• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تبریک به مریم عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahnama

پدر ایران انجمن
5000 پست با ارزش مریم :گل: را به ایشان تبریک عرض میکنم و آرزوی موفقیت هرچه بیشتر ایشان را دارم.

amin khan

مدیر انجمن
منم 5000 پست خاله مریم:نیش: رو به ایشون تبریک میگم .

1353655360.jpg

Maryam

متخصص بخش ادبیات

واااااااااااااااو ممنون
خیلی شوکه شدم این تاپیک رو دیدم تو فاصله ای که تاپیک برام باز بشه سریع تو ذهنم مناسبت هایی رو که به خودم مربوط میشد و مرور کردم ببینم مناسبت این تاپیک چی هستش ! و هنوز تاپیک باز نشده بود یه لحظه لبخندم محو شد یادم اومد که دو شب پیش اتفاقی تعداد پست هامو دیده بودم ... دلم میخواست پست 5000 رو به همه دوستان ایران انجمن تقدیم کنم ... دیگه ببخشید من کمی فراموشکارم و به جای پست 5000 پست 5004 رو از من قبول کنید
همه پست های ناقابلم که اگر یک روز بهم بگن اونها رو بفروشم به هیچ قیمتی حاضر نیستم اون ها رو از دست بدم پیش کش به همه دوستان با محبت ایران انجمن :گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم دوباره تبریک می گوبم
انشالله تو زندگی هم همانند انجمن موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بابت همه زحمات بی حد و حسابی که در ایران انجمن کشیده اید ازتون صمیمانه تقدیر و تشکر میکنم.
هرچند که تعداد پست های شما قابل توجه هست اما مطمئناً این تعداد پست نشانگر حتی یک صدم از زحمات شما در ایران انجمن نیست.
:گل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
تبريك ميگم مريم خانوم :گل:
اميدوارم در تمام مراحل زندگيتون موفق و سر بلند باشين :گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات
مریم جان مجدّداً بهت تبریک میگم. ممنون برای وقت و محبّتی که به ایران انجمن و ایران انجمنی ها بخشیدی :گل: :دوست:

ثنا

کاربر ويژه
تبریک تبریک مریمی! :گل: وای مثل اینکه بازم دیر رسیدم! :آه: ببخشید
امیدوارم عرض تبریکات اینجانب را پذیرا باشید!!! :احترام::احترام:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
مجددا تبریک میگم مریم خانوم امیدوارم همیشه موفق باشید :1:

0mid

متخصص بخش ورزشی
مریم خانم منم بهتون تبرییییییییییییییییییییک میگم :بله: :گل:

هی روزگار!!!!!
یکی نیست به یه بهونه ای به ما تبریک بگه :سوت: :نیش:

نیکا

متخصص بخش معماری
مریــــــــم گلم تبریـــــــــک میگم :بغل: :گل:
ان شالله موفق باشی عزیزم :گل:

Reza.M

Banned
منم از طرف خودم این اتفاق قشنگ و خوشایند رو به معاون سایت تبریک میگم :گل::گل::گل:
انشاالله در زندگیتون موفق باشید

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مريم گلي من .... منم بهت تبريك ميگم...:بغل::دوست:
من كه تاپيك رو ديدم... فكر كردم حتما امتحان كلاس انگليسي ات رو خيلي خوب گرفتي واست تاپيك زدن... تعجب كردم...:نیش2::خنده2:

:13::13::58::58::58::58::3::3::19::19::19::1::1::1::14::14:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا