با اجازه آقا فرهاد عزیز
یکی از دوستان در منطقه راز وغلامان گزارش برف دادن.
بارندگي ۲۴ ساعت گذشته خراسان شمالی
|
|
تاريخ: ۰۲/۱۲/۱۳۹۳ | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | بارندگي ايستگاه هاي بارانسجي ديتالاگري | | بارندگي ايستگاه هاي خودكار | | | | | | | | رديف | نام ایستگاه | مقدار بارندگی( ميليمتر) | | رديف | نام ايستگاه | مقدار بارندگي(ميليمتر) | | | | ۱ | چمن بید | | | ۱ | بجنورد | ۲۶ | | | | ۲ | قاضی | ۱۰.۹ | | ۲ | شيروان | ۴۷ | | | | ۳ | شوقان | ۵.۸ | | ۳ | رباط | ۹.۴ | | | | ۴ | ارکان | | | ۴ | گيفان | ۱۱.۲ | | | | ۵ | مایوان | ۲۹ | | ۵ | سنخواست | ۱۹.۸ | | | | ۶ | لوجلی | ۸.۱ | | ۶ | كوسه | ۲۰ | | | | ۷ | گریوان | ۲۳.۳ | | ۷ | يكه سعود | ۲.۳ | | | | ۸ | چهار بید | ۱۵ | | ۸ | فاروج | ۴۳.۶ | | | | ۹ | غلامان | | | ۹ | صفي آباد | ۲۲ | | | | ۱۰ | اسفیدان | | | ۱۰ | راز | ۷.۹ | | | | ۱۱ | گرمخان | ۲۲.۶ | | | | | | | | ۱۲ | درکش | ۸.۶ | | بارندگي ايستگاههاي فرودگاهي و سينوپتيك | | | | | | ۱۳ | ناوه | ۲۱.۴ | | | | | | | | ۱۴ | گراتی | ۲۲.۸ | | رديف | نام ايستگاه | مقدار بارندگي(ميليمتر) | | | | ۱۵ | کرف | | | | | | | | | ۱۶ | تازه قلعه | | | ۱ | فرودگاه بجنورد | ۲۶.۹ | | | | ۱۷ | سرچشمه دوین | | | ۲ | آشخانه | ۹.۹ | | | | ۱۸ | دشتک علیا | | | ۳ | اسفراين | ۴۹.۹ | | | | ۱۹ | زوارم | ۵.۳ | | ۴ | جاجرم | ۲۴.۱ | | | | ۲۰ | کهنه جلگه | ۳.۴ | | | | | | | | ۲۱ | گرمه | ۲۲.۳ | | بارندگي ايستگاههاي اقليم شناسي | | | | | | ۲۲ | روئین اسفراین | ۲۷ | | | | | | | | ۲۳ | دانشگاه آزاد | | | | | مقدار بارندگي(ميليمتر) | | | | | | | | ۱ | دشت | ۸ | | | | | | | | ۲ | تنگه تركمن | ۸ | | | | | | | | ۳ | سيساب | ۲۴ | | | | | | | | ۳ | مهمانک | | | | | | | | | ۴ | برزل آباد | ۴۰ | | | | | | | | ۵ | پيش قلعه | ۱۴ | | | | | | | | | | | | | |
|
با تشکر اینو الان سیو کردم و میخوام قاب بگیرم .
بارندگیش محشر بود من تا بحال چنین آماری ندیده بودم.
از اول سال با اون رعد و برقهای آخر الزمانی تو دلم افتاد که منطقه ما ترسالی داره .امیر محسن خان هم اول سال این پیش بینی رو کرده بود روز قبلش هم 10میلیمتر باریده بود یعنی ظرف 48 ساعت 57 میلیمتر و این همه از لطف خداوند است . اینجا چند تا خانه کاه گلی هم تخریب شده اند خوشبختانه کسی داخلشان زندگی نمی کرد. آنقدر زمین اینجا تشنه است که این بارندگی اگر در یک سال دیگر می بارید خسارات در روستاها و باغات و .... شدید بود. زمین داره اینجا زنده میشه .رودخانه ها دوباره جاری شده اند .انشاء الله این آمار در همه جای ایران بیشتر از این باشد مخصوصا خراسان بزرگ.
فط می تونیم بگیم خدا رو شکر