• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eli93

کاربر ويژه
ممنونم باز کردم تراز 700 و 850 رو با اینکه اطلاعاتام نو نقشه خونی ضعیفه ولی فکر میکنم واسه منطقه ما خیلی خوب پیش بینی کرده درسته؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ممنونم باز کردم تراز 700 و 850 رو با اینکه اطلاعاتام نو نقشه خونی ضعیفه ولی فکر میکنم واسه منطقه ما خیلی خوب پیش بینی کرده درسته؟

در نقشه تراز 700 هر چه رنگ سبز پر رنگتر باشه نشان از رطوبت بیشتر میده
ولی در این نقشه خطوط آبی و قرمز هم هست که نشان از واگرایی و همگرایی میده
در نقشه تراز 850 هم رنگ سبز رطوبت را نشان میدهد و همچنین خط فریزینگ در این نقشه مشخصه
اگه تراز 500 هم ببینید بد نیست
ورتوسیتی در این نقشه معلومه که هر چه رنگ گرمتر باشه نشان از ورتوسیتی بالاتر میده که کلن ورتوسیتی بهتره

eli93

کاربر ويژه
ممنونم اقا هادی خیلی لطف کردید
دیدم نسبت نقشه ها متفاوت تر شد ممنونم

abtinT

کاربر ويژه
متاسفانه هر نقشه ساز خودش رو می زنه . نیروی دریایی سرما کم(528به تهران میرسه ) وبارش خوب برای تهران ، قم ، قزوین زده . cmc هم بارش کم ولی سرما زیاد زده ( 520 به تهران میرسه ) . gfs هم یک چیز . ecm هم چیز دیگه .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ممنونم اقا هادی خیلی لطف کردید
دیدم نسبت نقشه ها متفاوت تر شد ممنونم

خواهش میکنم
الان فکر کنم دلیل اینکه نیرو دریایی دقیق پیش بینی میکنه را فهمیده باشید
مثلن امروز جی اف اس بارش خیلی خوبی واسه مشهد در چند آپدیت در نظر گرفته بود ولی نیرو دریایی نه در تراز 700 نه در تراز 850 و نه در 500 وضعیت رو خوب نشون نمیده به نقشه بارش هم کاری نداریم
حالا فرق 2 مدل کاملن مشخصه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
متاسفانه هر نقشه ساز خودش رو می زنه . نیروی دریایی سرما کم(528به تهران میرسه ) وبارش خوب برای تهران ، قم ، قزوین زده . cmc هم بارش کم ولی سرما زیاد زده ( 520 به تهران میرسه ) . gfs هم یک چیز . ecm هم چیز دیگه .

528 واسه تهران کافیه
حتا 540 هم کافیه واسه برف
نگران نباشید برف خوبی خواهید داشت

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

دلیل به نیکی یاد کردن ما از ازمستان 76...
161.2 میلیمتر در مدت حدود 40 روز
نیمه ی اول زمستان 76 هم بارش برف داشتیم
1.PNG

abtinT

کاربر ويژه

528 واسه تهران کافیه
حتا 540 هم کافیه واسه برف
نگران نباشید برف خوبی خواهید داشت

تجربه 5سال اخیر نشون میده که دیگه 540 برای شهر تهران کافی نیست (به علت جزیره گرمایی ) با 540 شمال تهران برف میاد . مگر اینکه بارش شدید باشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
برف در اون منطقه را فکر کنم سال 77 بود که به یاد دارم
آبتین جان خبر خوبی هست که اونجا بارندگی داره اتفاق میفته حالا هر چی میخاد باشه چون اون بلاک عربستان داره برداشته میشه
ولی حجم برفش هم ظاهرن زیاده
با افزایش مقدار نینو 34 احتمال میدم که بارش بهتری در سرتاسر ایران عزیزمون داشته باشیم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
یاد باد آن روزگاران یاد باد...
مشاهده پیوست 60675

دما در 24 دی فکر کنم به 13 درجه زیر صفر رفت
در 21 بهمن 50 سانتیمتر برف بارید
در 23 بهمن باران یخ بارید قندیل هایی از سیم های برق آویزون شده بود که تا نیم متر طول داشت
در همون شب دوباره 20 سانت برف بارید
جوری بود که با برف کمتر از 20 سانت مدارس راهنمایی تعطیل نمیشد
یاد باد آن روزگاران یاد باد

rahsazan

کاربر ويژه

دما در 24 دی فکر کنم به 13 درجه زیر صفر رفت
در 21 بهمن 50 سانتیمتر برف بارید
در 23 بهمن باران یخ بارید قندیل هایی از سیم های برق آویزون شده بود که تا نیم متر طول داشت
در همون شب دوباره 20 سانت برف بارید
جوری بود که با برف کمتر از 20 سانت مدارس راهنمایی تعطیل نمیشد
یاد باد آن روزگاران یاد باد
بله
بارش 24 دی در مدت زمان کمی رخ داد و کولاک برفی بود که به لحاظ درشتی دانه های برف و سرعت وزش باد من هیچوقت همچون برفی رو ندیدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا