• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بهترین کتاب هایی که تا به حال خوانده اید..؟

parastu

متخصص بخش گالری عکس
بهترین کتاب هایی که خودم تاحالا خوندم:
پنجره_بامداد خمار_چراغ ها را من خاموش می کنم_غروب آرزو_شاید اگر مادرم نمی آمد_سوگلی حرمسرا_یلدا_یاسمین_پریچهر_آناکارنیا_مردی که می خندد و کلی کتاب دیگه
اگه از دوستای گلم کسی خواست می تونم بیشتر کمکش کنم برای معرفی کتاب

Maryam

متخصص بخش ادبیات

.

کتاب های زیادی هست که برای من معنی بهترین ها رو میدن ولی فقط چندتاشون تاثیر گذار بودن توی زندگیم یکی از اون ها کتاب کیمیاگر نوشته پائولو کوئیلو بود ...
یک کتاب کوچیکه جیبی هست این کتاب پر از نشانه و رمز و راز ... :1:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
کتاب های خوب زیاد خوندم
ولی می تونم بگم یکی از بهترین هایی که چند وقته دارم باهاش زندگی می کنم بوستان سعدی هستش
به دوستان علاقه مند توصیه می کنم حتما آوانامه ش رو دانلود کنید
http://audiolib.ir/post-400.aspx

targol

کاربر ويژه
لافکادیو - تو تویی - ورونیکا تصمیم می گیرد بمبرد- جراغ ها را من خاموش می کنم - مردی که می خندد- مدیر مدرسه - زن زیادی
البته بهترین کتاب شعری هم که خوندم هشت کتاب سهراب سپهری بود.

پانته آ

متخصص بخش
بامداد خمار
بی وتن
شب سراب
شوهر آهو خانم
و پدر آن دیگری
این کتابهای خیلی تاثیر گذار هستن

laptapiran.com

کاربر ويژه
کتاب هاب زیادی خوندم :
بوستان و گلستان سعدی - غزلیات حافظ - شاهنامه - مثنوی و معنوی - دیوان شمس - اشعار پروین - جوامع الحکایات و لوامع الروایات - هفت پیکر - تاریخ برامکه - اکثر اثار جلال ال احمد - تمام اثار صادق هدایت - اشعار سهراب - اشعار نیما - ارابه خدایان - برخی از اثار عطار-رباعیات خیام-کلیله دمنه-تاریخ تدبیات ایران و جهان-دزیره و...
100 سال تنهایی-سه تفنگدار-بارون درخت نشین-کل اثار جرج اورول - برخی از اثار البر کامو مثل طاعون و ... -گذری بر ادبیات روسیه داشتم - کمدی الهی - ایلیاد اودیسه - انا کارنینا - انا - برخی از اثار خواهران برونته - برخی از اثار جبران خلیل جبران - اکثر اثار پایولو کویلیو - برخی اثار دافنه دوموریه و ...
و خیلی کتاب های دیگه که الان اسم هاشون یادم نیست

زینب

کاربر ويژه
کتاب های زیادی رو خوندم ولی فقط از کتاب
گفتگوهای تنهایی ار دکتر علی شریعتی خوشم اومد یعنی عاشقشم. عشقه هم خودشه هم افکارش.

Silver Star

مدير ارشد تالار
کتاب که تا دلت بخواد خوندم ولی اینا عشقم بودن:
*سه گانه ی هفت روز شوم:
1- پیمان خون
2- شهر هاوکینز هالو
3-سنگ شیطان
*قرن :بغل:
*شاه دزد
*دیوانه و چاه

BLaDe

متخصص بخش زبان
قبلا که مجرد بودم کتاب رمان زیاد میخوندم ولی خیلی از اسماشون رو یادم رفته:تعجب2:
کتاب های مری هیگینز کلارک رو خیلی دوست داشتم و چند تاشو که کتابخونه داشت خوندم و قشنگ بودن :
کریسمس در خانه خواهم بود ، شبی بس طولانی ، بگذار تو را معشوقم بنامم ، فریادی در شب ، بخواب زیبای من ، بانوی من گریه نکن
:شاد:

کتاب شماره تلفنت رو دارم از استفانی باند ( خنده دار هم بود )

کتاب های سیدنی شلدون رو هم دوست داشتم و کتاب "تو از تاریکی می ترسی " ش رو خوندم و قشنگ بود

alirezaent

New member
بهترين كتابي كه خوندم در آغوش نور بتي جين هست.....

اين كتاب در 7 جلد نوشته شده

ن كتاب راجع به تجربه كساني است كه واقعيات نزديك به مرگ رو حس كرده اند

كتاي طوباي محبت مرحوم دولابي هم خيلي ناب و دست اوله حتما از خوندنش لذت خاصي رو ميبرين

آخرین ویرایش توسط مدیر:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
گویا خانم ها اینجا کتابخون ترن.
سه پیشنهاد ویژه برا بانوان سایت دارم و حتماً توصیه می کنم این 3ه کتاب رو از دست ندید

جنس ضعیف | نوشته اوریانا فالاچی ترجمه ی یغما گلرویی
گل صحرا | نوشته واریس دیری ترجمه ی شهلا فیلسوفی-خورشید نجفی
پايان شاد | نوشته مشترک 3 روزنامه نگار روسی ترجمه ی زهرا محمدی

کتاب اول حالت مقاله و سفر نامه داره، فالاچی طی سفر به چندین شهر بزرگ دنیا جایگاه بانوان رو بررسی می کنه.
مطالب این کتاب انقدر جالب ـه که من حتی نمی تونم تو چند پاراگراف توضیح بدم.

کتاب دوم یک زندگی نامه است با روایتی جالب از اتفاقاتی که برای یک دختر نو جوان افریقائی پیش میاد و دردسر هائی که میکشه تا از اون زندگی دور بشه.
این کتاب فیلم هم شده، من واقعاً دوستش دارم.

کتاب سوم مجموع داستان کوتاه و گزیده شده از سه نویسنده مطرح روسی هست.
بقدری این کتاب رویائی ـه که حد نداره... ترجیح می دم حرفی نزنم.
شخصاً خودم عاشق داشتان پایان شاد شدم.

alirezaent

New member
البته من خانم نيستم ولي سعي كردم زياد كتاب بخونم!!

فكر ميكنين نوع كتابي كه هركشوري مي خونه با فرهنگ اون كشور تطبيق داره؟يا اصلا ربطي نداره؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

diana

کاربر ويژه
من کتاب زیاد خوندم ولی فکر می کنم کتاب های

اسکارلت ترجمه ی کیومرث پارسای و کتاب آنا کارنینا ترجمه ی سروش حبیبی و کتاب سینوهه بهترین بودن
.

stars

کاربر ويژه
من کتاب گندم و خیلی دوست دارم همچنین کتاب بربادرفته و باورم کن.

Mans0ur

New member
تک تک کتابام واسم مهم هستن و با ارزش

ولی خب صد سال تنهایی یه چیز دیگه بود.

rain bow girl

کاربر ويژه
كتاب هاي قورباغه رو قورت بده وكيمياگر و راز موفقيت و.... كه فعلا تو ذهنم نيست:گل:

بالا