• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lord22

New member
لطفا هر کسی دسترسی داره
لطف کنه و متوگرام نوشهر را بزاره

علی جان متاسفانه در زمان نامناسبی اپدینها خرابدشد سرما بشدت کم شده..
علتش رو نمیدونم اساتید کسی علت کم شدن سرما اونم در زمانی که 10 روز متوالی سرما شدید نشون میدادن و الان پروندن رو میدونه لطف کنه تحلیل کنه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همگی دوستان صبح همگی بخیر و خوشی

امسال 86 هم نخواهد بود، امسال از لحاظ کمبود بارش در تاریخ ایران ثبت خواهد شد، البته برای 2/3 جنوبی کشور.

Ahmad7777

New member
پیشنهاد عنوان بدین واسه آپدیت جدید !

واقعا موندم چه عنوانی واسش انتخاب کنم.

بارش برف و باران نیمه شمالی کشور_سواحل دریایی خزر برف پارسال را فراموش خواهند کرد_سرما تا خلیج تا ابد فارس میرسد.ایران یخ میزند.:گل::گل:

Ahmad7777

New member
سلام و درود به کاربران عزیز و استاد امیرمحسن:گل::گل:

امیرمحسن جان وقتی فهمیدم میخوان آپدیت کنید خیلی خوشحال شدم.چون تقریبا همه وب سایت ها واسه استان خودشون آپدیت کرده بودند جز استان خراسان.تنها مشهدی که همیشه پیش بینیهاش دقیق بوده شما بودین استاد.:گل::خجالت2:

البته استاد هادی هم همیشه عالی بودند در پیش بینی.:گل::گل:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
علی جان متاسفانه در زمان نامناسبی اپدینها خرابدشد سرما بشدت کم شده..
علتش رو نمیدونم اساتید کسی علت کم شدن سرما اونم در زمانی که 10 روز متوالی سرما شدید نشون میدادن و الان پروندن رو میدونه لطف کنه تحلیل کنه
سلام
منظورتون آپدیت gfs ??
بله درسته که کم شده ولی هنوز برای بارش برف کافی به نظر میرسه .

lord22

New member
سلام
منظورتون آپدیت gfs ??
بله درسته که کم شده ولی هنوز برای بارش برف کافی به نظر میرسه .
علی جان..
ما جلکه مازندرانی ها برا برف به کانتر زیر 524 نیاز داریم متاسفانه در چند اپدزت سرما کم شد و فکر کنم بدلیل نفوذ موجی جنوبی ب ا هفته بعد..
باقیش دست خداست انشالله این شادی و شور از بچه ها گرفته نسه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و صبح به خیر امیر محسن عزیز
باور کن بی صبرانه منتظر تحلیل زیباتون هستم . امیدوارم از اون برفهای تپل بیاد بعد از 2 سال

سلام و درود به کاربران عزیز و استاد امیرمحسن:گل::گل:

امیرمحسن جان وقتی فهمیدم میخوان آپدیت کنید خیلی خوشحال شدم.چون تقریبا همه وب سایت ها واسه استان خودشون آپدیت کرده بودند جز استان خراسان.تنها مشهدی که همیشه پیش بینیهاش دقیق بوده شما بودین استاد.:گل::خجالت2:

البته استاد هادی هم همیشه عالی بودند در پیش بینی.:گل::گل:

سلام

ممنون از لطف شما.

منتهی این آپدیت برای امروز منتشر نمیشه.
در نظر داشته باشید این آپدیت ممکنه هم خیلی امیدوار کننده باشه و هم نا امیدی رو در پی داشته باشه چون قرار هست در مورد واقعیت در اون صحبت بشه و نه اون سازی که نقشه های مدلهای مختلف هر روز میزنند.

abtinT

کاربر ويژه
درود بر همگی دوستان صبح همگی بخیر و خوشی

امسال 86 هم نخواهد بود، امسال از لحاظ کمبود بارش در تاریخ ایران ثبت خواهد شد، البته برای 2/3 جنوبی کشور.

سال 86 پربارش نبود . در ان سال غرب تهران فقط 4و5 سانت برف داشت ولی به علت سرمای سدید یخ زد و مشکلات ایجاد کرد .

lord22

New member
استاد امیر محسن سلام..
عزیز شما وضعیت سرمای سواحل رو چطور ارزیابی میکننین از کانتر 515 الان به 528 رسیده..
با سپاس

ali_kermanshah

کاربر ويژه
علی جان..
ما جلکه مازندرانی ها برا برف به کانتر زیر 524 نیاز داریم متاسفانه در چند اپدزت سرما کم شد و فکر کنم بدلیل نفوذ موجی جنوبی ب ا هفته بعد..
باقیش دست خداست انشالله این شادی و شور از بچه ها گرفته نسه
524 یکم زیاد نیست ؟؟
من فکر میکنم برای غرب مازندران با 528 هم جواب میده .
در ضمن یادمه که پارسال هم در چند آپدیت سرما کم شد ولی بعدش دوباره شدت سرما افزایش پیدا کرد .
پس فعلا بهتره بیشتر صبر کنیم .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سال 86 پربارش نبود . در ان سال غرب تهران فقط 4و5 سانت برف داشت ولی به علت سرمای سدید یخ زد و مشکلات ایجاد کرد .

سال 1386 خیلی سال داغون و نا امید کننده ای بود. بشدت از اون سال سرد - خشک و پر خسارات بدم میاد
استاد امیر محسن سلام..
عزیز شما وضعیت سرمای سواحل رو چطور ارزیابی میکننین از کانتر 515 الان به 528 رسیده..
با سپاس

سلام دوست عزیز

یا کانتر 528 و 533 هم سواحل غربی مازندران و شرق گیلان شانس بارش برف دارند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا