بچه بودیم یادته؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , November 12 #54 خیلیاشو یادم هست مخصوصا این که عشقم بوده و هست
S shakira متخصص بخش پزشکی 2012 , November 13 #56 سیاوش عشق گفت: درود فکر کنم دهه ی هفتادیا کتاباشون با الانی ها زیاد تفاوتی نداره اما ما دهه شصتی ها همه چیمون متفاوت بود به همین خاطر دهه ی شصتی ها یه نسل متفاوت از انقلاب محسوب میشه به افتخار همه ی دهه شصتی ها:دست::دست::دست::دست::دست::دست: کلیک کنید تا باز شود... خاطرات افرادی که متولد اوایل دهه ی هفتاد هستن، بیشتر به دهه شصتی ها شبیه است. asl_davood گفت: :نیش: مشاهده پیوست 1775 کلیک کنید تا باز شود... با دیدن تصاویر یاد دورانی افتادم که الآن به دلیل مشغله، فراموش کردم.:ناراحت: واقعا" که چه دوران زیبایی بود.:گل: بدون دلهره، همراه با شادی و نشاط و انرژی، دور از رنگ و ریا و دل شکستن.:ناراحت: دلتنگ دوران کودکیم شدم.:ناراحت::گریه:
سیاوش عشق گفت: درود فکر کنم دهه ی هفتادیا کتاباشون با الانی ها زیاد تفاوتی نداره اما ما دهه شصتی ها همه چیمون متفاوت بود به همین خاطر دهه ی شصتی ها یه نسل متفاوت از انقلاب محسوب میشه به افتخار همه ی دهه شصتی ها:دست::دست::دست::دست::دست::دست: کلیک کنید تا باز شود... خاطرات افرادی که متولد اوایل دهه ی هفتاد هستن، بیشتر به دهه شصتی ها شبیه است. asl_davood گفت: :نیش: مشاهده پیوست 1775 کلیک کنید تا باز شود... با دیدن تصاویر یاد دورانی افتادم که الآن به دلیل مشغله، فراموش کردم.:ناراحت: واقعا" که چه دوران زیبایی بود.:گل: بدون دلهره، همراه با شادی و نشاط و انرژی، دور از رنگ و ریا و دل شکستن.:ناراحت: دلتنگ دوران کودکیم شدم.:ناراحت::گریه:
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2013 , January 31 #57 ما یادمونه دهه فجر از این کارا تو مدرسمون میکردیم کلی هم حال میداد چووون درس نداشتیم :خنده2:
ک کیمیا کاربر ويژه 2013 , March 14 #59 دوست دارم خنده های تلخ امروزم را باگریه های شیرین کودکی عوض کنم