• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تاپیک هواداران رئال مادرید

Mans0ur

New member
تبریک میگم به همه رئالی های عزیز

من فقط یه چیز میگم. اونایی که میگن تیم بارسلونا نیازی به مربی نداره و بازیکناش به صورت روتین همینطوری بازی میکنن و مربی چندان تاثیر گذار نیست رو حرکاتشون ، تو این بازی به خوبی نقش یه مربی رو درک کردند و تفاوت یه مربی ترازاول با یه کمک مربی رو به خوبی مشاهده کردند

من به شخصه احساس کردم یه تیم دسته اولی داره با رئال مادرید بازی میکنه. هیچ برنامه ای از بارسا ندیدم. جز اینیستا باقی بازیکنان سردرگم بودن

بازم تبریک میگم به هواداران رئال مادرید

South Boy

متخصص بخش فوتبال
من فقط یه چیز میگم. اونایی که میگن تیم بارسلونا نیازی به مربی نداره
البته منم یک چی بگم منصور جان رورا هنوز زوده راجبش نظر دادن لیگ ایران نیس که دو روز یک بار یک مربی عوض کنی.
بعد نتایج رورا رو تو لالیگا میتونی ببینی.
به نظر منم بازیکنان بارسا بعد از شکست با میلان اصلا گم کردن خودشونو.اصلا میسی الان چند ماهه تو زمین بذور میبینیش اگر ژاوی و اینستا نباشه مسی اصلا نیس میشه در بارسلونا.

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
تبریک میگم به همه رئالی های عزیز

من فقط یه چیز میگم. اونایی که میگن تیم بارسلونا نیازی به مربی نداره و بازیکناش به صورت روتین همینطوری بازی میکنن و مربی چندان تاثیر گذار نیست رو حرکاتشون ، تو این بازی به خوبی نقش یه مربی رو درک کردند و تفاوت یه مربی ترازاول با یه کمک مربی رو به خوبی مشاهده کردند

من به شخصه احساس کردم یه تیم دسته اولی داره با رئال مادرید بازی میکنه. هیچ برنامه ای از بارسا ندیدم. جز اینیستا باقی بازیکنان سردرگم بودن

بازم تبریک میگم به هواداران رئال مادرید

به نکته دیگه هم علاوه بر صحبتاتون به نظرم هست اونم اینکه

خیلی از بازیکنای بزرگ تیم مثل ژاوی و حتا جدیدا مسی مثل قبل نیستن پارسال یا سالهای قبل خیلی بهتر بودن اینم یکی از دلایلش میتونه باشه

Mans0ur

New member
البته منم یک چی بگم منصور جان رورا هنوز زوده راجبش نظر دادن لیگ ایران نیس که دو روز یک بار یک مربی عوض کنی.

بحث مربی عوض کردن نیست محمد جان. سرمربی بارسا هنوز ویلانووا هست. تو اینش شکی نیست. خوب هم نتیجه گرفت. ولی خب از وقتی برای معالجه رفت و خودش به صورت مستقیم بالای سر تیم نیست به وضوح میشد افت رو توی تیم دید.

حتی تو بازی هایی که بارسا در غیاب ویلانووا با هدایت جوردی رورا میبرد هم میشد اختلاف سطح بازی رو دید. خب ایشون هم مقصر نیست. ایشون سرمربی بارسا نیست بلکه بصورت موقت در غیاب آقای ویلانووا مسئولیت هدایت بارسا رو به عهده گرفت و بیشتر از این هم نمیشه ازش توقع داشت.

در هر صورت من این برد شیرین رو به هوادارای رئال تبریک میگم.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
به همه رئالی ها تبریک میگم :شاد:
ولی کاش اون ضربه ای که رونالدو زد گل میشد :بله:
بازم برد واسه رئال:شاد2:

M.A.N247

کاربر ويژه
تبریک میگم به رئالی ها...از کار والدس خیلی خوشم اومد...این داور هم...

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
تبریک به همه رئالی ها

وای چه لذتی داره دو تا الکلاسیکو رو در عرض یه هفته ببری:شاد2:

Arashtranslater

New member
منم متاسفانه تبریک میگم :نیش:
خلاصه بازی از دید یه بارسایی:
سه گل بی مزه.... البته یکیشون باحال بوووووووووووود
پدرو رو زمین بوود. آلوز توپو زد سرش داور که برگشت دنی گفت خودیه نگران نکن خودتو
کریس خوب بود... لیو دیده نشد
شکیرا بلایی سر پیکه آورده که بیچاره دیگه نمیتونه هد بزنه (گل دوم)
آربلوئا، سانچز رو ترکوند پپه هم یه چند دور از روش رد شد
داور >>>> :تنبیه:
مرادی>>> :تنبیه::تنبیه::تنبیه:

مجری>>> اینم نظر کارشناس ما بووود باید ببینیم که کارشناسان اسپانیا چی خواهند گفت در مورد این صحنه

South Boy

متخصص بخش فوتبال
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]تبریییییییییییک
رئال منچسترم برد ..................
ما قهرمانیم.[/SIZE][/COLOR]

sina 2013

New member
داداش من عشق رئالم
ولی من تو بازی دوم ربارسا با میلان موندم
قبل از بازی سرمربی میلان(فکر کنم آلگری باشه)گفت بارسا توانایی زدن 4 گل به ما رو داره این باعث ایجاد شک برای من شد
یعنی میلان دفاع نداره که نذاره بارسا گل بزنه:تعجب2::مشکوک::استقلال::قاطی::نمیدونم:

بالا