشون میده همه چیو
حالا فصلای دیگه رو نمیگم
بارسا تو این مدت خیلی کمتر از رئال خرج خرید بازیکن کرده

0mid

متخصص بخش ورزشی
نيکول خانم، آمار عدد ميدن نه حِس!!!! آمار رياضي هستن ولي حس يه چيزي فراتر از اعداده...

خلاصه بگم که آمار قشنگه ولي بازيشون کسل کنندست. آخه ميبيني 20تا پاس الکي تو دفاع به همديگه ميدن... فقط واسه اينکه جريان بازي حريف وايسه... ولي بقيه تيمها به محض گرفتن توپ، ميرن سراغ دروازه حريف.

دقت کن، زمان رسيدن بقيه تيمها به دروازه بارسا در حدود 10 ثانيه هستش، ولي رسيدن بارسا به دروازه حريف بالاي 25 ثانيه. (معمولا)

اینا نظر شماست ولی اکثر فوتبال دوستا نظرشون با این نظر فرق میکنه
وگرنه بارسا اینقد طرفدار نداشت
همین بارسا طبق آخرین اطلاعات پرطرفدار ترین تیم جهانه الان

875102210

کاربر ويژه
عزیز من مثل اینکه خودت اطلاعات کافی نداری یا داری و خودتو به اون راه زدی
همین تیم رئال فصل قبل 250 میلیون داد برای جذب 5 بازیکن از جمله رونالدو و کاکا
این مبلغ خودش نشون میده همه چیو
حالا فصلای دیگه رو نمیگم
بارسا تو این مدت خیلی کمتر از رئال خرج خرید بازیکن کرده

کلاً توي اين انجمن کسي دقت به کلمات نميکنه!!!! من گفتم زمان کالدرون خريد نکرديم نه الان.

همون سالا عقب انداخت رئال رو.

منم گفتم بارسا خريد کرده طي 5 سال، يعني خريداش آروم آروم بود واسه تکميل تيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
کلاً توي اين انجمن کسي دقت به کلمات نميکنه!!!! من گفتم زمان کالدرون خريد نکرديم نه الان.

همون سالا عقب انداخت رئال رو.

منم گفتم بارسا خريد کرده طي 5 سال، يعني خريداش آروم آروم بود واسه تکميل تيم.

اگه بحث اون زمان باشه که بارسا هم اون زمان زیاد بازیکن نخریده و اکثرشونو خودش ساخته

مهم اینه که رئال تو سال های اخیر خیلی خرج خرید بازیکن و مربی کرده ولی هنوز موفق نبوده

بالا