• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تبلیغ رایگان وبسایتهای کاربران صاحب سایت در ایران انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام اگه زحمتی نیست
بنر سایت مارو هم قرار بدید
ممنونم
http://www.irfreeup.com/images/27061776319396765899.gif
این لینکش

آدرس :
IranRobot.Org--اولین سایت تخصصی ربات در ایران

درود
علی جان قرار داده شد. ای کاش لینک بنر رو از سایت خودتون قرار بدید که منفعت نصب بنر به صورت صد در صدی به سایت شما برگرده.

alik

متخصص بخش
تشکر علی جان

به خاطر این که در حال انتقال سرور بودیم لینک خود سایت رو ندادم
الان هم به یه سری مشکلاتی بر خوردیم که احتمال تغییر سرور و حتی سی ام اس هست به محض حل شدن مشکلات
چشم لینک از خود سایت میدم

gorg nama

متخصص بخش
من از همین الان یه جا میخوام ادمین جون یکی واسه ما نگهدار وقتی خالی شد تو این هفته بنرشم میدم

Reza.M

Banned
با سلام دوستان عزیز
بنده فعلا قصد گذاشتن بنر رو ندارم
حیطه ی فعالیت من در زمینه ی دورکاری دانشجویی در کل کشور است که تمامی نخصص ها و زمینه ها رو شامل میشه
در صورت علاقه به دورکاری و انجام شغل پاره وقت یا تمام وقت ، میتونید به سایت test و سایت هلدینگ کادا بروید و در قسمت عضویت مشخصات خودتون رو درج نمایید تا مدیران کد شغلی مربوطه با شما تماس بگیرند .
البته سایت خودم که test باشه فعلا در دست طراحیه
وقتی آماده شد بنر هم تقدیم میکنم

یا حق ...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوره ی اول تبلیغ رایگان وبسایت های کاربران در حال اتمام هست، دوره ی دوم این طرح برای کاربرانی که تبلیغ آنها در دوره ی اول قرار داده نشده خواهد بود، دوستانی که تمایل دارند لینک وبسایت و همچنین بنر وبسایتشون رو در این تاپیک قرار بدهند. دوستان متقاضی تا 1 مهر ماه فرصت دارند که بنر خودشون رو جهت قرارگرفتن در تبلیغگر انجمن در این تاپیک ارائه بدند.
بعد از اتمام دوره ی دوم دوره ی بعدی نخواهیم داشت.

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا