• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بگو کدام گل را دوست داری تا بگویم چه شخصیتی داری

diana

کاربر ويژه
گل گلایل
باهوش هستید و می دانید چه می کنید،می خواهید همه ی امور مطابق میل شما باشد که البته گاهی می تواند به علت بی توحهی به نظر دیگران برایتان مشکل ساز باشد؛اما درمورد عشق صبور هستید و برای رسیدن به اهدافتان بسیار تلاش میکنید.
پرستوجون ممنونم ازاینکه عکس گلها روقراردادین:خجالت:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
گل شب بو:بگو کدام گل را دوست داری تا بگویم چه شخصیتی داری

فردی بامحبت،خونگرم،دلسوز ولی کمی عصبی هستید.غالبا از کمبود اعتماد به نفس رنچ می برید و کمی نیز احساس ترس در شما دیده می شود.برخی اوقات مردم از اخلاق خوب شما سوء استفاده می کنند که این شما را کمی عصبی می کند.

همینه همینه :زبون:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
گل رز:بگو کدام گل را دوست داری تا بگویم چه شخصیتی داری

گاهی بدون فکر قبلی کاری را انجام می دهید،بسیار رک گو هستید و عاشق مسافرت! اشتیاق زیادی برای زندگی کردن دارید و پشتکارتان خیلی خوب است.

:سوت:

آریانا

کاربر ويژه
گل گلایل

باهوش هستید و می دانید چه می کنید،می خواهید همه ی امور مطابق میل شما باشد که البته گاهی می تواند به علت بی توحهی به نظر دیگران برایتان مشکل ساز باشد؛اما درمورد عشق صبور هستید و برای رسیدن به اهدافتان بسیار تلاش میکنید

ممنون پرستوجاااااااااااان:گل:

akbari.mojtaba

New member
با سلام و تشکر بخاطر دعوت دوستانه شما
خوشحال شدم که به جمع گرمتون پیوستم
گل مورد علاقه من رز و مریم هست اما مریم
رو بیشتر وست دارم

baroon

متخصص بخش ادبیات
- گل زنبق:

فرد مودبی هستید و به سرعت عصبانی می شوید ولی خیلی سریع به حالت اولیه برمی گردید،از زیبایی لذت می برید و فرد محبوبی هستید و سرشت سخاوتمندی دارید،شما میل زیادی برای زندگی داشته و از انجام هر کاری لذت می برید.

:99::دست:

- گل نرگس:

مهربان،باگذشت و بسیار تودار هستید،به هیچ وجه خودخواه نیستید و همیشه بهترین را برای دیگران می خواهید.دوستانتان برایتان بسیار مهم هستند و قدر آنچه را که دارید می دانید،بین دوستانتان بسیار محبوب هستید و در خانه نظر شما به بقیه ارجحیت دارد.

اینجارو دیگه خیلی شرمنده کردی. :خنده2:

مرسی از پست جالبت پرستوی عزیزم.:گل:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
ممنون پرستوجاااااااااااان

پرستو جون خيلي قشنگن ممنون

من گل رز و گل یاس رو دوس دارم و کاملا درست هستند مرسی از دعوتتون

با سلام و تشکر بخاطر دعوت دوستانه شما

مرسی از پست جالبت پرستوی عزیزم.

سلام عالی بود پیشاپیش سال جدید را تبریک می گویم

خواهش میشه:12:....خوشحالم که خوشتون اومده:39::39::39:

بالا