• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تبریک به نگار عزیز.........

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin khan

مدیر انجمن
به به تولد تولد تولد تولد عید شما مبارک :گل:

اشالله 121 سال کنار ما تو این انجمن باشی:غش:

نـــــــگـــار جـــانــــــــ تولد 1 سالگی ت مبــــاركـــــــــــ

وقتی اومد نفهمیدم کی اومد وقتی رفتی فهمیدم کی اومده بود
چه ربطی داشت حالا بیارین پذیرایی کنید میخواییم بخوابیم

amin khan

مدیر انجمن
نگار خانوم تو انجمنک

%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%A7.jpg

baroon

متخصص بخش ادبیات
نگارجان تبریک میگم:دوست:
سالگرد ورود افتخارآفرینت مبارک:داغ:
سال های سال مانا باشی و شاد ای محبوبه ی ایران انجمن :خنده2:

HW0_372660.jpg

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
نگار خوش قلب و مهربونم...
تولد یک سالگیت مبارک...:گل::گل::گل:
انشالا تو سال های بعد هم بتونی همین قد فعالیت پر باری تو انجمن داشته باشی...
تو همین یک سال با این همه اطلاع رسانی تو زمینه های مختلف کلی اطلاعات بچه های انجمنو بالا بردی.:برنده::برنده:
مرسی به خاطر قلب مهربونت و مرسی به خاطر همه چیز دوست گرانمایه...:39:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
:گل::گل::گل:از تک تک شما دوستای عزیزم ممنونم.همه تو نو خیلی دوست دارم.:گل::گل::گل:
:گل::گل::گل:
:گل:برام قوت قلب هستید و دلیل بودن و فعالیت من توو ایران انجمن شما دوستای مهربون هستید که بهم کلی انرژی میدید.:گل:

:گل:تووو این یه سالی که اینجا هستم کلی چیزای خوب یاد گرفتم از همه دوستای گلم.همه وقتایی که حس کردم میتونم مفید باشم سعی کردم که پیشتون باشم.یه مدتی نشد که بیام و خیلی از دوریتون ناراحت بودم.:گل:

:گل:اما خدا رو شکر میکنم که میتونم توو این جمع صمیمی و خیلی عالی باشم و از وجود تک تک شم عزیزان بهره ببرم .برام باعث افتخاره.:گل:

:گل:بی نهایت از محبت همه شما عزیزان سپاسگذارم.به امید موفقیت همه ایران انجمنی های گل و مهربون........:گل:

rose-scraps-10.gif

rose-scraps-98.gif

rose-scraps-38.gif

آخرین ویرایش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سسسسسسسسسسسلاممممممم

من مث همیشه دیر رسیدم وااااااای:نیش:...همیشه هر قراری با هرکی داشتم دیرررررررررررر رسیدم..:غش2:

خیلی واسم عزیزی نگار جونم...:بغل:
نگارررررررررررر جونم...عزیزززززززززززززززززززززززززززم تولد یک سالگیت مبارک...فک کنم تقریبا همسن منی:نیش: :نیش: من فک میکردم یه چند سالی ازم بزرگتری...:نیش:

Ayda

کاربر ويژه
واييييييييييي تولد يه سالگي شدن آبجيمهههههههههه تولد تولد تولدت مبارك مبارك مبارك تولدت مبارك بيا شعما رو فوت تا صد سال زنده باشي...........
دشت دشت دشت دشت دشت دشت حالا همه دستا بالا دختر پسرا ديگه بياين وسط حالا آقا پسرا امشب نميشه ديگه كسي بشينه با اين آهنگ من آروم بگيره باباباباباباب بازم نگارم دلا رو ديوونه كرده مامانش موهاشو عروسكي شونه كرده رنگ چشاي نگارم قشنگو نازه .........حالا دشت دشت بقيشو يكي ديگه بخونه نفس كم اوردم..........دشت دشت دشت آهههههههههه ماشالليه بياين وسط ببينممممممممممم جيغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ دستتتتتتتتتتتتتتت هورااااااااااااااااا جيغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::داغ::داغ::داغ::داغ::داغ::دست::دست::دست::دست::دست::5::5::5::5::14::14::14::14::13::13::13::13::3::3::3::3::2::2::2::2::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:
تولد تولد تولد تولدت مبارككككككككككككككككككككككككككككك
0.532170001313907643_dordone_com.gif

14pph8vnm6rk7ajy07i0.gif

happy-birthday-1013.gif

ايشالله هميشه شاد باشييييييييييييييييييييييي

.
ببین دستمو واسه تو سوزوندم
.
.

.
ببین چقده این نازهههه

kado-hadiye1.jpg

gol.gif

خوب حالا بريم سراغ كيك..........چند تا برات كيك گرفتم كه همه رو بخوري زود بزرگ بشي چاق و چله بشييييييييي:شاد:
qhsd1oop7aaua0qmdc.jpg

eei758jrm03ygxg1l9s.jpg

بريم سر كادو هااااااااااااااااااااااااااااا

خودت بازشون كن ميفهمي توشون چي هستتتتتتتتتتتتت
images

ببین این چه نازه نخ ببند بهش بازی کن

[URL="http://www.clip2ni.com/images/smilies/icon_redface.gif"] [/URL]
خوب كادو ها تموم شد حالا يكم بخوريمممممممممممم

آجي تولدت مبارک
http://up.clip2ni.com/i/images/frd70o8eznqbak3jluit.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
:گل: :گل: :گل:خیلی ممنونم از همه شما گلای مهربون...:گل: :گل: :گل:

:گل: :گل: :گل:هیچ چی برام لذت بخش تر از این نیست که پیش شما عزیزان باشم.برای همه دوستای مهربونم آرزوی موفقیت میکنم...:گل: :گل: :گل:​

myfs2

کاربر ويژه
واااااااااااای اینجا رو ببین چه خبره... نگار جونم تولد یک سالگیت مبارک دوست خوبم. :بغل::دوست:دوست دارم شدید به مدت مدید:نیش:

s-p-b

کاربر ويژه
09emnh244mog7vi0vck8.gif

salam negar gooooooooooooooooooooooooooooool ye alame tabrik vase tavalodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1salegit bebakhshid dir omadam ama mohem eneke omadam
mibosameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet mehpaeoooooooooooooooooon

360hjwalwkp959xu8f57.jpg

mahla

متخصص بخش روانشناسی
:شاد:هی...........
شرمندتم عزیزکم همیشه جز اخرین نفراتم !!!!!!!!!!!!
ولی با این وجود دیر که نشده منم بهت تبریک میگم گلکم..........
معلومه طرفدار زیاد داری ها............

khodam

متخصص بخش ادبیات
تولدت مبارک خانوم گلم ببخشید دیر اومدماااااااااااااااااااااااااا

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
تبریک میگمممممممممممممممممممم نگار جان ایشالا تولد 1000 سالگیت:50:

فقط شرمنده که انقدر دیر رسیدم :خجالت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا